Haklı mıyım?

aranızın bozulması iyi olmuş bu kız sağlam ayakkabı değil. seni görmeye değil evini otel gibi kullanmaya gelmiş. misafir gittiğin evin insanını mahçup edecek hareketleri doğru bulmuyorum. yani sen istersen gece gündüz eve girme ama ev sahibi şu saatte gidiyoruz dedi mi iş bitmiştir. onun yüzünden ailenizle aranız açılsbilirdi. başınıza iş açılabilirdi. tanımadığı adamları peşine takmak, yeni tanıştığı biriyle takılıp sizi orda yalnız bırakmak hiç hoş değil.

Kızlar toplu cevap vereyim, annem sonuçta misafirdi sen alttan alsaydın diyor ama aşırı iyi niyetli yaklaşıyor ben o kadar sabırlı olamadım. Geçmişte de bu arkadaşım hareketli yaşamayı severdi 10 senelik arkadaşım neredeyse resmen değişmiş, bencil bir şeye dönüşmüş. Bir acayip olmuş. Sanırım çıktı hayatımdan ve öyle bir soğudum ki buna üzülemiyorum bile.

Resmen kullanilmissiniz. Iyi sabretmissiniz bravo.

O kadar kırılıp üzüldüm ki, çok ağır şeyler yaşadı diye vicdan da yapıyorum ama ben de kötü durumdayım. Birbirimize destek olabilirdik burada demek ki artık ona yetmiyorum.
Vakit ayırmadığım diğer arkadaşlarıma vakit ayırmaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…