• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklılık mı, mutluluk mu? Bu evden gitmek istiyorum.

Şimdi çıkıp gitsem çok mu basit olur? Bu evde, onlara yakın kalmak istemiyorum. Konu açıldıkça ya da onların asık yüzünü gördükçe bunalıyorum. Hoş artık bir araya gelmek de istemiyorum ama çocuk var, çocuğu görelim sevelim derken mecburen geliyoruz bir araya.

Eşim kendi kendimize sıkıntı çekeceğimizi söylüyor, o ailesinin durumundan dolayı biraz rahata alışık, yapamamaktan, yetirememekten korkuyor. Bu arada mesleği çok iyidir ama işte.. Ailem de kırılır reddedersen diyor ki kırılmışlar bile. Şimdi onlara direkt söylediğim için benimle küs ve konuşmuyor.
beraber oturup da öyle köte olacağınıza oturmadan böyle kötü olun sakın sakın kesinlikle
hatta kaçıp gidesim var diyorsunuz ya gerekirse kaçıp gidin kurtarın kendinizi ama asla aynı eve girmeyin
eşiniz maddi rahata alışığız diyorsa sizde bende manevi rahata alıştım 2 senedir ayrı kendi düzenimde alıştım şimdi kaynana kayınpederle oturamam deyin
allah korusun cümlemizi

Aslında minnet duyuyordum diyebilirim. Evlerinde oturuyoruz, KV eve ne alsa bizim eve de alır gelirdi, eşim biraz ailecidir, bir şey söyleyecek olsam bizim için neler yapıyorlar derdi, ben de susarsım artık. Sonunda patladım, hiçbir şey karşılıksız olmadı çünkü, o aldıysa ben pişirdim hazırladım. Çocuk olana kadar aslında KV ile aramız da iyiydi ama çocuktan sonra ilişkimiz de biraz bozuldu. İşte yavaş yavaş her şey patlak verdi

Bu her seyi alan eden aileler bi muddet sonra kendilerinde her biseyi yapma her turlu haddi asma hakki goruyo sanirim

Bu sitedeki izlenimim bu

Aaaynen böyle anlattım, kendi annem bile olsa yapamam dedim ama verdikleri cevap şu:"Biz de aynı evde asla rahat etmeyiz, biz sizin için bunu kabul ediyoruz da, sen nasıl etmiyorsun?"
sağolun diyin yapmasınlar fedakarlık
ya siz afedersiniz de battınız mı bu kadar maddi olarak ?
onlar da istemezlermiş de aman da fedakarlık yaparlarmış!

sağolun diyin yapmasınlar fedakarlık
ya siz afedersiniz de battınız mı bu kadar maddi olarak ?
onlar da istemezlermiş de aman da fedakarlık yaparlarmış!

Hiç kimseye hiçbir şey olduğu yok. Benim anlam veremediğim de bu, birazcık lüksten vazgeçmek ağır geliyor. Ya da hepsi bahane, birlikte oturma sevdası işte.

İki yeni ev yaptırmış, evin teki 3 trilyon değerinde ama 300 bin borcu kalmış, borç için kredi çekiyorlar, krediyi ödemek için bizim evi ve yeni yapılan bir evi de kiraya verecekler, biz de kalan 3.evde hep beraber oturacağız. Diğer evler kirada zaten.
çok çok saçma mantık dışı.
bu zenginliğin içinde oturacak ev bulunamıyor mu yani.
senin bilmediğin bi hesaplar var ama ne.
kesinlikle kabul etmezssin heralde böyle saçma bir teklifi:))
kendiniz mütevazi bir ev bulun oturun.
olmuyor mu öyle

beraber oturup da öyle köte olacağınıza oturmadan böyle kötü olun sakın sakın kesinlikle
hatta kaçıp gidesim var diyorsunuz ya gerekirse kaçıp gidin kurtarın kendinizi ama asla aynı eve girmeyin
eşiniz maddi rahata alışığız diyorsa sizde bende manevi rahata alıştım 2 senedir ayrı kendi düzenimde alıştım şimdi kaynana kayınpederle oturamam deyin
allah korusun cümlemizi

Zaten asla ama asla yapamam, bu şekilde yakınken bile yapamıyorum. En ufak bir sebep istiyorum. Ayrıca bana çok kırılan KV sağ olsun gitmiş dün oğluna ve bana kıyafet almış. Alma diyorum, oturmam diyorum, yok. Anlamadım ama eminim ki haksız olan ben olacağım. Zaten şu an öyleyim. Bu umurumda bile değil, herkesten uzak mutlu, huzurlu olmak istiyorım.

