haksız mıyım acaba :/

haklı olabilirsiniz ben burda kendi uslubumu da eleştiriyorum aslında. Hemen bağırarak laf sokmaya falan çalışıyorum. İnsanların zihnininde yazdıklarım sonucu nasıl birini yarattım bilmiyorum ama bu son zamanlarda yaşadığım problemlerim. Geçici olduğunu da düşünüyorum hep benimle vakit geçirdiği için artık birseyler yapmaya çalışıyor sanırım diyorum. Ben bağırırken hiç karşılık vermez terbiyesizlik etmez kilo alsan da ben seni çok begeniyorum seviyorum diyor. Acaba beğenmiyor mu bu benim kendi içimdeki sorunum
Aynen oyle bu sekilde oz elestiri yaparak bence daha mutlu bi evlilik yurutebilirsiniz sizin evinizin icini sizden baska kimse bilemez ve esinizi sizden daha cok kimse taniyamaz burda. O yuzden nabza gore serbet verin esinize🎀🎀🥰🥰

Bence çocuk için biraz daha düşünün.
Ben içkiyi artıranlardan korkarım. Bir müddet bekleyin olay alkolikliğe ilerleyebilir ve bir alkoliğe asla çocuk doğurmayın.
Diğer huyları törpülenebilir ama alkol önemli bir sorun.

Biraz daha bekleyin ve lütfen kendinizi suçlamayın. Kilo almış olmanız bütün bu davranışlara maruz kalmanızı gerektirmez.
ayda bir defa maaş alınca yapardık ben de bazen eşlik ederdim ona. Bu aralar 15 günde bir falan olunca noluyaaa dedim.

Adam belli ki çocuk olmuyor diye belki olmayacak diye dertlenmiş kendini arkadaş ortamına ve içkiye vermiş ama içki içmesin daha çok engel olabilir alkol belki alakası yoktur ama o alkol heryere burnunu sokan bir meymenet sende fazla takma birşey yok her erkeğin yaptığı günlük rutin kaçamaklar sonuçta erkek dizinin dibinde tutamazsın

Cocuk planını rafa kaldırın önce evliliğiniz bi rayına otursun
Birde hani olmaz olmaz ama baska biri olabilir mi hayatında ?
o kadar yapacağını sanmıyorum hissetmiyorum ben seni çok seviyorum diyen biri böyle geldi böyle gidiyor durumumuz yok zaten. Günlük ne yaptığını harfi harfi anlatır. Benim sakladığım şeyler olur ben kızsam bile o gelir anlatır. Ben sadece arkadaşlarıyla vakit geçirmek benimle olduğundan daha keyifli geliyor diye düşünüyorum. 2 yıldır dizimin dibindeydi hep.

ir örnek Eşimle iş yerlerimiz çok yakın o benden yarım saat erken çıkıyor. Dün de arabayla işe gitti. Çıkışta beni al da birlikte pazara gidelim dedim. Sen servisle git benim yanımda arkadaşlar olcak dedi. Ayy nasıl sinir oldum. Benim yerime arkadaşlarını eve bırakmayı tercih etti. Çocuk için yanaşıyorum bugün çok yoruldum diyor. Bunlar için laf ediyorum gereksizce sinirleniyorsun diyor. Özellikle bir arkadaşı var her pazar arıyor. Kumam gibi. Ben de başlıyorum söylenmeye. Sen önceden böyle değildin beni çok darlıyorsun diyor. Bi de ben evlendikten sonra kilo aldım. Sanki beni begenmiyor gibi hissediyorum. Aslında baya da güzelim yani ama selülit falan doldu heryerim. Şimdi ben bu adamı gereksiz mi darlıyorum

Sanki kendileri Brad Pitt :) Nereni beğenmeyecekmiş kız. Kendini öyle hissetme. Bir de şu cinsellik işini sadece bir görev ya da çocuk için gibi amaçlarla yapınca genelde olmuyor onu anladım ben :)

Maalesef bu erkekler kadının kendilerini baştan çıkarması gerektiğini düşünüyorlar.Sanki o bizim görevimiz gibi. Kendi göbeklerine, tiplerine bakmıyorlar da kadında kusur buluyorlar...

Bence bu sorunları çözmeden çocuk yapma. Çocuk olunca o adam melek olmayacak. Tam tersi senin triplerin doğal olarak artacağı için daha çok kaçacak arkadaşlarına. Bence bu sorunlar çözülmeden çocuk yapmamaya karar verdiğini söylemelisin.

Hadi haftada bir çıksın da öyle sürekli arkadaşları ile çıkan adamla kimse mutlu olamaz.

Önce tabi güzel ce konuş;

1-Beraber zevk aldığınız şeyleri arayın..
2- Dışarı arkadaşlarla çıkma işini ve alkolü hafta da 1 e sabitleyin.

Baktın bunlar olmuyor sen de o evde olduğu zaman çık.. Görsün bakalım nasılmış.. Sonra da darlama beni de...

