Haksız mıyım, ne olur akıl verin.

boşanmak gibi bir düşüncem yok zaten .biraz yanlış anlattım galiba para vermiyor falan değil .çok şükür maddi durumumuz iyi çevreye göre .şimdiye kadar hep istediklerimi aldım .daha farklı olmasını isterdim benim için para pul önemli değil öyle gösterişide seven biri değilim zaten öyle şaşalı bir hayattan çıkıpta evlenmedim maddi zorluk nedir çok iyi bilirim .her istediğim olmuyor diye yapmıyorum yani ben sadece biraz saygı insanlık görmek istiyorum.

Ben de istediklerini felan almıyor sanıyordum arkadaşım baştan düzgün anlatsana şunu

Sana para vermesi ,isteklerini karşılaması sana saygı duyduğunu göstermez haklısın.

İlgisiz mi çok peki?

kendiliğinden hiç bir zaman demez hazırlanında gezmeye gidelim falan yoktur hiç .hep biz isteriz çocuklar ister o şekilde yada bir sürü laf sayarım çıkartmıyon etmiyon diye muhakkak bi tartışma sonunda gidilir gidilecek yere.

ayy diyecek bişey bulamadım bu erkekler neden eşlerini ikinci plana atar ki ama sana tavsiyem sen de onu fazla umursamamaya çalış en azından öyle görün

beni dışarı çıkar demesen bir süre yalnız takılsan
o yokmuş gibi...

belki noluyoo ya bizim hanıma diyip kafası dank eder belkii

artık ne olacaksa olusun çünki dün akşam içimi boşalttım..akla gelebilecek ne varsa hepsini söyledim kafama takılanları yaptığı hataları ne varsa yani bilmiyorum bundan sonra ne olur.inş düzelir.

kendini savunacak hiç yüzü yoktu tabiki savunmaya kalkıştı ama ben 9 yıldır içimde doldurduğum şeylerin boşalttığım için çok rahatladım.ve şu anda çok iyi inş hep böyle gider .arkadaşının konusunuda söyledim onu bile savunamadı çünki ben biliyorumki haklıyım.şimdilik çok iyi tabiri caizse kuzu gibi oldu diyebilirim .

eşini kuzu gibi yapmışken sende eski haline dönme
hemen yumuşama bence agırlıgını koyyysengözlerimebaksanab

hepinize çok teşekkür ederim yazdıklarınız için beni yalnız bırakmadınız.belki beni cesaretlendiren yazdıklarınızdır allah herkese huzur mutluluk versin inş.eski halime dönmeyi tabiki düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilemem.

herkese merhaba arkadaşlar..
başka konu açmadan burdan devam edeyim dedim içerik hemen hemen aynı çünki..
eşimde pek bi değişiklik yok bu konuyu açtığımdan beridir heep aynı sorunlar başkalarını bizden önde tutuyo..bu seferki konumda yine aynı.bizim arabamız var ve durmadan başkalarına veriyo yada kendisi götürüyo sağa sola.daha bu gün sabah yine kaynım aradı bizi köye götür .buda tamam geliyorum dedi. ee ne var bunda kardeşi diyebilirsiniz..ama öyle değil işte bn biyere gitmek istediğim zaman ya vakti yoktur ya işi çoktur iş yerinde misafirleri vardır..bn gittiğim yere minübüsle yada başkalarının arabasıyla oda denk gelirse giderim..bn çok rahatsız oluyorum..bn bunları söylediğim zaman hemen kıskanç oluyorum .nasıl davransam ne söylesem bilemiyorum hemen kavga çıkıyo beni suçlamaya başlıyo...ama biliyoki bnde haklıyım..nasıl davranmalıyım sizce yardımcı olursanız sevinirim.okuyan yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler..

eşinin huyu bu olsa gerek yok ankamıyorsa ne yapacaksın ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyarda gideceksin.ama at ,avrat ,.silah emanet edilmezmiş.günümüzün atıda araba birde öyle söyle bakalım.

eşinin huyu bu olsa gerek yok ankamıyorsa ne yapacaksın ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyarda gideceksin.ama at ,avrat ,.silah emanet edilmezmiş.günümüzün atıda araba birde öyle söyle bakalım.

ne söylersen söyle o yine bildiğini okuyo.çok sıkılıyorum başkalarının yanında biyerlere gitmekten..
ama o başkalarının şöförlüğünü yapıyo bana gelince işi oluyo kaynımda iyice alıştı bunu özel şöförü sanıyo..bn söylediğim zaman hemen kavga çıkartıyo ve kıskançlıkla suçluuyo..tek istediğim tez zamanda beni haklı çıkaracak birşey olması.

1 sene olmus hic mi birsey degismedi bu konuda.

o zaman gercekten esinizin yapisi bu oda cok kötü

1 sene olmus hic mi birsey degismedi bu konuda.

o zaman gercekten esinizin yapisi bu oda cok kötü

sorma canım bu olaylar yüzünden kavga ediyoruz .bi kaçgün iyi sonra yine aynı..o kadar sinirime dokunuyokianlatamam.
ben gezmeye gidelim dediğim zaman mutlaka bir bahanesi var ama başkaları birşey istediği zaman emirlerine amade beyefendi..haksızlık değilmi sizce..

2 sene geçmiş konuyu açmanızın üzerinden. 2 sene önce yazılanların ilk sayfalarına baktım, her şeyi okumadım açıkcası.

Eşinizin karakteri bu demekki. Zaten erkekler böyle şeylere eğilimlidir. Ailesine, kardeşine, arkadaşlarına koştursun, bayılır. Eğer dengeyi tutturuyor, eşine çocuğuna da vakit ayırıyorsa sorun yok. Ama dengeyi tutturamıyorsa eyvah.
Etrafı da onu kullanmaya eğilimli insanlarla doluysa tamam artık, yandınız.

Kendine gelmesi, kullanıldığını fark etmesi için arkadaş kazığı yemesi lazım. Yada kardeş kazığı. Ancak öyle kendine gelir. Bence siz bir şey yapamazsınız. Vurdumduymaz olmaya çalışın. Bir kulaktan girsin ötekinden çıksın. Takmamaya çalışın. Harcamalarınızı da kısmayın. Fatura ödeyemiyorum dediğinde üzülmeyin. Niye üzülüyorsunuz ki?

Yaşadığım bir durum değil, yalnız çok duyuyorum etraftan. Eşi arkadaşlarının faturalarını ödeyenler, eşi arkadaşına şirket kurma ayağına para kaptıranlar, nişanlısı her haftasonu ailesini arabayla gezdiriyor diye 1 aydır yüzünü görmeyenler... Herkese sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…