Haklı oldugumu duymaya ihtiyacım var

evet malesef yok..
ablanıza çok üzüldüm..

Sana gelecekten iki kare anlatıcam yolunu sen seç...

Birinde okumayı bırakmış 22 yaşında evlenmişsin ve kocana bağımlısın. Herşeyi ona danışmak zorundasın. Belki de vasıfsız bir eleman olarak hiç bir kariyer planın olmadan bir yerde çalışıyorsub. Yaşın 25 ikinci çocuğa hamilesin. Ama masraflar attığı için daha da kemer sıkmak zorundasın.

Birinde mühendis yada hemşire olmuşsun. Ekonomik özgürlüğün var. İstediğin yerde istediğin koşullarda hayat kurmuşsun. Çok aşıksın ve mutlu bir evliliğin var. 25 yaşındasın ilk bebeğine hamilesin. Hem özgür, hem aşık, hem geliri yüksek bir hayat

Hikayeleri sen şekillendir. Kararını ver

ben kararımı verdim, sadece hayallerimi gerçekleştirirken de aynı adam olsun istemiştim.

Tabiki haklısınız. 5 yıldır birliktesiniz diye egitiminize karısmaya, bunun icin burun kıvırmaya hakkı yok. Evlilik kacmıyor sonucta. O kendini düsünüyor evlilik icin. E egitim icin de siz kendinizi düsünüyorsunuz sonucta. Eger size bu konuda burun yapıyorsa kosarak uzaklasın bence.

Benim dayım kırk yaşlarındaydı hukuk fakültesini kazandığında
Asıl bencil olan sevgilin
Seni gerçekten düşünse okumanı senden daha çok ister seni teşvik ederdi
Bırak giderse gitsin aramazsa aramasın
En güzel yaşların üniversitenin tadını çıkar, kendini geliştir mesleğini al eline
Daha genceciksin herşey için :)

Bu nasil oluyor? Konu sahibinin sevgilisi en azindan bastan belli etmis.
Ama yani okuyan kiz alip okutmamak ne demek? Okumayan birini bulamiyor muymus da gencecik kizin hakkina girmis?

Ben evliyken mezun oldum. Hatta evlenmesem bitiremiyordum okulu. Benim aklim bir karis havadaydi hic umursamayip savsakliyordum. Esim bana bu sene mezun olmazsa seni bosarim dedi.

Sen mi bencilsin o mu ??!!??

Onun tuzu kuru olduğu için konuşuyor da, sen hayatboyu evde mi oturcaksın?

21 evlenme değil okuma yaşı zaten. Mezun olduğunda 25 olcaksın gayet genç bir yaş. O zaman istediğinle evlenirsin (bu adamı tercih etmezsin umarım)

Hemşireliğe durma git. Tıp bölümlerini herkese içim rahat tavsiye ediyorum istihdamı her daim var çünkü.

sizin için çok üzüldüm,neden destek yerine köstek olurlar bilmiyorum. o bana okumak istiyorum deseydi ben onu motive etmek için her şeyi yapardım..

Konu sahibesi erkekler çok bencil

İşyerinde terfi vericez ya da maaşını yükselticez siyah kuğuyu terk et deseler inan anında evet der

O adamın kariyeri seninkinden daha önemli inan bana, sen ona benim için işini bırak diyemezsin ama o sana der nedennnn çünkü o bir beyzade seninse diplomanın, kariyerinin hiçbir önemi yok!

Senin yerinde olsa o okula giderdi inan bana

Git paranı hayatını kazan güzelce

Kafanı taşlara vurursun sonra

Canım sana kendi hayatımdan örnek vereyim. Ortalama maaşla çalışan bir mühendis iken eşimle tanıştım. Aramızda aşağı yukarı sizinki gibi bi yaş farkı vardı. Görüşmeye başlarken başka iş baktığımı daha iyi bir yerde olmak istediğimi söyledim, onun da kendi işini kurma hedefleri vardı. Sonra ben istediğim gibi bi iş buldum, yurt içi yurt dışı seyahati bol olan, bir sürü milletten insanla bir arada, 24 yaşımda bir doçent maaşından fazla kazandığım bir işim vardı hamdolsun. Sonra aile birliğini sağlayalım (ayrı şehirlerdeydik), eşim de iş kuracak evimizi geçindirme işi öncelikli olarak onda diyerek bu işi bıraktım daha düşük şartlarda bi iş buldum. Sonra boşandık, o yine işini kurdu ben işi bıraktığımla kaldım. Elhamdülillah bu işimde de eskisi gibi olmasa da yine iyi kazanıyorum mutlu huzurluyum ama bana da bi hayat dersi oldu bu yaşadıklarım.

Erkek arkadaşın kendi açısından bakıyor olaya, yaşım geçiyor, acaba bu kız artık beni beğenmez mi, okulda başkasını bulur mu vs vs soru işaretleri vardır kafasında. Sen kendi yolunu seç kendini seç, yürüyüp yürümeyeceğini aranızdaki sevginin gücü belirleyecek, bunu düşünen de sen değil o olsun boşver. Yoksa bir sürü komplekse girer ezmeye çalışır seni, bu yollardan geçen bi abla tavsiyesi olarak al bu dediklerimi.

Ne kadar şanslı bir insanmışsınız, ne mutlu size. Ablam seçtiği kişinin ve ailesinin kurbanı oldu. Annemle babam istememisti evlenmesini ama olan oldu . insanların bazen hayatlarının bir bölümünde böyle basireti bağlanıyor. Çok saçma sapan bir olaydı gerçekten

haklısın, onun hiç iş hayatında söz sahibi olmadım,olmak istemedim ama o da sormadı.
ama bugün ben bencilim,kendimi düşünüyor oldum.

yani birisini sevmek birlikte olmaktır. evlenmek midir hemen anlamıyorum, ne olacak şuan evlenirsek.

bunu bana yaşattığı için asla affetmicem onu, tamam bekleyeceğim dese de boş artık Cherry

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…