Bırakın baştan kırılıp küssünler sonradan kötü olacağınıza şimdiden olun canınızı sıkmayın konu açılırsa çok kibar bir şekilde tekrar anlatın kesin kararlı olduğunuzun altını çizin.

İki yeni ev yaptırmış, evin teki 3 trilyon değerinde ama 300 bin borcu kalmış, borç için kredi çekiyorlar, krediyi ödemek için bizim evi ve yeni yapılan bir evi de kiraya verecekler, biz de kalan 3.evde hep beraber oturacağız. Diğer evler kirada zaten.
sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama söyledikleriniz çok havada kalıyor.
bunların ömür boyu çalışmayıp yeseler tüm sülaleye yetecek varlıkları var , 10 tane evleri var ve kirada. kala kala bir tek sizin evinize mi kalmışlar?
çok ama çok anlaşılmaz bir durum. ama açıkcası söylemek gerekirse bunun altında sizin evliliğinizle ilgili çok farklı düşünceleri olduğu için bence kendi yanlarına almak istiyorlar. yani başka sebepler olduğu çok belli

ooo adamın trilyonluk evleri var,hepsi kirada,yine de sıkıntı çekiyor.biz ölelim o zaman.

bir evim var oturuyorum,bir evim var kirada,onun kirasını alıp,üstünü tamamlayıp,oğlumun kirasını ödüyorum.azıcık aşım,kaygısız başım.bunu düstur edindim, kendime.siz de öyle yapın.1+1 eve çıkın,rahat edin.

bir de bu oturulacak evi merak ettim.hani trilyonluk evler yapıyormuş ya kp.oturulacak ev,3 katlı triplex,bahçeli,şu filmlerde gördüğümüz, evler gibi mi?hani kimsenin kimseyi görmediği,kocaman evler.yoksa normal bir daire mi?

çok çok saçma mantık dışı.
bu zenginliğin içinde oturacak ev bulunamıyor mu yani.
senin bilmediğin bi hesaplar var ama ne.
kesinlikle kabul etmezssin heralde böyle saçma bir teklifi:))
kendiniz mütevazi bir ev bulun oturun.
olmuyor mu öyle

Bana da başka bir şey var gibi geliyor. Gelin gelsin bize hizmet etsin, biz de oğlumuzla torunumuzla oturalım diyorlar galiba. Ama hep sitem hep sitem. Senin için neler yaptık, sen bize ne yapıyorsun !

Zaten asla ama asla yapamam, bu şekilde yakınken bile yapamıyorum. En ufak bir sebep istiyorum. Ayrıca bana çok kırılan KV sağ olsun gitmiş dün oğluna ve bana kıyafet almış. Alma diyorum, oturmam diyorum, yok. Anlamadım ama eminim ki haksız olan ben olacağım. Zaten şu an öyleyim. Bu umurumda bile değil, herkesten uzak mutlu, huzurlu olmak istiyorım.
siz böyle kararlı olunca inşallah başaramazlar
eşiniz nasıl peki ?baskı yapıyor mu yoksa siz kesin olarak istemem deyince bir şey diyor mu

Bırakın baştan kırılıp küssünler sonradan kötü olacağınıza şimdiden olun canınızı sıkmayın konu açılırsa çok kibar bir şekilde tekrar anlatın kesin kararlı olduğunuzun altını çizin.

İşte sorunum bu, canım sıkılıyor. Asık yüz, soğuk tavır görünce hemen bunalıp gitmek istiyorum. Alışık değilim böyle hep gergin, huzursuz ortama.

bir de bu oturulacak evi merak ettim.hani trilyonluk evler yapıyormuş ya kp.oturulacak ev,3 katlı triplex,bahçeli,şu filmlerde gördüğümüz, evler gibi mi?hani kimsenin kimseyi görmediği,kocaman evler.yoksa normal bir daire mi?

İyi bir semtte 4+1 daire, iki yatak odalı filan. Karşılıklı iki daire, biri eşime, diğeri erkek kardeşine. Ama borcu bitmeyince, bu çözüm sunuldu. Bir ara o dairelerden biri satılıp bize daha uygun bir ev alınır, kalanla da borç ödenir diye düşünülmüştü ama ev ileride değerlenir diye vazgeçildi.

siz böyle kararlı olunca inşallah başaramazlar
eşiniz nasıl peki ?baskı yapıyor mu yoksa siz kesin olarak istemem deyince bir şey diyor mu

Kendisi için bu fedakarlığı yapmalıymışım. Ailesiyle arama soğukluk soktuğum için, 3-4 gündür konuşmuyor benimle.

Back
X