• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklılık mı, mutluluk mu? Bu evden gitmek istiyorum.

Kimse kimse ile bir oturmak zorunda degil kusura bakmasinlar. Ben o hatayi yaptim 4 yil once 3 sene bir oturdum. Simdi yuzlerine bakmak istemiyorum. Simdi kirilirlarsa kirilsinlar cunku eger kabul edersen sen daha kotu olacaksin. Iliskiniz daha kotu olacak. Bir oturup mutlu olan insan gormedim. Mutluyum diyenlerede ben inanmiyorum.

Kesinlikle size katılıyorum, iyiyidik, aramız bozulmaya başladı bile. Bir de birkaç mesaj üstte bir durumdan bahsettim, rica etsem ona da göz atıp bir yorum yapar mısınız ? 16. Sayfanın içindeydi.

Yorum yazan, akıl veren, destek olan heeeeerkese çok teşekkür ederim. Dediğimden vazgeçmem artık ama anlamıyorum, KV gündüz çağırmıştı bekledim akşam eşim gelince bir çaya diye birlikte geçtik onlara. KV eskisi gibi değildi ama yine iyi-kötü konuştu.
Görümcem hiç konuşmadı, oysa ki dün se bu mesele vardı ama konuşuyordu, sadece bir ortaya soğuk "hoş geldiniz" Dedi, abisiyle yani eşimle konuştu benimle hiç konuşmadı, ben nasılsın diye sorunca sadece iyiyim Canım sağol Dedi. Sonra kahve yaptı getirdi, ilk önce büyüklere verdi, sonra kendisine ve bana en son ayrı getirdi. Kahveyi tepsiyle koydu masaya, hiç konuşmuyor halen, ben de hiç alıp içmedim, zaten kucağımda oğlum vardı, herkes içti bitirdi en son KV "kahveni iç" dedi her neyse uzatmıyorum, Kahveler içildi herkes kalktı ben de finlanları topladım ben ve görümcem mutfakta yalnız kaldık, bu arada o hiç konuşmayınca eşim de çok bozuldu, o hep söylerdi, ailemle hep böyle iyi olun diye, her neyse, mutfakta yalnız kalınca birden görümcem çok güzel konuşmaya başladı, şu şöyle bu böyle, eskisi gibi oldu yani. Ama size yemin ederim, iki hali arasında dağlar kadar fark vardı.

Neden öyle yaptı, anlamadım.

Birde gorumce var hee. Valla canim su kadar soyliyim. Benim esim cok saftir. Ailesi onun icin birsey yapmadilar. Zaten esimide dedesi buyutmus. Kaynanam agziyla soyler bizim ona aliskanligimiz yok askere giderken bile cok aglamadim der. Ama evlenince bir kiymetli oldu. Salak gibi bende kabul ettim. Oglum oldu. Tek maasa dusunce esimin ailesi iyice uzaklasinca esim anladi dertlerini. Bize maddi yardim yapmaktan korktuklari icin para isteyecegimizi sandilar.

Esimde uzaklasti onlara karsi. Suan esim deseki gel birlikte oturalim diye inanki bosanmayi yeglerim. 7yillik evliyim inan abisindan tut halasina kadar elle tutulur dogru duzgun birisi yok sulalerinde.

Birde gorumce var hee. Valla canim su kadar soyliyim. Benim esim cok saftir. Ailesi onun icin birsey yapmadilar. Zaten esimide dedesi buyutmus. Kaynanam agziyla soyler bizim ona aliskanligimiz yok askere giderken bile cok aglamadim der. Ama evlenince bir kiymetli oldu. Salak gibi bende kabul ettim. Oglum oldu. Tek maasa dusunce esimin ailesi iyice uzaklasinca esim anladi dertlerini. Bize maddi yardim yapmaktan korktuklari icin para isteyecegimizi sandilar.

Esimde uzaklasti onlara karsi. Suan esim deseki gel birlikte oturalim diye inanki bosanmayi yeglerim. 7yillik evliyim inan abisindan tut halasina kadar elle tutulur dogru duzgun birisi yok sulalerinde.

Eşimin ailesinin maddi bir beklentisi olduğunu hiç sanmıyorum, hatta onlar eşimin kazandığı parayı bile beğenmez az bulurlar. Ayrıca eşim ve annesi de hiç anlaşamaz, bana hep "annem gibi yapma, etme" diye kızan adam, en ufak bir şeyde ailem ailem diyor.

Hayır ailesine de bir şey demiyorum, sağ olsunlar ev verdiler, bebeğim olduğunda her şeyini karşıladılar, zora düştüğümüzde destek oldular, asla inkar etmiyorum ama ben de karşılığını fazlasıyla verdim. Sabahtan akşama dek ya gelirlerdi ya çağırırlardı, yan yanaydık, eviyle, işiyle, çayıyla yemeğiyle, misafiriyle hep ilgilendim ama bu demek değil ki tutup bir de aynı evde yaşarım. O kadar çok şeyi yapınca, bunu da yaparım sandılar galiba.

