Arkadaşlar merhaba, oldukça yakın bir arkadaşım uzak bir şehirden benim yaşadığım şehre geldi tatil yapmak için. Burası küçük bir tatil beldesi ve ailemle yaşıyorum. Hem hasret gidereceğiz hem o denize falan girmiş olacak eğleneceğiz o şekilde konuştuk ve geldi. 10 gün kadar kaldı bugün gitti, ama nasıl gitti.
Gelmeden önce Ayşe isimli yakın bir arkadaşım da gelebilir mi dedi ben de geliyorsa gelsin sorun olmaz benim için dedim o gelemedi. Sırf yanında biriyle gelebilmek için saçma sapan bir adamla birlikte geldi. O adam otelde kaldı arkadaşım bizde kaldı. 3 gün boyunca hep yanımızdaydı tanımıyorum ki gelen kişiyi, hoşlandın mı bu adamdan diyorum hayır diyor zaten hoşlanılacak hiçbir davranışı yok. Adam için çok sıkıcı diyor niye getirdin yanında diyorum ne bileyim falan diyor. Neyse beni sıkıcı buluyorsan hiç gelme bir daha dedim ilk kopuş burada başladı. O adamı bir şekilde gönderdi biz devam ediyoruz tatile ama evdeyken o telefon hep elinde, zorla konuşturuyorum. Açıkça sıkıldığı belli yani. Çok kırıldım ama misafir diye belli etmedim.
Dün son gecemiz eğlenelim dedi canlı müzik olan bir bara gittik. Program gece 3'te bitiyor zaten. Bitti ben de artık eve gidelim dedim ailem oldukça anlayışlıdır ama ben sabah eve girmedim hiç gece çıkıp, meraklanabilirler. Gideriz biraz yürüyelim taksiye atlarız dedi tamam dedim. Tuvalete gidip geldim bir baktım yanında biri yine ne ara tanışmış ne yapmış hiç anlamadım. Nolur sahile gidelim dedi kırılmasın son günü diye zaten geç kaldık tamam dedim ama saat 4'te evde olacağız. Tamam dedi. Gittik sahile. İkisi uzaklaştılar yanımdan ben tek başıma oturdum. Yanlarına gittim bir kere biraz daha bekle bizi dediler tamam dedim yine ama lütfen 5 dakikaya gelin gözlerim kapanıyor öldüm uykusuzluktan anneme ayıp oluyor dedim uzaklaştım yanlarından. Ve saat 5 buçuğa kadar bulamadım onları tekrar, telefonunu açmadı arkadaşım. Nasıl meraklandım. Bir baktım geliyorlar güle güle çok sinirlendim. Bağırıp çağırmaya başladım. Velhasıl gittik eve. İçimdeki her şeyi döktüm muhtemelen biraz da kırıcı oldum yarın ilk otobüsle giderim dedi iyi olur dedim. Uyuduk ve kalktı gitti. Haksız mıyım ben? Daha ne kadar kendimi kullandırabilirdim? Öğrenci evi mi burası iyi niyet bu kadar suistimal edilir mi?