Sorun yaptığım 3te çıkması değil ki bana 5 diyor ertesi gün 3 diyor. Sanki ben huysuz kıskanç sürekli sorun yaratan biriymişim gibi. İlk aylarda çok açıldık izne de çıkınca maddi olarak sıkıştık çok fazla plan yapamıyoruz. Meşgale bulamıyorum yapacak bişeyler aradım ama yok. Kimseyi tanımıyorumo zaman başkaları ile plan yapmasına fırsat vermeden sen onunla plan yapacaksın. ayrıca 5te dğeil 3te çıksın buna çok takılma bence. sen de kendine başka bi meşgale edin.
İnsanlara yardım etmem neden seni rahatsız ediyor diyo. Beni rahatsız etmiyo sadece abartı geliyor. Arkadaşı geldi onu geçiyorum tamam iyi hoş karşıladın ettin arkadaşının kuzeninden sanane mesela değil mi? Kendimi ifade edemiyorum pek anlamak istemiyor çünküBence haklısın canım. Başkalarına gelince iyi, en iyi olması gereken insan yani esine gelince "hayir" tavrında olan erkeklere öyle kızıyorum ki. Bunu kesin bi dille belirtip tavrını koymalısın. Ayrıca 12ye kadar dışarda olması, seni evde yalnız bırakmasina bile tek laf etmediğin halde bu şekilde üste çıkıyor. Şimdiden bu huyunu biraktirman gerek
Sorun yaptığım 3te çıkması değil ki bana 5 diyor ertesi gün 3 diyor. Sanki ben huysuz kıskanç sürekli sorun yaratan biriymişim gibi. İlk aylarda çok açıldık izne de çıkınca maddi olarak sıkıştık çok fazla plan yapamıyoruz. Meşgale bulamıyorum yapacak bişeyler aradım ama yok. Kimseyi tanımıyorum
Yardıma ihtiyacı olana eminim sen de destek verirsin. Ama her zaman her zaman çıkış yolu gibi eşimi kullanmalarina ve eşimin de bunu devamlı hoş karşılaşmasına üstelik bir de bunu beni ihmal ederek yapmasına ben de cildiririm.İnsanlara yardım etmem neden seni rahatsız ediyor diyo. Beni rahatsız etmiyo sadece abartı geliyor. Arkadaşı geldi onu geçiyorum tamam iyi hoş karşıladın ettin arkadaşının kuzeninden sanane mesela değil mi? Kendimi ifade edemiyorum pek anlamak istemiyor çünkü
Sürekli değil aslında ama dün akşam için bir kahve içmeye gidelim dedim mesela evimizde oturalım dedi bugün de 5 saat öncesinden çıktı gitti evden. Hani evde oturalımdı?Boş zamanının ne kadarını size ayırıyor, ne kadarını başkalarına?
Sürekli sürekli işinin çıkması bence de can sıkıcı.
Başkalarına vakit ayırması için önce size vakit ayırması lazım.
Ya tabiki balık Burcuyum genel olarak duygusalım da ama herkes mi sana güvenerek iş yapıyor be adam herkes mi. Demek eşim olmasa bu kadar insan mağdur olacaktı. Tövbe yarabbimYardıma ihtiyacı olana eminim sen de destek verirsin. Ama her zaman her zaman çıkış yolu gibi eşimi kullanmalarina ve eşimin de bunu devamlı hoş karşılaşmasına üstelik bir de bunu beni ihmal ederek yapmasına ben de cildiririm.
Haklısın canım, seni anlıyorum. Hele bir de tanımadığın etmediğin bir sehirde insan çarşıya bile çıkamıyor, bu insana daha çok batiyor
Araştırdım bu yakınlarda yok malesef. Büyük bir şehir aslında ama tayinim o şehre 20 km uzaktaki ilçeye çıKtı kalktık burdan ev tuttuk bu sefer alımları durdular. Yani çok fazla imkan olan bir yerde değilim şuanbelediyelerin ücretsiz kursları filan oluyor ama.
Araştırdım bu yakınlarda yok malesef. Büyük bir şehir aslında ama tayinim o şehre 20 km uzaktaki ilçeye çıKtı kalktık burdan ev tuttuk bu sefer alımları durdular. Yani çok fazla imkan olan bir yerde değilim şuan
Ya yeterince görüyor arkadaşlarını yeterince zaman geçiriyor ben anlamıyorum ki. Bi ara yine uzak bir yere gidecekti bir arkadaşıyla yakıt atayım götür dedi o yüzden götürüyorum dedi. Ama aslında öyle bişey yok. Hayır demeyi bilmiyor. Bir tek bana hayır diyebiliyorAynı babam el iyisi,düzelmez aha 30 senelik evliler duzelmedi ama çok kafaya takacak problemde değil.
Dizi izlemekten kusacağım artık. İstemeden yabancı dil öğrendim resmenanladım. o zaman kitap film vs allah ne verdiyse.
Her zaman ama her zaman o haklı. İzmirdeyimAy canim bende uzaktayim insan bi ses istiyor gercekten. Cok sukur ugraslarim var biraz cevrem oldu gecinip gidiyoruz tayincilerle birlikte oldugumuz icin bi nevi h3rkes gurbetten. Arkadaslarimda dustu ayni yere bikac tane. Ama yanliz da geciririm bazi zamanlar Esiniz boyle yapmamasi gerek ama sizi yanliz birakmamali bu konuyu kesinlikle cozun. Konusmaya calisin surekli belirtin onceden proglamlar yapin.kendinize de arastirin etrafi etkinlik edinin. Nerdesiniz?
Dizi izlemekten kusacağım artık. İstemeden yabancı dil öğrendim resmenkitap da okuyorum ama bir yere kadar gerçekten büyük bir bunalımın eşiğindeyim daha işe başlamadan işimden oldum çok çalışmıştım KPSS’ye de. Yani beni anlaması gerekmez mi ben mi çok anlayışsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?