Haklı oldugumu duymaya ihtiyacım var

acı bir tecrübe olmuş, ama şükür ki mesleğiniz varmış
okulu seçersem beklemeyecekmiş, ben de sen bilirsin dedim.

haklısın, onun hiç iş hayatında söz sahibi olmadım,olmak istemedim ama o da sormadı.
ama bugün ben bencilim,kendimi düşünüyor oldum.

Bu bencillik değil siyah kuğucum, kendin için en doğru kararı vermek. Önce hep kendin gelmeli.

Bu adam seni hiç düşünüyor mu? Kendi yaşım geçti kendim seni bekleyemem...kendim, kendim, kendim; siyah kuğu tebrik ederim hemşireliği tutturmuşsun diyen var mı acaba? Varsa yoksa ben ben ben demiş, seni hiç düşünmüş mü acaba? Seni düşünmeyen biri için meslek sahibi olma şansını yakma.

Çok çok gençsin, 2 yıl sonra evlenmek isteyeceğinin bir garantisi yok, evlensen bile boşanmayacağının bir garantisi yok. Ayrılıklarda maddi manevi kazığı yiyen taraf hep kadın oluyor inan bana, aynı Mihail Zoscenko nun da yazdığı gibi. Kimse vah vah sen de çok emek verdin bana kusura bakma eğitiminden benim için vazgeçtin al bu da telafi paran demiyor, basıp hayatına gidiyor sen de pişmanlığınla kalıyorsun.

Son düzenleme:

Bir Çin atasözü der ki;

“Bir saat mutlu olmak istiyorsan
Şekerleme yap.
Bir gün mutlu olmak istiyorsan
Balık tut.
Bir hafta mutlu olmak istiyorsan
Tatile çık.
Bir ay mutlu olmak istiyorsan
Evlen.
Bir yıl mutlu olmak istiyorsan
Servete kon.
Bir ömür boyu mutlu olmak istiyorsan
Sevdiğin işi yap…”

dolayısıyla seviyorsa yanında olmayı seçer. sen hayatın boyunca seni asla terk etmeyecek olan mesleğine yoğunlaş.

bir de evlenip okumayı düşünmez misin

Valla insanın içinde ukde kalmamalı bir şeyler, hem okumanın yaşı mı olur?? Benim eşim 36 yaşında özel yetenek sınavına hazırlanıyor bu sene.. Sen oku, sevgilin de destek olmalı sana. Bugün buna karıştırırsan yarın her şeye karışma hakkı görür kendinde. Başarılar diliyorum sana şimdiden

daha sen minnaksin ne ki 21 kucucuksun guzelce okuluna git. sen simdi bu sahsi dusuncegine hemsirelik mi muhendslik mi onu dusun. muhendislikse hangisi onu arastir. bu jlhafta okullar tanitima basladi gidebildigine git danis devlet ozel farketmez cogu tanitim yapiyor guzelce danis ordakilere tanitimi yapanlar bizzat hocalarin kendileri. cok onemli bolum olayi sen bunlara bak canim vakit kaybetme hic. meslegin olmazsa sana saygi duymayan bif insanla nasil gecer omur lutfen ya iyi dusun. su ulkdde kadinlar okusun ezdirmesin kendini lutfen

Kesinlikle okumalisin..Saygi duyar beklerse seni gercekten sevip sevmedigini de anlarsin..bekleyemem derse zaten yeteri kadar sevmiyordur ..simdi okumazsan ilerde cok pisman olursun demedi deme.illa ki evleneceksin ama bazi seyler de zamaninda olmali..simdi okul zamani evlilik sonra..☺

4 yil daha beklersem 30 yasina gelirim diye dusunmus herhalde .. Gerci bir erkek icin 30 yas buyuk degil evlilik icin esim 30 yasindayken evlendik biz..
Sizi seviyorsa bu duruma karismamali meslek edinmek sizin en tabi hakkiniz. O da yuva kurmak istiyor bir an once herhalde. Oturup konusun tercihler aciklanip siz net olarak kazandiginizda.. Beklemezse bitirin iliskinizi yapacak birsey yok

