İyi geceler hanimlar bir sorunum var ve hakli yada haksiz oldugumu lutfen soyleyin
Yeni evlenen ciftlerin evinde mevlut yapilir malumunuz evleneli 3. Aya yaklastik araya ramazan girdi musait olamadik derken zaman gecti annem memlekete gidecegi icin bu cumartesi okutalim dedi. Herseyi annem ve teyzem hazirlayacak cok kalabalik olmayacak annem teyzem yengem ve kuzenim gelecek bende ayip olmasin diye gorumcemi aradim sende gel dedim. Buraya kadar hersey normal anormal olan durum su; gorumcem arkadasini davet etmis bana bugun telefonda soyledi, bende arkadasini bir kere dugunumde gordum tanimiyorum getirme bosver dedim bunu esime anlattim bu yuzden tartistik.
Kardesinin en yakin arkadasiymis neden oyle demisim eger gelmezse mevludu iptal ediyorum diye annemi aradi iptal edin istemiyorum dedi.
Bende kizdim iptal etmiyorum dedim cikti gitti evden hala yok babasinin kahvesinde
Simdi soyleyin bana kim hakli kim haksiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neden kizayim :) Esimle aramizda bir anlasma vardi dugunumuze gelmeyen ve rezil eden kimse ile gorusmeyecektik bu davet ettigi kiside rezil eden bas kahraman o yuzden gelmesini istemiyorum daha once gorumcemede soyledim sakin benimle o kizi yanyana getirme diye inat yaparmis gibi oldu
:44:anlamadımEvet ben bencilim canim hazimsizimda haklisin bende biliyorum kendimi ama kim olsa kendini istemeyenleri evine davet etmek istemez daha once iftara cagirdim gelmemek icin turlu bahane buldular sonunda geldiler cok sukur evi kurarken cagirdik tinlamadilar falan filian birsuru sacma seyler yasandi yani ama gorumcemin arkadasini davet etmek icin bana en azindan sormasi gerekirdi diye dusunuyorum emrivaki olmasi kotu oldu
Bütün cevapları okudum. Görümce ve belki diğer eşinizin akrabalarıyla sorun çıkması için fırsat kolluyorsunuz, itiraf edin.
Mevlütten gelmek isteyen insanı kovmak saçmalığına da ilk defa rastlıyorum. Sadece kendi ailenden 3-5 kişi çağır, görümceyi sadece ayıp olmasın diye çağır, sözümona mevlut yap. Mevlüdün amacını yanlış anlamışsınız ailecek, ya da kendinizi kandırıyorsunuz.
Baştan sona haksızsınız evet.
Düğünde rezillik çıkarma mevzuunu da okudum. Düğüne gelip de kapıdakalan her insan düğün sahiplerini arardı herhalde, ister geç gitsin, ister erken. Hem siz niye telefon geldi diye apar topar düğüne gidiyorsunuz ki? O kız nasıl otobüsü tek başına kaldırıyor. O otobüsün şoförü niye tek kişiyle gidip, diğerlerini beklemeyecek kadar saf? Kusura bakmayın da misafirlerinizi ve düğününüzü kontrol altında tutamamış, her şeyi yüzünüze gözünüze bulaştırmış, suçlu olarak da kızı çıkarmışınız. Hoş, diğer yorumlarda dendiği gibi, anlattıklarnızda tutarsızlıklar var.
Bence artık mevlüdü yapmasanız da olur. Kavga dövüş, milleti kovarak yapılmış mevlütten ne hayır gelir.
Söylemeden edemedim. Görümcenizi kendi abisinin mevlüdüne ayıp olmasın diye davet ederek lütfetmişsiniz. Minnettar kalmalı size bence. :)
Bencilliğinizi, sorun yaratma hevesinizi acilen aşın.
Bütün cevapları okudum. Görümce ve belki diğer eşinizin akrabalarıyla sorun çıkması için fırsat kolluyorsunuz, itiraf edin.
Mevlütten gelmek isteyen insanı kovmak saçmalığına da ilk defa rastlıyorum. Sadece kendi ailenden 3-5 kişi çağır, görümceyi sadece ayıp olmasın diye çağır, sözümona mevlut yap. Mevlüdün amacını yanlış anlamışsınız ailecek, ya da kendinizi kandırıyorsunuz.
Baştan sona haksızsınız evet.
