Hakli olan eşim mi?? Yoksa ben mi??

• Konu Sahibi Konu Sahibi rtv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşimde kizimiza aşik deli olur onun icin.eminim olursa yine en cok seven o olacak ama su an icin bi muddet daha calismam sart gibi gozukuyor..
Evet çalışın ve kazandığınız parayı ikinci bebeğiniz için biriktirin .Eşiniz de rahatlasın.İkinci çocuklar çok daha rahat büyütülüyor ve çok keyifli oluyorlar .İnşallah eşiniz de siz de mutlulukla büyütürsünüz çocuklarınızı.

• Beğen
Reactions: rtv
Genelde çocuksuz yada tek çocuklu olanlar " eşin haklı",iki yada daha çok çocuklu olanlar "sen haklısın" demiş :)
Herkes kendi bakış açısısından,kendi penceresinden değerlendirmiş doğal olarak.Bende öyle yapacağım :KK66:
Ben ikinci çocuktan sonra "keşke yapmasaydık,daha güzel geçinir daha lüks yaşardık" diyen bir anne baba görmedim.Mutlu olmak her zaman paranın getirdiklerine endeksli değil çünkü.Bu mantıkla hiç çocuk düşünmemek gerekirdi.
Kardeşi olmasını çok isteyen ve sürekli tekrarlayan bir çocuğa "kardeşin olmayacak" demek,onun az muz yemesinden ya da az aktiviteye katılmasından daha yıkıcı bana göre.

Bence cocugunuzu kardessiz birakmayin.

Ayaginizi yorganiniza gore uzatirsiniz olur biter.

Genelde çocuksuz yada tek çocuklu olanlar " eşin haklı",iki yada daha çok çocuklu olanlar "sen haklısın" demiş :)
Herkes kendi bakış açısısından,kendi penceresinden değerlendirmiş doğal olarak.Bende öyle yapacağım :KK66:
Ben ikinci çocuktan sonra "keşke yapmasaydık,daha güzel geçinir daha lüks yaşardık" diyen bir anne baba görmedim.Mutlu olmak her zaman paranın getirdiklerine endeksli değil çünkü.Bu mantıkla hiç çocuk düşünmemek gerekirdi.
Kardeşi olmasını çok isteyen ve sürekli tekrarlayan bir çocuğa "kardeşin olmayacak" demek,onun az muz yemesinden ya da az aktiviteye katılmasından daha yıkıcı bana göre.

On numara bir yorum. :KK9:

Eşin haklı sanırım . .
Ev kendinizin olsaydı olabilirdi . .
Yarın birgün kiraya gidebilirsiniz. .
Ama çocukta yaparım Kariyerde diyorsan . .
Durma hemen yap . .

• Beğen
Adam maddi yönden haklı

Sen de ikinciyi istemekte haklı olabilirsin

Ipten neden çıktın yani hem çalış hem bebek yap ki gelecekte sıkıntı yaşamayın tek maaş iki çocuk sıkıntı

Bende bir tane var okul açılıyor ve çanta ayakkabı vs almadım kitap kırtasiye ve kıyafet 1750 tuttu

Şimdi 10 tl lik defteri olmayan çocuk da var ama neden imkanı İkiye bölmek için işi bırakasınız hiç olmazsa çift maaş ile yaşam bir tık daha iyi olur

• Beğen
Biraz maddi açıdan rahatlayıp, ondan sonra çocuk düşünebilirsiniz. Yaşınız gençse çocuk için zaman tanıyabilirsiniz kendinize. İnşallah herşey gönlünüzce olur.

• Beğen
Kimin eline maaştan para kalıyor ki. Eşimin de ortalama bir maaşı var. Ve kiradayız. Üstüne üstlük ev için borca giricez. Ama yinede 2 çocuk yaptık.

Eşim tek çocuk ve hep kardeşi olsun oğlumun derdi. Ben yanlızdım hem kardeş hayali kurdum demişti.

Tek çocuklar ileride hep kardeş istiyor.

Burada yazdım genelde

Tek çocuğum ve tek çocuk annesiyim hiç kardeş istemedim mesela

• Beğen
İkinci çocuk yapın diyenler sanki maddi destek sağlayacaklar ne ilginc. 2100 tl maaş la ev de kendinizin değil ne ikinci cocugu bence titreyip bi kendinize gelseniz

• Beğen
Her tek çocuk sizin gibi değil ki..... benim eşim de hep istemiş. Ben eşimi örnek verdim konu sahibine.

