Haklimiyim haksizmiyim

Mevlut kiz tarafi ile mi yapiliyor ,tenezzül etmissin gorumceyi cagirarak....beceremiyosan yapma kocan hakli...uç kuruşluk yazilar yazıyorsunuz biz kizinca hurala gurele yeni şeyler ekliyosunuz az istikrarlı olun yazinizin arkasında durun....mevlut bu adam seçilmez herkes gelir...

Diyelim ki bu kız gerçekten sorun çıkaran sevimsiz bir tip. Yine de kız mevlüde gelmek istiyor be, mevlüde! Dua okuyup amin demeye geliyor. Böyle bir durumda küsler bile barışabilir. Bir de arayıp istememeler, kavga çıkarmalar... Sanki kız evi yemeye geliyor. Ayıp yahu, ayıp!

Son düzenleme:

Yani haksız olduğun kabak gibi ortada bunun farkında değilsen eşininde kocaninda vay haline..bukadarcık seyi mesele yapıp birde haklı olduğunu savunuyosan gelecekteki sorunları düşünemiyorum bile..ayıp etmişsin lafı yanında hafif kalır

İmza

:44:anlamadım

Otobus olayinda ayni seyleri dusundum... katiliyorum hepsine..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şu düğünde rezillik konusunu göremedim ama daha evlenmeden önce bile eşinin amca kızı için 'asla nişanıma düğünüme gelmeyecek, dış kapının mandalı, o kim oluyor' gibi cümleler sarf eden bir arkadaş konu sahibi. Allah yardımcısı olsun ama bu kafayla evlilik zor.

Hiçbir kadın düğününde bu kadar sorun çıkartan bir kadından bahsederken " bir kere dugunumde gordum tanimiyorum" diye bahsetmez. Ayrıca anlattıklarınız da tuhaf. Düğün için otobüs tutulmuş da o otobüsün şoförünün zerre aklı yok muymuş tek başına bir kişi için otobüsü kaldırmış. Saçma. Bence şu an herkes sizi haksız bulduğu için bunu yazdınız. Yoksa zaten böyle bir konuyu çoktan KK'ya taşımıştınız:) Siz eşinizin amca kızı için de 'dış kapının mandalı, düğünüme gelemez' demiştiniz. Diğer konularınıza da baktım çünkü. Bakın insanın hata yaptığını fark etmesi büyük erdemdir. Bence siz de hem eşiniziden hem görümcenizden özür dileyin olsun bitsin. Evlilik zordur. Sadece benim isteklerim olacak mantığıyla yürümez. Siz artık bir çiftsiniz. Evliliğinizin yürümesini istiyorsanız bu dik kafalılıktan kurtulmanız lazım. Yoksa sonunuz hiç de iyi görünmüyor.

Haksizsiniz.gorumcenizde sizi samimiyetsiz bulmuski yanina destek birisini cagarmis.tamamen simariklik sizinki.

yok artık
gerçekten bunu söylemiş mi

gelsiin ne olacak ki hem size dua edecekler sanki eğlenmeye geliyorlar öyle tepki vermişsiniz ki bir kişi sadece
Ve ayrıca belki o kişinin duası sayesinde güzelliklere kavuşursunuz kim bilir ben olsam dua gelecek kapıyı kapatmazdım doğrusu hele de bir kişi sadece...

Gorumcenin gelmesi normal arkadasininda öyle fakat esinin bu tarz islere karışması hic normal degil . Simdiden bunlara karisiyorsa ilerde kim bilir nelere karisirlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eve gelen Tanrı misafiridir. haksızsınız. Eşiniz de sizin organizasyonunuza karışamaz. haksız. ikiniz de haksızsınız.
yerinizde olsam duayı yapardım. görümceme de benim baştan haberim olsa iyi olurdu derdim.
aslında düşünüyorum da ben bir keresinde abimde kalacakken (başka sehirden sınava girmek için abimlerin olduğu sehre gitmemiz gerekiyordu. arkadaşımın kalacak yeri yoktu aslınd amisafirhanede kalabilirdi ama..) arkadaşımı da çağırmıştım da yengem resmen görümcesinin arkadaşını yatılı ağırlamıştı. düşünüyorum da ne akıl. sende bizde kalırsın deyivermiştim kıza. İnsan bazen abisi yengesini unutup kendini kaybediyor. sağolsun yengem çok güzel ağırladı hatta sabah sınava arkadaşımı taksiyle o götürdü.

kendinizi haklı çıkartmak için o kadar çok zahmete girmişsiniz ki,
hadi haklı oluverin madem..

evet siz haklısınız..
tabi ki gelmesin..

hatta düşünsenize, kocanız o gelmeyecek diye ortalığı ayağa kaldırdı ve mevlit olmayacak diyor..

ayyy düşman başına..
o kızı neden bu kadar istedi ki, altında başka şeyler mi var yoksa

bu ne yaw nasıl br kızmış o gerçekten :S

Hanimlar ben kalabalik istemiyorum yetti artik her hafta sonu misafir bende evimde ayaklarimi uzatip dinlenmek istiyorum surekli yap yika getir pisir temizle utule bunaldim
Sizin fikirlerinizi rica ettim 'kendini hakli cikarma' diye itham edenleri es gecerek tesekkur ediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende aynen senin gibi uyuz oldum konu sahibine:) Haklimiyim haksizmiyim diyok kabak gibi haksizsin diyoruz yok öylede böylede kıvırıp duruyo

İmza

Asil gelinin yaptigi kabalik normal degil..esi karismismis..karisi anlatmis eside kardesine yapilan terbiyesizligi yedirememis hakli olarak

İmza

E madem haksız olduğunu söyleyenleri es geçecektin konuyu niye haklı mıyım haksız mı diye açtın ki. Direk ben haklıyım diye açsaydın.

değil mi koca ne karışır,ev kadının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…