Ne güzel siz kurtulmuşsunuz, gerçi senelerinizi almış ama değmiş buna. Bakalım ben nasıl atlatacağım.

Yorum yazan, akıl veren, destek olan heeeeerkese çok teşekkür ederim. Dediğimden vazgeçmem artık ama anlamıyorum, KV gündüz çağırmıştı bekledim akşam eşim gelince bir çaya diye birlikte geçtik onlara. KV eskisi gibi değildi ama yine iyi-kötü konuştu.
Görümcem hiç konuşmadı, oysa ki dün se bu mesele vardı ama konuşuyordu, sadece bir ortaya soğuk "hoş geldiniz" Dedi, abisiyle yani eşimle konuştu benimle hiç konuşmadı, ben nasılsın diye sorunca sadece iyiyim Canım sağol Dedi. Sonra kahve yaptı getirdi, ilk önce büyüklere verdi, sonra kendisine ve bana en son ayrı getirdi. Kahveyi tepsiyle koydu masaya, hiç konuşmuyor halen, ben de hiç alıp içmedim, zaten kucağımda oğlum vardı, herkes içti bitirdi en son KV "kahveni iç" dedi her neyse uzatmıyorum, Kahveler içildi herkes kalktı ben de finlanları topladım ben ve görümcem mutfakta yalnız kaldık, bu arada o hiç konuşmayınca eşim de çok bozuldu, o hep söylerdi, ailemle hep böyle iyi olun diye, her neyse, mutfakta yalnız kalınca birden görümcem çok güzel konuşmaya başladı, şu şöyle bu böyle, eskisi gibi oldu yani. Ama size yemin ederim, iki hali arasında dağlar kadar fark vardı.

Gorumceniz ailesine size tepkiliymis gibi gostermek icin boyle davranmis gibi gozukuyor.

Sonucta o kadar absurd bir istek ki, icten inanarak oturmaniz gerektigini dusunmuyordur belki.

bunamı yorum bekliyosun anladığım kadarıyla sen biraz temiz kalpli saf bir arkadassın o kadar şey gelmis basına sen görümcenimı taķıyorsun kafana .boş versene umursama bile kacan kovalanır sende ona yüz verme

Gorumceniz ailesine size tepkiliymis gibi gostermek icin boyle davranmis gibi gozukuyor.

Sonucta o kadar absurd bir istek ki, icten inanarak oturmaniz gerektigini dusunmuyordur belki.

Ama annesi olunca konuşuyor sadece eşimin yanında konuşmuyor. Acaba karın bizi küstürdü mesajı mı veriyor ?

bunamı yorum bekliyosun anladığım kadarıyla sen biraz temiz kalpli saf bir arkadassın o kadar şey gelmis basına sen görümcenimı taķıyorsun kafana .boş versene umursama bile kacan kovalanır sende ona yüz verme

:) aslında herkesi, hepsini takıyorum. Ama annesi olunca konuşuyor sadece eşimin yanında konuşmuyor. Acaba karın bizi küstürdü mesajı mı veriyor ?
Bu arada sanırım pazartesi ailemin yanına gideceğim. Yapamıyorum.

Beraber yaşamakta kötü altüst yaşamakta kötü ama bu durumda eşinde iş bitiyor onu kandırmaya çalışıyorlar o senin haklarını korumaktan aciz artık evli olduğunu idrak etmesi gerek her konuda anne baba haklı olacak bir durum yok senin mutsuzluğun söz konusu , tavrında asla yumuşama

Bòyle bir saçmalık olamaz, madem niyeti birlikte oturmaktı, evlenirken size bu durumu söylemeliydi.Eşin ve ailesi ilk başta böyle bir plan yapmışlar demek ki, size söylemeden.Kocamana adam ana, baba peşinde koşuyorsa ,ondan hiç hayır gelmez.Size bu hayatı zorla kabul ettirmeye çalışmışlar.Allah yardımcınız olsun.

Bu her seyi alan eden aileler bi muddet sonra kendilerinde her biseyi yapma her turlu haddi asma hakki goruyo sanirim

Bu sitedeki izlenimim bu
Evlenirken kiralik daire ariyorduk.kp sehir disinda idiler.siz.bizim eve oturun dediler.yer olarak ben begenmedim..kabul etmedik.birsuru laf tabiki...sonra ev ararken uygun satilik daire bulduk..kredi cekip...ev sahibi olduk..simdi 3 yilimiz kaldi..sukur...esim babasinin evine oturmak istemedi...iyi ki oyle yapmisiz...
Biz oturmadik kv nin annesi oturdu ufak tefek sorunlar olustu...sonra ayni sehre geldiler.o evi satip baska ev aldilar...yani birkac sene sonra evden cikarmisiz ...zamaninda laf ettiler niye ev aliyorsunuz niye....ilk zorluk cektik...ama kimseye muhtac olmadik...kimseye bel baglamayacaksiniz...

Back
X