- Konu Sahibi balkonkusu
-
Iste bu tamamiyle senin elinde arkadasim.
Bir söz vardir cok severim.
Eziyet eden kadar eziyete katlananda sucludur....
Tabiki esin sana cok kötü eziyet etmiyor, bu sözü bir genis anlamda düsünmek gerek.
Yani sen sustukca, elin kolun dilin bagli herseye ammennah dedikce o bu tavrindan vazgecmeyecek....Neden? Cünkü biliyorki nasilolsa cantada keklik bu kadin, ne yapsam ne etsem sessini cikaramaz......benim insafiyetimle oturup kalkiyor....
Ben cok üzülüyorum böyle hemcinslerime.....sevgilerinin saygilarinin karsiliginda böyle köle muamelesi görmelerine....:çok üzgünüm:
Bunun okumusluklada alakasi yok güzelim, cok yüksek mertebe sahipleri kadinlar, ekonomik özgürlükleri olan kadinlar bile aynen senin gibi olabiliyor......bu tamemen yürek isidir.....cesur olacaksin....karsindaki erkek diye kocan diye senden üstün biri olmadigna inanacaksin.......a.s
Dedigim gibi degisim hemen bir anda olacak birsey degil....kücük ama emin adimlarla özgürlügnü kazanmaya calis......:1hug:
Inanki öyle düsündügün gibi zor birsey degil bu.....esin senin ne kadar ona muhtac olmadigni anlarsa o kadarda seni kaybetmekten korkar.....
boşanma gibi bir durumda babamdan maaş kalacak ama başka ne yapabilirim.
çene olarak savunuyorum kendimi ama başka şekilde zor.yani durum vahim.
eğer boşanma gibi bir durum olursa tek korkum çocuklrımı alırlar diye başka hiç birşey.
çok sert bir tavrı vardır ne yalan söyleyim korkmuyorumda değil.hiç bu güne kadar kesinlikle bir tokat bile atmadı . ama gel görki durum bundan ibaret.
ben her zaman zaten karşısında kesin konuşan bir insanım iyne ucu kadar bile olsa her hatasında tepkimin ne olacağını söyledim
çene olarak savunuyorum kendimi ama başka şekilde zor.yani durum vahim.
boşanma gibi bir durumda babamdan maaş kalacak ama başka ne yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?