HAKLI MIYIM LÜTFEN YORUM YAPAR MISINIZ?

Valla çalışıp didinip kendimden kıstıktan sonra hiçbir sebep ödenecek borç yokken istediğim bir şeyi alacak da lüksüm olsun bi zahmet. Niye çalışıyoruz o zaman.

Geliriniz nedir bilmiyorum. Benim için 8 10 bin fazladır sizin için değildir belki. Ama burada önemli olan eşin tavrı.

Sizin şimdiye kadar kıstığınızın borç için fedakarlık yaptığınızın farkında değil ki ilk isteğinize böyle gereksiz tepki vermiş.

Hani geçerli bi sebep sunsa başka bir planı olsa neyse. Yaptığı çok çirkin. Siz de her ay altınlar pırlantalar dizdirmiyorsunuz sonuçta.

Ayrıca alınan her altın yatırımlık olacak diye düşünülmemeli. İlla bozacak gözüyle bakacaksan insan zevkine uygun takı almayacak mı?

Sinir oldum eşinize.

Evimiz var kiracı değiliz araba için borca girdik birde biraz altın dolar biriktirdik bu sürede onları öderken bu yüzden borçluyuz ve birkaç aya bitiyor. Biliyorum ihtiyaç halinde tabii ki değer kaybedecek fakat ben zaten bozdurmak amaçlı değil bu kezde kendim için bir şey almak istiyorum
2 yillik evlilikte araba ev altin dolar alınmış. Nefes almamissiniz hayatı yaşamamissiniz ki siz.
Çalışıyorsunuz,eve para getiriyorsunuz ve 10 binlik bilekliğin lafı ediliyor .
Sormayın bile alın takın.

bence haklısın. çalışıyorsun o kadar kendine bir parça bir şey de mi alamayacaksın. sanki her gün istediğin şey. borç bitince kendi paranla gir taksidine al.
Öyle planlıyorum zaten ben onu öyle ya da böyle alacağım fakat bu kadar kavgaya ne gerek vardı tartışmadan neden alamıyorum onu sorguluyorum.

Mal varlığınız nedir
Aslında ona göre açıklama daha doğru olur
Ben düğün borçları vs diye düşündüm
Eğer birikiminiz varsa ve çalışıyorsanız
Sormanız hata

Mal varlığınız nedir
Aslında ona göre açıklama daha doğru olur
Ben düğün borçları vs diye düşündüm
Eğer birikiminiz varsa ve çalışıyorsanız
Sormanız hata
Hayır düğün borcumuz yoktu evlendiğimizde borçsuz evlendik her şeyi bütçemize göre yaptık aşırıya kaçmadık. Dediğim gibi evimiz var arabamız var ve kenarda paramızda var bunlara rağmen. Ki zaten asla kenardaki paraya dokunup almam kredi kartına taksitle almak istiyorum

Ben bilekliği almanızdan yanayım
Üstelik yatırım olması şart değil
Tamamen aksesuar olarak da alabilirsiniz
Eşinize almak istediğinizi net vi şekilde anlatın

Ama borç ödüyorum borç ödüyorum tavrınız eşinize karşı da varsa hoş değil
Sonuçta yatırımsa beraver yapıyorsunuz
Mal varlığıysa beraber ediniyorsunuz
Ben borç ödüyorum demek sanki eşinizi zengin olmadığı için suçlamak gibi 🙈😂

Ben bilekliği almanızdan yanayım
Üstelik yatırım olması şart değil
Tamamen aksesuar olarak da alabilirsiniz
Eşinize almak istediğinizi net vi şekilde anlatın

Ama borç ödüyorum borç ödüyorum tavrınız eşinize karşı da varsa hoş değil
Sonuçta yatırımsa beraver yapıyorsunuz
Mal varlığıysa beraber ediniyorsunuz
Ben borç ödüyorum demek sanki eşinizi zengin olmadığı için suçlamak gibi 🙈😂
Normalde asla lafını yapmadım beni bunalttığı için yaptım ama dayanamadım artık.

