Yorum yazan, akıl veren, destek olan heeeeerkese çok teşekkür ederim. Dediğimden vazgeçmem artık ama anlamıyorum, KV gündüz çağırmıştı bekledim akşam eşim gelince bir çaya diye birlikte geçtik onlara. KV eskisi gibi değildi ama yine iyi-kötü konuştu.
Görümcem hiç konuşmadı, oysa ki dün se bu mesele vardı ama konuşuyordu, sadece bir ortaya soğuk "hoş geldiniz" Dedi, abisiyle yani eşimle konuştu benimle hiç konuşmadı, ben nasılsın diye sorunca sadece iyiyim Canım sağol Dedi. Sonra kahve yaptı getirdi, ilk önce büyüklere verdi, sonra kendisine ve bana en son ayrı getirdi. Kahveyi tepsiyle koydu masaya, hiç konuşmuyor halen, ben de hiç alıp içmedim, zaten kucağımda oğlum vardı, herkes içti bitirdi en son KV "kahveni iç" dedi her neyse uzatmıyorum, Kahveler içildi herkes kalktı ben de finlanları topladım ben ve görümcem mutfakta yalnız kaldık, bu arada o hiç konuşmayınca eşim de çok bozuldu, o hep söylerdi, ailemle hep böyle iyi olun diye, her neyse, mutfakta yalnız kalınca birden görümcem çok güzel konuşmaya başladı, şu şöyle bu böyle, eskisi gibi oldu yani. Ama size yemin ederim, iki hali arasında dağlar kadar fark vardı.
Neden öyle yaptı, anlamadım.