Adam belli ki çocuk olmuyor diye belki olmayacak diye dertlenmiş kendini arkadaş ortamına ve içkiye vermiş ama içki içmesin daha çok engel olabilir alkol belki alakası yoktur ama o alkol heryere burnunu sokan bir meymenet sende fazla takma birşey yok her erkeğin yaptığı günlük rutin kaçamaklar sonuçta erkek dizinin dibinde tutamazsın
ya aslında çocuktan çok kendi anne babasıyla ciddi problemleri var buna baya üzülüyor. Ama çare arkadaşlarında değil

Sanki kendileri Brad Pitt :) Nereni beğenmeyecekmiş kız. Kendini öyle hissetme. Bir de şu cinsellik işini sadece bir görev ya da çocuk için gibi amaçlarla yapınca genelde olmuyor onu anladım ben :)

Maalesef bu erkekler kadının kendilerini baştan çıkarması gerektiğini düşünüyorlar.Sanki o bizim görevimiz gibi. Kendi göbeklerine, tiplerine bakmıyorlar da kadında kusur buluyorlar...

Bence bu sorunları çözmeden çocuk yapma. Çocuk olunca o adam melek olmayacak. Tam tersi senin triplerin doğal olarak artacağı için daha çok kaçacak arkadaşlarına. Bence bu sorunlar çözülmeden çocuk yapmamaya karar verdiğini söylemelisin.

Hadi haftada bir çıksın da öyle sürekli arkadaşları ile çıkan adamla kimse mutlu olamaz.

Önce tabi güzel ce konuş;

1-Beraber zevk aldığınız şeyleri arayın..
2- Dışarı arkadaşlarla çıkma işini ve alkolü hafta da 1 e sabitleyin.

Baktın bunlar olmuyor sen de o evde olduğu zaman çık.. Görsün bakalım nasılmış.. Sonra da darlama beni de...
ben pek güzellikle konuşmadım. Direk sen naptığını zannediyorsunlarla başladım. Belki benim çenemden de kaçıyor olabilir :KK45:. yorumunuz için çok teşekkür ederim. :KK200:

Canım sana tavsiyem bu ara çocuk tedaviyi askıya almanız. Bu stres ve huzursuzluk içinde olmaz. Belki eşinde tekrar olup düşmesinden de korkuyor. Erkekler pek belli etmez ama onlar da etkileniyor. Bence bir süre bir birinize zaman ama birbirinizden ayrı zaman da gecirin. Alkol e gelince: bu konuda abartmamasi lazim. Icene karışmam ama sınırı aşıp fazla alkol alıyorsa bu sağlığını da tehlikeye atmak demektir. Insallah zamanla düzelir.
düzeleceğini düşünüyorum. Bu süreçte neler yapmalıyım benim meselem bu. Bir de 2 kaybımız oldu. Benden daha fazla hıçkıra hıçkıra ağladığını bilirim. Öyle her gün içen hakaret küfür falan öyle biri değil zaten.

Şimdi ben size azıcık anlatayım sonra siz bana sizin görünüşünüze göre fikir verin.
Bu aralar eşim beye sinir oluyorum. Ohooo bir çok sebebi var. Öyle büyük sebepler değil ama olsun.
Bu aralar fazla soğukluk var aramızda.
1-Arkadaşlarıyla sürekli vakit gecirmek istiyor.
2-Bu aralar fazlaca içmeye başladı.
3- Çocuk için tedavi görüyoruz. Biz de tık yok. (Sanırım eşim beni Meryem Ana sanıyor.)
bir örnek Eşimle iş yerlerimiz çok yakın o benden yarım saat erken çıkıyor. Dün de arabayla işe gitti. Çıkışta beni al da birlikte pazara gidelim dedim. Sen servisle git benim yanımda arkadaşlar olcak dedi. Ayy nasıl sinir oldum. Benim yerime arkadaşlarını eve bırakmayı tercih etti. Çocuk için yanaşıyorum bugün çok yoruldum diyor. Bunlar için laf ediyorum gereksizce sinirleniyorsun diyor. Özellikle bir arkadaşı var her pazar arıyor. Kumam gibi. Ben de başlıyorum söylenmeye. Sen önceden böyle değildin beni çok darlıyorsun diyor. Bi de ben evlendikten sonra kilo aldım. Sanki beni begenmiyor gibi hissediyorum. Aslında baya da güzelim yani ama selülit falan doldu heryerim. Şimdi ben bu adamı gereksiz mi darlıyorum ?