Ne kadar bilinçsizmiş sevgiliniz. Eğer bir adam gerçekten evlilik kararı vermiş ve bunun sorumluluğunu alacak yetiye ulaşmış ve karşısındakine gerçekten aşıksa, birlikte mutlu olmanız ve sıkıntı çekmemeniz adına geleceğe yönelik maddi-manevi herşeyi düşünürdü. Siz eğer iyi bir meslek edinirseniz, kendinizden memnun olacaksınız, hayattan tatmin olacaksınız ve bu evlilik hayatınıza da yansıyacak aynı zamanda eve de katkınız olacak. Birbirinize destek olacaksınız, aranızda bir paylaşım olacak ve bu sevgiyi güçlendiricektir. Eğer bunları düşünmüyorsa başındaki kavak yelleriyle paçaları sıvamasın lütfen.
Burda bir çok örneğini gördük evlilik bir süre sonra heyecanını kaybedip, ışıltısı kaybolduğunda, ayaklarınız bir anda yere bastığında yine kendinizle baş başa kalacak olan sizsiniz.
Şu da kabul gören bir gerçek ki erkekler kadınların güçlü duruşunu kabullenemiyorlar. Bu onları korkutuyo. Çünkü zincirlerinizi koparmanızı istemiyorlar. O zincirleri ellerinde tutmak istiyorlar.Bunun bekleyememekle, aşkından ölmekle ilgisi yok, hakimiyeti elde edememe hazımsızlığından başka bir şey değil.
Ve unutmayın kararlılık ve yükseliş her zaman dikkat çeken ve diğer insanları kıskandıran şeylerdir. Erkek arkadaşınız bu tavrınızdan mutlaka etkilenecek fakat size asla söylemeyecektir. Ki ben kıymetinizin daha da artacağını düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

18 yaşımda üniye girdim 23 yaşındayım ve 2 sene daha uzayacak. Yani 21 yaş artı 4 25 yaş aynı hesap. Hiçbir şeycik olmaz siz okula bakın o zaten pişman olup arar yine. Çevremde bu uğurda Üniv okumayan ve çok çok pişman olan birsürü kişi var. Etmeyin eylemeyin.

Kesinlikle oku kesinlikle 21 yaş çocuk daha herşey yaparsın inşAllah. Bu hayatta herşey olur gelecegunı güvene al . Hemşirelik oku zor ama paran olur mis gibi . Kocana eyvahalın olmaz . Bırak ya cokkk adam çıkar karsına seni seven istediğini yapmanı destekleyen . Otuz yaşında bi çocuk annesiyim. İkinci okulumu okuma on yolalarını arıyorum . Daha iyi iş bulabılcegım bi okul bölüm . Öı senin yaşında olsam neler yapardım . Bazı seyler için pişman oldum zamanında okudugm bölümü bırakıp daha iyisine gececektim ama bursum gidecekti ve okuduğum iki yıla kıyamadım şimdi düşünüyordum da ne kadar saçma düşündüm ama kısmet anlayamafım o zaman işte . Geç dehıl asla asla bismillah de başka

21 yaş evlilik değil henüz okul yaşı. Okuduğuna pişman görmedim ama okumak hayalini bırakıp evlenip pişman olan çok gördüm

Seni fişteklemek istemem ama ben olsam defol derdim

Boşver sen bu zırtoyu

Ünvde daha iyisini bulursun

yok fişteklemek değil aksine iyi hissediyorum siz yazdıkça ne kadar doğru yolda oldugumu daha net anlıyorum teşekkür ederim

düşünürüm o düşünmüyor

teşekkür ederim evet haklısınız

30 yaş neden geç olsun ki bana da normal geliyor

inşallah çok teşekkür ederim.

teşekkür ederim ben de sizin gibi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…