• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haksız mıyım bi yorumlar mısınız?

MonalisaSmile

sɹǝʇnqıqpunloʎʎǝs&#6
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
3.653
23
108
İstanbul
Dün akşam şehir dışından dönerken, eve 15 dk kala arabanın lastiği patladı. iş uzun süreceği için kayınpederim gelip oğlumla beni eve götürdü. sonra eşimle birlikte uğraşmışlar işte sonra olmamış. saat 23'te eşimi aradım. babasının arabasıyla babasını eve bırakıp geleceğini, bizim arabanın işini de yarın halledeceğini söyledi. tamam dedim telefonu kapattım. bekledim bekledim. saat 1'de eve geldi. sadece 'yatsaydın annenin evinde' dedim o da 'saçmalama' dedi. sonra yattık. sabah giderken normal bi şekilde ben gidiyorum falan dedi yapacaklarını söyledi. sonra gün içinde de aradı falan filan ama ben hep sopuk konuştum. çünkü hem geliyorum diyip beni bekletmesine kızdım. hem de gece 1 de eve gelmesine kızdım. soğuk konuşunca 'söyle bakalım senin neye moralin bozuldu' dedi. bişey yok işim var şimdi görüşürüz dedim kapattım. akşam gelince de muhtemelen soğuk davranıcam, çünkü kızgın olduğum için zaten bişey yokmuş gibi davranamam. sizce yaptığı normal bişey mi? kızmakta haksız mıyım?

Bence gereksiz yere surat yapıyorsunuz, lastiği sizin yanınızda patlamış ne iyi kayınpederiniz var ki gelip sizi sıcacık evinize götürmüş ve kocanızda gece kaç olursa olsun evine dönmüş. alt tarafı biraz gecikmiş sonuçta belki evde biraz ısındı annesine olanları anlattı belki bir bardak çay içti ne var bunda anlamadım ? ayrıca niye geciktiğini sormamışsınız bile ... Bence yanlış yapmışsınız en azından akşam eşiniz geldiğinde bu durumu sürdürmeyin....

Bence gereksiz yere surat yapıyorsunuz, lastiği sizin yanınızda patlamış ne iyi kayınpederiniz var ki gelip sizi sıcacık evinize götürmüş ve kocanızda gece kaç olursa olsun evine dönmüş. alt tarafı biraz gecikmiş sonuçta belki evde biraz ısındı annesine olanları anlattı belki bir bardak çay içti ne var bunda anlamadım ? ayrıca niye geciktiğini sormamışsınız bile ... Bence yanlış yapmışsınız en azından akşam eşiniz geldiğinde bu durumu sürdürmeyin....

düşüncenize saygı duyarım yalnız, gece kaç olursa olsun eve gelmiş ya demenize takıldım. benim evim otel mi gece istediği saatte gelsin gitsin. ben bunu onaylamıyorum.

ıyı ama esın arabayla ugrasmıs gec kalması gayet dogal degıl mı?durduk yere tartısmaya gerek yok bana kalırsa.hemde saat 1 e kadar nerede kaldın dıye arayabılırdınız.bayanlardakı bu ınat nıye anlamıyorum.

Dün akşam şehir dışından dönerken, eve 15 dk kala arabanın lastiği patladı. iş uzun süreceği için kayınpederim gelip oğlumla beni eve götürdü. sonra eşimle birlikte uğraşmışlar işte sonra olmamış. saat 23'te eşimi aradım. babasının arabasıyla babasını eve bırakıp geleceğini, bizim arabanın işini de yarın halledeceğini söyledi. tamam dedim telefonu kapattım. bekledim bekledim. saat 1'de eve geldi. sadece 'yatsaydın annenin evinde' dedim o da 'saçmalama' dedi. sonra yattık. sabah giderken normal bi şekilde ben gidiyorum falan dedi yapacaklarını söyledi. sonra gün içinde de aradı falan filan ama ben hep sopuk konuştum. çünkü hem geliyorum diyip beni bekletmesine kızdım. hem de gece 1 de eve gelmesine kızdım. soğuk konuşunca 'söyle bakalım senin neye moralin bozuldu' dedi. bişey yok işim var şimdi görüşürüz dedim kapattım. akşam gelince de muhtemelen soğuk davranıcam, çünkü kızgın olduğum için zaten bişey yokmuş gibi davranamam. sizce yaptığı normal bişey mi? kızmakta haksız mıyım?