Valla haklısınız. Ama nasıl başa çıkılır bilemedim. Eşi yerine arkadaşlarını tercih etmesi baya ilginç , Allah akıl fikir versin. Çocuk için de açıkça konuşun eğer istemiyorsan söyle uğraşmayalım vs diyin ki bi kendine gelsin.

arkadaslari ile olan planini iptal etmeyip sizi isten almamasi icin gecerli bir sebebi var miydi peki?
ben bu olaya cok sasirdim, bir de pazara gidelim demissiniz yani, sadece keyif icin degil is icin cagirmissiniz, ki keyif icin de cagirabilirsiniz, sonucta ters istikamete cagirmiyorsunuz.
tabi ki sebep yok. Onlara ben demeden daha önce söz vermiş tamam birlikte gidelim diye :kızgın:

Neden konuşmuyorsunuz ki?
Sorunun ne olduğu önemli eskisi kadar sevmiyor olabilir...
Evlilikten bunalmış olabilir...
Sizle vakit geçirmek de istemiyor olabilir...

bence guzelce konusun karşılıklı beklentilerinizi öğrenin ona göre yol çizin
ben güzelce konuşmadım bu bnm suçum direkt hayırdır napıyon sen bu aralar bi sinir oluyorum sana vb. şeylerle konuya girdim. Bu akşam konuşacağım.

Bir de hamileyken tüm bunları yaşadığınızı düşünsene.
Şuan kaldıramıyorken hamileyken ve çocuk olduktan sonra daha ağır gelecek.
Önce davar eşini evcilleştir. Çocuktan daha önemli olan "iletişim" sorununuzu halledin.
oooo bi de hamile olsam çıldır geçirip ben git dediydim çoktan. Bu akşam en uysal halimle konuşacağım :)

Valla haklısınız. Ama nasıl başa çıkılır bilemedim. Eşi yerine arkadaşlarını tercih etmesi baya ilginç , Allah akıl fikir versin. Çocuk için de açıkça konuşun eğer istemiyorsan söyle uğraşmayalım vs diyin ki bi kendine gelsin.
güzellikle kendine gelmezse ben başka türlü kendine getircem onu. ben söylemeden önce arkadaşlarına söz vermişmişşş

düzeleceğini düşünüyorum. Bu süreçte neler yapmalıyım benim meselem bu. Bir de 2 kaybımız oldu. Benden daha fazla hıçkıra hıçkıra ağladığını bilirim. Öyle her gün içen hakaret küfür falan öyle biri değil zaten.

Bence açık açık kavga etmeden konuşmak lazım. O size değiştiğinizi söylüyor. Ama onunda sizin gözünüzde değiştiğinden haberi yok. Suçlamadan hareketlerinin değiştiğini ve bunun sizi anlam veremediğiniz için tedirgin ettiğini söyleyin. Cünkü siz esinizin artık sizinle zamam geçirmek istemediğini başlamaya düşünüyorsunuz ve bu her insanı yaralar. Arkadaşları ile gezmesine yoksa sakınca yok. Bebek konusunu da açık açık konuşun. Iki düşük iki taraf içinde gayet zor. Kendisini bu konudada baskı altında hissedebiliyordur. Hani olması lazım tutmasi lazım gibi. Üstüne iş stresi ekleniyorsa yataktanda kaçması o kadar şaşırtıcı değil. Bence oturup birbirinize açık duygularınızı söyleyebilseniz durum daha çabuk toparlanır

Bence açık açık kavga etmeden konuşmak lazım. O size değiştiğinizi söylüyor. Ama onunda sizin gözünüzde değiştiğinden haberi yok. Suçlamadan hareketlerinin değiştiğini ve bunun sizi anlam veremediğiniz için tedirgin ettiğini söyleyin. Cünkü siz esinizin artık sizinle zamam geçirmek istemediğini başlamaya düşünüyorsunuz ve bu her insanı yaralar. Arkadaşları ile gezmesine yoksa sakınca yok. Bebek konusunu da açık açık konuşun. Iki düşük iki taraf içinde gayet zor. Kendisini bu konudada baskı altında hissedebiliyordur. Hani olması lazım tutmasi lazım gibi. Üstüne iş stresi ekleniyorsa yataktanda kaçması o kadar şaşırtıcı değil. Bence oturup birbirinize açık duygularınızı söyleyebilseniz durum daha çabuk toparlanır
hehhhh benim de düşündüğüm durum bu. Ama çare arkadaşlarında değil. Arkadaşlarınla çıkınca beni kapılarda bekletmez vaktinde de gelir ama bana nerden çıktı bunlar böyle değildik diye düşündürdü.

ben pek güzellikle konuşmadım. Direk sen naptığını zannediyorsunlarla başladım. Belki benim çenemden de kaçıyor olabilir :KK45:. yorumunuz için çok teşekkür ederim. :KK200:

Olabilir. Bak erkeklerin ama tüm erkeklerin sevmediği ortak tek şey karşılarında sürekli şikayet eden bir kadındır :) Haklılar değiller, sanki onlar melek falan filan bilmem ama bu böyle.

Eşinin onun dışında sorunları yoksa seninle. Saygılı ve sevgili ise biraz tatlı dil güzel yüz, cilve nazla işleri düzeltebilirsin sanki... Biraz cilveli ol, adamın aklını al başından yani :) Tabi ilk baş ters tepebilir ki bu erkekler biraz odun malum.. Azıcık mücadele, uğraş işleri yoluna koyabilir sanki...

Back
X