neden kızdığımı anlattım hatta demin mesajla bile tekrarladım..bunu biliyor ama ona destek olmadığım için bunu yapıyor.çünkü ewet haklı olduğumu söyledi sadce üst üste hergün hatırlatmam rahatsız etti..
öyle bile olsa bana böyle tepkisiz kalması sinir edio..hem haklıyım hemde suçlu gibi davranıo..
ilk önce düğün arefesinde böyle olaylar yaşaman çok yıpratıcı..
hepimiz yaşadık ,telaş ve zorlukları biliyoruz..
ayrıca daha şimdiden nişanlın annesiyle sen arasında kalıyorsa...dur bir düşün derim bende arkadaşlarım gibi..
çünkü geöen gün yine buna benzer bir konu paylaştı bir arkadaşımız...ve evli üstelik..
anne bağımlısı bir eş....bencil bir kaynana..
göbek bağını kesmesi lazım artık evlilik yolundaki bir adam...ve kadında ayrıca..herkes için geçerli..
tamam ,annesini kaldırıp atsın demiyorum ama..
siz sıfırdan bir yuva kuracaksınız ve bu zamanda çoookkkk zor..
bir anne olarak evladını düşünmesi lazım..hadi sen el kızısın dır belki
hadi kaynananı bir geçelim..
ya nişanlın..
sen yatlar , katlar,arabalar,balayları istememişsin..
ağzımız tatlı olsun ,gerisi gelir demişsin..
yinede yaranılmıyor öylemi ??
herzaman bir laf vardır çok severim ve doğru bulurum...
bu zamanda deveye diken..adama..s....
neyse getirmiyim devamını...anladınız siz..
iyilik yap kötülük bul işte...
işin zor güzelim..
öyle bırak hemen at yüzüğü diyemem..seviyorsan eğer çok zor..evliliğe ne kalmışş şurda..
ama bir yandanda bu böyle sürüp giderse hayatın mahvolur..
sevdiğin adamla bir ömür zindan olur sana.
ama şimdiki durum için akıl sorarsan...
bence biraz zaman geçsin...üstüne gitme..
ikinizde sakin düşünün...bence nişanlın yaptığı hatayı görüp seni arayacaktır..
umarım ozaman sakince konuşur,bu konuya kesin olarak bir çözüm getirirsiniz....
herşeyi başta konuşmakta fayda var......kendini ezdirme canım
şuan aramıyor işte benii arayınca bu konuyu açıp konuşursam nasıl tepki verir hiç bilmiorum..bazen diorum içimi dökecek bi mail yazayım ve susayım??bence haklısın ayağını yorganına göre uzatsaymış canım kredi çekicek bide hemde düğün paralarıyla ozaman senin zorun neydi boşunamı beklememe kararı aldın hayret bişey allah yardım etsin kavga etmeden güzelce konuş tekrar
Haklı olduğunu zaten söylemiş nişanlısı ,kızgınlığı ona destek olmadığını düşünmesi.Nasıl bir tavır yapabilirki ailesi ödeme dese parasına el koysa olurmu yada yaparmıki nişanlısı yarın bir gün ailesine bişey olsa gene akpınarın başına patlıcak.Bu gibi bi olay benim başıma gelmiş olsa ben tamam ödeyelim derdim bi kaç gün geçtikten sonra tepkimi koyardım ortaya.Çünkü nişanlım zoraki bişey yaptırmaya kalksam daha da inatlaşacak bide bana tepki duyacak benden uzaklaşacak karakteri bu şekilde o yüzden ben alttan almayı önerdim arkadaşa ama nişanlısını karakteride önemli tabi nişanlısını bunu anlayı dahada abartacaksa olayı şimdi aramaması daha iyi
ewet ona peki dedim ama tepkimi ortaya koydum..şuan dediğin gibi destek görmediği için bunu yapıyor..ben bikaç mesaj atıp içimi döktüm ama dahada arayıp kendimi küçük düşürmeyeceğim o arasın dimi ama..hem siniri gecsin otursun düşünsün adam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?