madem düğün borçlarınız takılarla ödenecek sende çeyizini borç yapda git
hatta kaynananla bir araya gelirsen dersin benimde baya düğün borcumuz olucak takılardan ödicem diye
birşey derse lafını yapıştır hanimefendiye
merak ettim nekadar borcu var kredi kartına?
bu durum beni kahrediyor zaten he suçlu hem güçlü...ona göre ben paranın lafını yapan altın meraklısı bi kıs durumuna düştm..ben inanın maddi sıkıntı cekmemek için set olarak aradım taradım en ince olanını beğendim dedim sırf maddi cöküntü olmasın die..o beni maddiyatçılıkla sucluo şimdi..kendime söz verdim aramayacağım işte düşün dedim ona zaten düşünsün taşınsın biraz
hep böyleydi ama ben hep haklıyken haksız duruma düştüm değişir dedim değişmedi.
işine gelmedi ya sizi o duruma düşürür tabi, asıl kendileri altın meraklısı olmasa durum bu olmazdı. hem evlenmenize destek cıkmıcaklar, hem elinizdekileri alıp sizi zor durumda bırakıcaklar... hem yağ gibi nişanlınız suyun üstüne cıkıp sizi üzücek!!! birde üstüne siz suçlu olucaksınız. oldu, başka bir emirleri varmı acaba!!!! eminim durumları yok diye herşeyin ucuzuna kaçmışsınızdır. ilk okudugumda bunu hissetmiştim zaten. eger cok paracı olsaydınız böyle bir şeyi bu kadar kolay önünüze getirip şart gibi koşamazlardı. geri adım atmayın bence...
4000lira varmış o kadar kredi cekildi yanii..benim çeyizim hazır bi bulaşık makinem yok onuda almayacağım düğün paralarıyla alacağım artık
aynen öyle inan ailesinden hiç bi sey istemedim..hediye aldığında bilezahmet etmeyin dedim.ne siterseniz die soruldu tabii durumunuz yettiği kadar dedik..demekki kötü niyetli olup yüzsüzce isteklerde bulunmak gerekio..böyleleri daha mutu oluor..azda değil 40000 lr yatak odası alınıyor ya
nefret ediyorum sorumsuz insanlardan ya bari destek olmuyorsunuz köstek olmayın
inşallah bu yaptığı ilk ve son olur
boşver takma olan olmuş nişanlına bu konuyu açıp daha fazla üzmeyin birbirnizi
huzurunu bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?