Düğünde rezillik çıkarma mevzuunu da okudum. Düğüne gelip de kapıdakalan her insan düğün sahiplerini arardı herhalde, ister geç gitsin, ister erken. Hem siz niye telefon geldi diye apar topar düğüne gidiyorsunuz ki? O kız nasıl otobüsü tek başına kaldırıyor. O otobüsün şoförü niye tek kişiyle gidip, diğerlerini beklemeyecek kadar saf? Kusura bakmayın da misafirlerinizi ve düğününüzü kontrol altında tutamamış, her şeyi yüzünüze gözünüze bulaştırmış, suçlu olarak da kızı çıkarmışınız. Hoş, diğer yorumlarda dendiği gibi, anlattıklarnızda tutarsızlıklar var.
Bence artık mevlüdü yapmasanız da olur. Kavga dövüş, milleti kovarak yapılmış mevlütten ne hayır gelir.
Söylemeden edemedim. Görümcenizi kendi abisinin mevlüdüne ayıp olmasın diye davet ederek lütfetmişsiniz. Minnettar kalmalı size bence. :)
Bencilliğinizi, sorun yaratma hevesinizi acilen aşın.
senin dugunune gelen insan davetlileri beklemeden emrine otobusu kaldirip salona gelse ' bizi almiyorlar salona' diye yaygara koparsa salonda sorun var diye apar topar salona 1 saat once gitsen salona dugun saatinden once gidildigi icin icerde temizlik yapildigindan salona kabul edilmedigi ve gelen misafirleri beklemeden koca otobusle tek basina geldigini ogrensen ve gelen misafirlerin bir otobus bile kaldirmadiniz paraniz yoksa biz verirdik diye yaptiklari espirilere katlanmak zorunda kalsaydin sende hafizana kazirsin
Ayrica ben nefret ediyorum demedim hoslanmiyorum dedim buda benim ona karsi olan tek duygum yasattigi stresten dolayi
Birini bir kere gorunce insan taninmazki insani tanimak icin zaman lazim
yok artıkŞu düğünde rezillik konusunu göremedim ama daha evlenmeden önce bile eşinin amca kızı için 'asla nişanıma düğünüme gelmeyecek, dış kapının mandalı, o kim oluyor' gibi cümleler sarf eden bir arkadaş konu sahibi. Allah yardımcısı olsun ama bu kafayla evlilik zor.
senin dugunune gelen insan davetlileri beklemeden emrine otobusu kaldirip salona gelse ' bizi almiyorlar salona' diye yaygara koparsa salonda sorun var diye apar topar salona 1 saat once gitsen salona dugun saatinden once gidildigi icin icerde temizlik yapildigindan salona kabul edilmedigi ve gelen misafirleri beklemeden koca otobusle tek basina geldigini ogrensen ve gelen misafirlerin bir otobus bile kaldirmadiniz paraniz yoksa biz verirdik diye yaptiklari espirilere katlanmak zorunda kalsaydin sende hafizana kazirsin
Ayrica ben nefret ediyorum demedim hoslanmiyorum dedim buda benim ona karsi olan tek duygum yasattigi stresten dolayi
Birini bir kere gorunce insan taninmazki insani tanimak icin zaman lazim
kendinizi haklı çıkartmak için o kadar çok zahmete girmişsiniz ki,
hadi haklı oluverin madem..
evet siz haklısınız..
tabi ki gelmesin..
hatta düşünsenize, kocanız o gelmeyecek diye ortalığı ayağa kaldırdı ve mevlit olmayacak diyor..
ayyy düşman başına..
o kızı neden bu kadar istedi ki, altında başka şeyler mi var yoksa
Gorumcenin gelmesi normal arkadasininda öyle fakat esinin bu tarz islere karışması hic normal degil . Simdiden bunlara karisiyorsa ilerde kim bilir nelere karisirlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hanimlar ben kalabalik istemiyorum yetti artik her hafta sonu misafir bende evimde ayaklarimi uzatip dinlenmek istiyorum surekli yap yika getir pisir temizle utule bunaldim
Sizin fikirlerinizi rica ettim 'kendini hakli cikarma' diye itham edenleri es gecerek tesekkur ediyorum
Gorumcenin gelmesi normal arkadasininda öyle fakat esinin bu tarz islere karışması hic normal degil . Simdiden bunlara karisiyorsa ilerde kim bilir nelere karisirlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?