Normalde asla lafını yapmadım beni bunalttığı için yaptım ama dayanamadım artık.
Tamam da beraber ödeyip beraber mal sahibi oluyorsunuz
Eşiniz size zorla ev, araba aldırmamıştır herhalde 🙄

Bence bilekliği haber vererek yine alın ama

Tamam da beraber ödeyip beraber mal sahibi oluyorsunuz
Eşiniz size zorla ev, araba aldırmamıştır herhalde 🙄

Bence bilekliği haber vererek yine alın ama
Evet zorla olmadı hatta ben istedim alalım diye bu yaşlarda almayacağızda ne zaman alacağız ülkenin hali kötüye gidiyor diye. Haber vereceğim ama şu yaşadıklarımıza bakılırsa daha çook problem olacak gibi.

Evet zorla olmadı hatta ben istedim alalım diye bu yaşlarda almayacağızda ne zaman alacağız ülkenin hali kötüye gidiyor diye. Haber vereceğim ama şu yaşadıklarımıza bakılırsa daha çook problem olacak gibi.
Ya bi de aynı şeye aynı değeri gerekli görmeniz şart değil bence almanız için
Almak istiyorsanız ve çalışıyorsunuz gayet de alabilirsiniz
Yoksa her isteğimiz karşılıklı veto yer durur 🙄

Kesinlikle bende böyle düşünüyorum birde eve iki maaş giriyor kiramız yok borcumuzda bitiyor neden almayayım yani
Benim de kendime ait gelirim var ( bilmeyen kalmadı gerçi djjd)
Asla sormam ona bir şey alırken. Bence danışmamakla başlayın. Bu kadar sorarsanız asla istemezler. Bak şuraya yaz yarın arabayı mı yükseltsek diyecek :D

Evimiz var kiracı değiliz araba için borca girdik birde biraz altın dolar biriktirdik bu sürede onları öderken bu yüzden borçluyuz ve birkaç aya bitiyor. Biliyorum ihtiyaç halinde tabii ki değer kaybedecek fakat ben zaten bozdurmak amaçlı değil bu kezde kendim için bir şey almak istiyorum

Güle güle oturun. Bileklik alınır alınmaz , onu eşinizle değerlendirmelisiniz. Dışarıdan ne söylense boş.

"Çalışıyorsun , istediğini alırsın " söylemine katılmıyorum.

Çünkü bu tavır aile de kopukluğa yol açıyor. Sonunda olay : senin paran benim parama dönüyor. Orada da aile kalmıyor maalesef.

Benim de kendime ait gelirim var ( bilmeyen kalmadı gerçi djjd)
Asla sormam ona bir şey alırken. Bence danışmamakla başlayın. Bu kadar sorarsanız asla istemezler. Bak şuraya yaz yarın arabayı mı yükseltsek diyecek :KK70:
Ben aramızda böyle bir şey olmasını istemiyorum çünkü bende onun sormadan 8 10 bin harcamasını istemem ama maalesef sormayacağım ısrarcı olursa. İstiyorsa o da alsın ne yapayım yani...

Güle güle oturun. Bileklik alınır alınmaz , onu eşinizle değerlendirmelisiniz. Dışarıdan ne söylense boş.

"Çalışıyorsun , istediğini alırsın " söylemine katılmıyorum.

Çünkü bu tavır aile de kopukluğa yol açıyor. Sonunda olay : senin paran benim parama dönüyor. Orada da aile kalmıyor maalesef.
Haklısınız ben böyle olmaması için sorarak bunu almak istiyorum diye konuşmaya çalışıyorum umarım benim penceremden de bakabilir

Gelirinize bağlı bir durum. Geliriniz 15 bin üstüyse alınır sıkıntıyı çok sokmaz ama altındaysa 10 binlik bileklik zorlar insanı.

Back
X