bende 4 yıldır hiçbir şeyini görmedim ya da belki de göremedim bilmiyorum.sonuçta kızı merak etmiş netten aramış.ben bunu unutamam ki.
daha dün akşam boşanmak üzere olan bir arkadaşı birbirinizin kıymetini bilin,hala ailesiniz bunun değerini bilin diyordu.bizimki gerçekten çok bildi ailemizin değerini.
Uzgunum ama esiniz o kizdan hoslanmis takip etmis bulmus dialog kurmus. Ama isin kotu tarafi sizden hic cekinmeden gidip kizin yanina oturma cesaretini gostermesi. Gozunu ne burumus ki bu kadar rahat davranabiliyo. Ise gidene kadar sohbet eder iyice kaynasirlar tobe tobee..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olmadı ilkokul çocukları gibi servise onu sen bindir aşağıdan.Üşenme git kız yanında servise kadar kocanı öpersin o kıza da günaydın dersin yollarsın kocanı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya ben hoşlandığını düşünmüyorum nedense... Şimdi servise binerken kızı ilk kez görüp bu kız kim diye falan merak etmesi kötü birşey mi?
Hafif dedikoducu erkek tipleri var bizim burda da neleri merak ediyorlar bir bilseniz. Yani ben çok şüphelenmedim nedense.
Zaten insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende başta böyle düşünmüştüm ama yalan söylemesi ve kızın yanına oturması olayın şeklini değiştirdi.
hayır merak ettim baktım dese öyle aşırı kıskanç bir tip değilim kavga çıkarmam.ne gerek var sana ne elalemin kızından der geçerim.ama yalan söylüyor ve üstüne üstlük hala kızla yakın olmaya çalışıyor.
Çok iyimser gördüm sizi. Yahu ben neden aratayım elin adamını servisteki ? Kim neden aratsın ya da ? Merak olur evet ama genelde kadınlar merak eder bakarlar profillere kadınsı bir içgüdüyle ama karşı cinsi neden merak eder ki insan ?:26:
vede sonra yalan söylediğini kabul edip adamı merak ettim diyede ekliyorsun..olaya başka açıdan bakalım
sen serviste bir adam görüyorsun merak ediyorsun,netten onu araştırıyorsun eşine de bi arkadaşım için diye yalan söylüyorsun sabah da o kadar boş yer olmasına rağmen gidip bu adamın yanına oturuyorsun..
eşin ne tepki verirdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?