Haksızsın. Aslında haklılık haksızlık değil de abartmışsın.

Muhabbet etmiş olabilir, bi çay içmiş olabilir. Bekleyecek bişi de yok ki, sıcacık evindesin, yavrun yanında.

Haksızsınız bence konuyu uzatmayın.aman allah korusun bukadar basit bişeyden tatsızlık çıkmasını istemezsiniz heralde...

Siz dert görmemişsiniz. Ne diyeyim Allah beterinden saklasın. Eşiniz size sormuş neye kızdın diye, açıkça söyleyin. İmalarla anlamasını beklemeyin.

ıyı ama esın arabayla ugrasmıs gec kalması gayet dogal degıl mı?durduk yere tartısmaya gerek yok bana kalırsa.hemde saat 1 e kadar nerede kaldın dıye arayabılırdınız.bayanlardakı bu ınat nıye anlamıyorum.

konumu tam olarak okumadınız sanırım. arabayla uğraştığı için geç kalmadı. saat 11de aradım. aradığım zaman işi bitmişti. babasını eve bırakmaya gitti. nerde olduğunu biliyorum tekrar neden arıyım?

hiddetlenmekte yersizsin.
ağrımadık başına niye çaput sararsın.

belki annesi bir bardak sıçak birşey içmeye davet etti, belki annesiyle konuşmak istedi. belki eski evini özledi. ne var bunda abartmayın lütfen.

sen evde bekliyorsun ama aç değilsin açıkta değilsin. seninle ilgili acil bir durumda yok. neden konuyu uzatıyorsun.

akşam eve geldiğinde hiç birşey olmamış gibi yapman. hem seni hem de eşini mutlu eder.

boşver gitsin. allah başka keder vermesin

konumu tam olarak okumadınız sanırım. arabayla uğraştığı için geç kalmadı. saat 11de aradım. aradığım zaman işi bitmişti. babasını eve bırakmaya gitti. nerde olduğunu biliyorum tekrar neden arıyım?

belkı konustularibelkı bıseyler yedıler anne babasıyla.konunuzu okudum ve sıze cevap yazdım.bu ne kızgınlık pardon

Kesinlikle haksızsınız. Madem bu kadar kızdınız keşke arasaydınız nerede kaldın diye. Hem belki başlarına birşey geldi. Onu bile bilmeden adama surat yapıyorsunuz. Dertsiz başınıza dert almayın evinizin huzurunu gereksiz triplerle bozmayın bence.

Annesiyle babasıyla oturdu belki biraz, ne var bunda? Allah'ım ya millet dertsiz başına dert arıyor.

bence de hiç uzatmayın konuyu boşuna kavga edersiniz.hem kendiniz diyorsunuz nerde olduğunu biliyorum diye.
arkadaşlarıyla dışarda geçirmemiş ki geceyi ailesinin evine gitmiş.

eşinizle konuşsaydınız neden bu kadar beklettin diye bana geliyorum dedin geç kaldın diye..bence bu kadar tavır alıp kendinizide sıkıntıya sokmaya hiç gerek yok,,,akşam gelincede soğuk davranmak yerine açıkça düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz...

Yazılanların hemen hepsine katılıyorum doğrusu.
Durumu kötüye götürücek bir neden görmedim.
Ailesi ile oturmuştur. Sohbet etmiştir.
Çoğumuz ailelerimizle oturup konuşmazmıyız.
Allah başka dert vermesin :16:
Kocanız gelince de ufak bir tebessüm edin,
bir daha yapmasını istemiyorsanızda somurtarak değil tatlı dille bunu anlatın :16:

Back
X