Hep istiyor demişsiniz de ben de istemeyenler de var dedim yani tek çocuk tu kaka değil

Bir de şimdi çok tek çocuk var ben 40 îmâ yaklaştım eskiden azdı tek çocuk

• Beğen
Hep istiyor demişsiniz de ben de istemeyenler de var dedim yani tek çocuk tu kaka değil

Bir de şimdi çok tek çocuk var ben 40 îmâ yaklaştım eskiden azdı tek çocuk
Bilmem benim çevremde istemeyen yoktu. Neyse konu sahibi bilir ne yapacağını.

Y
Tesekkur ederim cevabiniz için..Evet ben kendi adima tekrar anne olmak istiyorum anne olmayi seviyorum..Kizim zor bir bebek degildi onu dogurdugumda bende genctim nasil oldu nasil buyudu anlamadan gecti gitti yillar.Şimdi minik ablasiylaa beraber bir bebek daha olsa evimizde.Ben olgun baba olgun abla sevincli 4 yaprakli yonca olsak..Çok mu toz pembee hayaller..Ya iste dedigim gibi aklimin bir kösesi maddiyatin bir çozumu bulunur diyor..Bir arkadaş yazmiş açlik sınırında maaşiniz diye ama cok sukur ac degiliz tatilimizede gidiyoruz hafta sonlari gezimizede gidiyoruz eevet su an icin ev kendimizin degil kira vermiyoruz belki versek zorlanacagiz bunun bende farkindayim o zaman fedakarlik yapmak zor gelmez sanirim yavrularimiz saglikli olduktan sonra

Adam maddi yönden haklı

Sen de ikinciyi istemekte haklı olabilirsin

Ipten neden çıktın yani hem çalış hem bebek yap ki gelecekte sıkıntı yaşamayın tek maaş iki çocuk sıkıntı

Bende bir tane var okul açılıyor ve çanta ayakkabı vs almadım kitap kırtasiye ve kıyafet 1750 tuttu

Şimdi 10 tl lik defteri olmayan çocuk da var ama neden imkanı İkiye bölmek için işi bırakasınız hiç olmazsa çift maaş ile yaşam bir tık daha iyi olur
Isten ciktim sartlari zordu birazda aklimda bebek sahibi olmak vardi ama 2.cocugum olursa sayet calismam pek mumkun degil annem iki cocukla birden ilgilenemez ancak bakici dusunulebilir..

Maddi açıdan eşin haklı, manevi açıdan sen canım. Herşey kısmet, kısmetinde 2.çocuk varsa birşekilde oluverir

Hamileyken calisamaz misin ne bileyim ben hamileyken cok rahat calistim da ondan diyorum .calistigin is nasil olur bilmiyorum da cocugun dogup 4-5 aylik olunca yeniden donersin isine

• Beğen
Eniştemin maaşı tam olarak kaç lira bilmem de bin liradan fazla onu biliyorum. evleri kira ve 20 gün evvel 3. çocukları oldu.
Kazara da değil, bilerek.

Para sonradan da kazanilabilecek birsey yatirimi sonra da yaparsiniz ama bir cocuk daha mutlugunu neden erteliyorsun maasiniz bence cokda kotu degil 2. Cocuk daha kolay olur ilkindeki gibi sifirdan baslamiyacaksiniz..cocuk mutlulugu, kardes duygusu paha bicilmez bisey..cocuk sikinti olurmu hic ya neşe getirirler ancak..Anne olmak guzel...hamile kalabiliyorsan saglik sorunun yoksa ne mutlu sana ..kalbini dinle eger istiyorsan herseyi dusunme ..bosver ...hayati akisina birak..

Kizinizin masraflari asıl şimdi başlayacak okul kurs gezi kalem defter. .
Allah kolaylık versin. .

• Beğen
Ev garantisi yok maaş evet asgari ücret ten fazla ama yinede az iki çocuk için ama sizde çalışıyor olsanız bir bakıma rahat olabilir ama bence esiniz hakli

• Beğen
Back
X