- 29 Mart 2012
- 1.784
- 1.839
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Buraya birkaç tane daha konu açın linçli olsun ama , sonra kendinizi savuna savuna öğrenirsiniz.
Ben yazımda iyiyimdir ama pratikte berbatım. Onu napcaz:)Buraya birkaç tane daha konu açın linçli olsun ama , sonra kendinizi savuna savuna öğrenirsiniz.
Aslinda dm e gitmistim. Turkiyede var mi emin degilim o yuzden gratis tarzi yazdim. Cikti alinabiliyorgratis den neyin çıktısını alıyorsunuz anlamadım
Ben konudan niye bişey anlamadım? Gratis-çıktı-oje-kabin... Hiç bir şekilde kafamda netleşmedi durum. O yüzden hatalı olan kim haklı olan kim bilmiyorum.
Mesela bana göre de benim eşim derdini anlatamaz.geçen bir olay oldu kardeşine şikayette bulunacak.oradan buradan karışık birşeyler diyor..dedim ki sen anlatamadın. Neredeyse teli alıp ben söyleyecektim
Mesela ben detaycıyımdır..sırayla başlar anlatırım. Olay ,söz atlamam..sende müdüre en baştan başlayarak anlatabilirdin.aynen burada yazdığın gibi
Yalnız değilsin, kafamda türlü fantaziler oluştu. Ağzına kadar oje dolu bir kabinde çıktı alan alman görünümlü bir türk almanca kavga ediyorBen konudan niye bişey anlamadım? Gratis-çıktı-oje-kabin... Hiç bir şekilde kafamda netleşmedi durum. O yüzden hatalı olan kim haklı olan kim bilmiyorum.
Valla ben pek sakin bir insan değilimdir ama dediğim gibi bir olayı uzun ve detaylı anlatan biri olduğum için o anda bu özelliğim kendiliğinden devreye giriyoriste bu benim! Ordan burdan sacma sapan cevaplar verdim ustune bir de ne diyor bu diye baktilar birbirinenasil sakin kalabiliyorsunuz? Ben sakin kalsam sanki cozerim gibi hisseidyorum
Yalnız değilsin, kafamda türlü fantaziler oluştu. Ağzına kadar oje dolu bir kabinde çıktı alan alman görünümlü bir türk almanca kavga ediyor
yılmaz erdoğanın dediğş gibi amerikanca filmi kürtçe seyrediyorum ama nafiş anlamadım halen Dm ne bacım oje ne çıktı ne sen nerde yasadın bunu ?
sen derdini bizede anlatamıyosun kianlasak bişey dicez
nerde yaşıyorsun? türkiye değil gibi..Sanki herkes ozellikle beni seciyormus, bana bagiriyormus gibi hissediyorum. Isin kotu yani artik ben herhangi birinden yardim isteyemiyorum yine ayni seyleri yasarim korkusuyla
nerde yaşıyorsun? türkiye değil gibi..
yurtdısında genelde kibar davranırlar :S
Yurtdisinda mi oldu bu olay?Aslinda dm e gitmistim. Turkiyede var mi emin degilim o yuzden gratis tarzi yazdim. Cikti alinabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?