haksız mıyım acaba :/

benim eşim böyle davransa cocuk düşünmezdim.
bebeğimizi kaybettiğimiz zaman benden çok ağladı daha çok cocuk isteyen o aslında. Aynı yerde çalışan insanlardan da duyuyorum bu aralar çok yogun her yer karışık falan diye duyuyorum bu aya kadar hersey on numaraydı evden çıkmaz benimle vakit geçirirdi hep benle mi olmak sıktı acaba

Bence çocuk yapmadan önce sorunlarınızı halledin. Çünkü kendiniz diyorsunuz soğukluk var aramızda. Belli yani oturun konuşun. Suçlamadan eleştirmeden. Bir de size tavsiyem doğumdan önce kilo verin, doğumla birlikte artınca kendiniz daha kötü hissedeceksiniz. Eşiniz için kilo vermeyin .
Kilo vermeyi de denedim ama ben çok boğazına düşkün biriyim bu hep böyleydi ama evlendim kilo oldu. Haklısınız sağlığım için zaten vermeliyim azcık kendimi tutabilsem. Dün kendisine dedim bir dahaki doktor görüşmesine gitmeyeceğim diye.

Çocuk düşünmezdim net kocam evden bile.cikmaz ise beraber gider geliriz ben arkadaşlarımla buluşmak isterim ama o buluşmayınca bende buluşamam sık sık 😁
2 yıldır evliyiz hep dibimdeydi hep benimleydi ohhh mis gibiydik. Hep o arkadaşı yııllaaannnn arkadaşı hep arayıp durmasa yine iyi olacağız. Gün geçtikçe çocuk fikri çıkıyor zaten aklımdan.

Bu adamdan çocuk niye?
Yalnız bir anne olmak istiyorsanız bir şey diyemem...
Ayrıca tedavi görürken fazlaca içmek nedir?

kendisi sizin kadar istemiyor sanırım ya da çocuk nasıl yapılıyor bilgisi yok...
Ya da siz boşanıp başkasıyla bir yola çıkın diye yapıyor bilemedim vallaha...
o kadar olduğunu düşünmüyorum :KK66: gitmeye kalksam bacaklarıma yapışır eminim. Uzun süreli olan birsey gibi düşünmeyin bu aralar var bu durum.

Buyuk sebepler degil demissiniz de anlattiginiz sebepler kime gore neye gore buyuk degil tartisilir.
Cocuk icin bir araya gelmeniz zaten ayri sorun. Cocuk olunca adamin evrim gecirecegini dusunuyorsaniz bu da sizin ayri bir sorununuz.
Esiniz sizinle bir seyler yapmaktan, zaman gecirmekten keyif almiyor olmali ki hep arkadaslari ile vakit geciriyor. Her pazar arayan kuma arkadasina hic sinirlenmeyin cunku evliliginin sinirlarini cizemeyen esiniz.
2 yıllık evliliğimizde hep yanımda olan dışarıya çıkmayan biriydi. Tabi ki arkadaşlarıyla görüşüp buluşacak bunda problem yok.Benim problem ettiğim ben de varım burda yani

benden çok isteyen o oldu hep. Şimdi de istiyorum ama gercekten çok yorgun oluyorum falan diyor. Ayyy bilemedim.
2 yıldır evliyiz hep dibimdeydi hep benimleydi ohhh mis gibiydik. Hep o arkadaşı yııllaaannnn arkadaşı hep arayıp durmasa yine iyi olacağız. Gün geçtikçe çocuk fikri çıkıyor zaten aklımdan.
Suç arkadaşta değil ki, kocanda. Gitmesi için kafasına silah dayayan yok.
İstemese gitmez.
Bence bir müddet üstüne düşme, kendi haline bırak. Hatta o yokmuş gibi davran. Sen ilgilendikçe totosu kalkmış demek ki.
Çocuk fikrini de bir süreliğine ertele.

Canım sana tavsiyem bu ara çocuk tedaviyi askıya almanız. Bu stres ve huzursuzluk içinde olmaz. Belki eşinde tekrar olup düşmesinden de korkuyor. Erkekler pek belli etmez ama onlar da etkileniyor. Bence bir süre bir birinize zaman ama birbirinizden ayrı zaman da gecirin. Alkol e gelince: bu konuda abartmamasi lazim. Icene karışmam ama sınırı aşıp fazla alkol alıyorsa bu sağlığını da tehlikeye atmak demektir. Insallah zamanla düzelir.

Kilo vermeyi de denedim ama ben çok boğazına düşkün biriyim bu hep böyleydi ama evlendim kilo oldu. Haklısınız sağlığım için zaten vermeliyim azcık kendimi tutabilsem. Dün kendisine dedim bir dahaki doktor görüşmesine gitmeyeceğim diye.
Öncelikle boğazınızı tutmanız gerekiyor o zaman yapamıyorum diye bişey yok bence. Ekmegi ve şekeri azaltarak başlayabilirsiniz. Ne dedi siz öyle diyince?

Evliliğinde hevesini almış, karısını cepte gören, ona karşı arzusu bitmiş ve cepte görüp hiçbiryere gitmeyeceğinden emin olduğu için de herhangi bi çaba göstermeye gerek duymayan, bunu yapmazsam kırılır kaygısını bile gütmeyen bir klasik evli Türk erkeği...

Kilonla emin ol hiçbir ilişkisi yok bunun...Sizün evlilikte tutku olsaydı şişmanlaman onun için soğuma sebebi olmazdı...Tutku eksik ve cok ceptesin, hayatının merkezinde de adam var...Olay bu

Eşiniz evli kalmaktan memnun mu sizce ?
Gerçekten fikrinizi merak ettim .
Bana en küçük patlamada arkasına bakmadan gidecek gibi geldi de
Gidebilir gitmek isterse hiç sorun değil. Ondan bıktığım için falan değil gitmek isteyene gitme diyecek yapıda değilim. Memnundur heralde ben gibisini nerde bulacak :halay:

Arkadaşta suç bulmayın, suçlu varsa oda eşiniz. Arkadaşıyla görüşmek daha cazip geliyor demek ki.

Bunu derken benim eşimde görüşür, gezer arkadaşlarıyla ama burada önemli olan ne zaman nerede olacağını bilmesi eşlerin.

Söylenmek yerine bir süre geri çekin kendinizi, çocuk fikrini de rafa kaldırın. Bu durum geçici mi yoksa değil mi görmüş olursunuz.

Evliliğinde hevesini almış, karısını cepte gören, ona karşı arzusu bitmiş ve cepte görüp hiçbiryere gitmeyeceğinden emin olduğu için de herhangi bi çaba göstermeye gerek duymayan, bunu yapmazsam kırılır kaygısını bile gütmeyen bir klasik evli Türk erkeği...

Kilonla emin ol hiçbir ilişkisi yok bunun...Sizün evlilikte tutku olsaydı şişmanlaman onun için soğuma sebebi olmazdı...Tutku eksik ve cok ceptesin, hayatının merkezinde de adam var...Olay bu
Cepte olduğumu düşünüyor mu bilmiyorum ama bu zamana kadar gidebileceğimi hissettirdiğimi zannediyorum

Arkadaşta suç bulmayın, suçlu varsa oda eşiniz. Arkadaşıyla görüşmek daha cazip geliyor demek ki.

Bunu derken benim eşimde görüşür, gezer arkadaşlarıyla ama burada önemli olan ne zaman nerede olacağını bilmesi eşlerin.

Söylenmek yerine bir süre geri çekin kendinizi, çocuk fikrini de rafa kaldırın. Bu durum geçici mi yoksa değil mi görmüş olursunuz.
kesinlikle haklısınız. Aklınızda da beni hep ihmal etmiş alkolikk aman illet bi adam düşünmenizi istemem 2 yıldır süperdik son zamanlar olan durum bu.

kesinlikle haklısınız. Aklınızda da beni hep ihmal etmiş alkolikk aman illet bi adam düşünmenizi istemem 2 yıldır süperdik son zamanlar olan durum bu.
Anladım. Umarım geçici bir süreçtir bu. Zamanla görmüş olursunuz.

Bilmeyecek bişi yok anlattıkların ortada...sen servisle git diyen bir adamın sana hiçbir saygısı ve tutkusu yoktur.
Onunda buna cevabı "bu zamana kadar kendim birsey yapamadım diyordun kendin gezmen için fırsat tanıyorum sana" oluyor. Evet bu konuda da şikayette bulunmuştum.

Haklisiniz ama izlediginiz cozum yolu yanlis. Sorununuzu esinize anlatip onunla daha cok vakit gecirmek istediginizi boyle yapmasininin sizi uzdugunu anlatin. Onu suclar gibi konusmaktan ziyade kendi kirginliginizdan bahsedin.daha cok cilveli, daha pozitif bi kadin olmaya calisin. Ben bu sekilde pasif olan cinsel hayatimi aktif hale getirdim epey ugrastim bunun icin vallahi🙄
haklı olabilirsiniz ben burda kendi uslubumu da eleştiriyorum aslında. Hemen bağırarak laf sokmaya falan çalışıyorum. İnsanların zihnininde yazdıklarım sonucu nasıl birini yarattım bilmiyorum ama bu son zamanlarda yaşadığım problemlerim. Geçici olduğunu da düşünüyorum hep benimle vakit geçirdiği için artık birseyler yapmaya çalışıyor sanırım diyorum. Ben bağırırken hiç karşılık vermez terbiyesizlik etmez kilo alsan da ben seni çok begeniyorum seviyorum diyor. Acaba beğenmiyor mu bu benim kendi içimdeki sorunum

Back
X