haksız mıyım siz söyleyin lütfen

Sizin adınıza çok üzüldüm inanın ben olsam ne yapardım yorum bile yapamıyorum ama kesinlikle akşam geldiğinde hiç bişey olmamış gibi ya da sıradan bi tartışma yaşamışız gibi davranmazdım bunun affı olmayack bişey olduğunu anlatmalısınız ona..

bu arada bazı yorumları hayretler içinde okudum..kimisi demiş ki dur bakalım belki kız eşinin alyansını görür ve uzak durur.. biz kadınlar olarak eşimizin ilgilendiği bir kadın eşimize ilgi göstermesin diye dua edecek kadar mı küçüldük , yapmayın lütfen.

canım kusura bakma adına cok uzuldum ama yalanı nıye soyledı hıc dusundunmu bazı seylerde kafan karısmasın dıye yanı sanırım esın o kızdan hoslanıyor sanada yalan soledı sonrada baktıkı ınanmadın boyle soylemıs

Uzgunum ama esiniz o kizdan hoslanmis takip etmis bulmus dialog kurmus. Ama isin kotu tarafi sizden hic cekinmeden gidip kizin yanina oturma cesaretini gostermesi. Gozunu ne burumus ki bu kadar rahat davranabiliyo. Ise gidene kadar sohbet eder iyice kaynasirlar tobe tobee..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benden çekiniyor güya.çünkü servis beklerken benim görebileceğimi bildiği için kıza mesafeli davrandı ama servise bindiğinde göremeyeceğimi düşünerek herhalde yanına oturdu.yani hayatı yalan anlayacağın.her hareketi her sözü yalanmış...

hiç yüz vermeyin ve tavrınızı koruyun lütfen eşinizin yaptığı çok büyük bir ayıp o kız müsveddesinede gizli gizli haddini bildirin

Olmadı ilkokul çocukları gibi servise onu sen bindir aşağıdan.Üşenme git kız yanında servise kadar kocanı öpersin o kıza da günaydın dersin yollarsın kocanı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şu an ne yapacağımı bilmiyorum.onun için uğraşmak istemiyorum.iyice kendini değerli hissedecek.hiçbir şey yapmak istemiyorum.ama böyle de gitmez biliyorum.sabahtan beri evin içinde boş boş dolanıyorum.şok galiba bu.düşünemiyorum hiçbişey.

Ya ben hoşlandığını düşünmüyorum nedense... Şimdi servise binerken kızı ilk kez görüp bu kız kim diye falan merak etmesi kötü birşey mi?

Hafif dedikoducu erkek tipleri var bizim burda da neleri merak ediyorlar bir bilseniz. Yani ben çok şüphelenmedim nedense.

Zaten insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şu anda beni çok kırdın sana olan güvenimi sarstın bana biraz zaman tanı de.Sonrasında da bir daha buna benzer en ufak bir şey yaparsan sonuçlarına katlanırsın de.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende başta böyle düşünmüştüm ama yalan söylemesi ve kızın yanına oturması olayın şeklini değiştirdi.
hayır merak ettim baktım dese öyle aşırı kıskanç bir tip değilim kavga çıkarmam.ne gerek var sana ne elalemin kızından der geçerim.ama yalan söylüyor ve üstüne üstlük hala kızla yakın olmaya çalışıyor.

insallah yanılıyorsundur ..
takip et ve eşinle konus ..

Yalan söylediğini kendi söylemiş ama muhtemelen senden çeknip söylemiş muhtemelen merak edip aratması falan pek onun tarzı değil o yüzden kurtarmaya çalışmış. Ne bileyim ben eşimin bir bayanı arttığını görsem hiç üstüne düşmem.

Tabi ekstra sorunlar şüphelenilen davranışlar yoksa bilmiyorum. ama serviste boş yer varken yanına oturması tuhaf evet vak. Diğer servis kimseleri demiyor mu ki bu kadar yer var bu adam niye oturdu buraya diye. Yok yaa birşey yok bence.

bılmeden yanı gozumuzle gormedn olumsuz yuva yıkıcı yorumda yapmamalı cunku ıftıraya gırer yanı bu dusuncedeyım ben

kocan bildiğin kıza halleniyor resmen o kızı düşünüyor aratıyor ne istiyor kızdan ne hayal kuruyo acaba kızda ona yeşil ışık yakmış belli başka konuşucak erkek mi yok hemen senın kocanı bulmuş arkadaş olmuş.. burnundan getir kocanın hiç alttan alma olmadı boşa gitsin böyle de yüzsüzlük olmaz evli barklı adamsın kızı aratıyor ya

olaya başka açıdan bakalım

sen serviste bir adam görüyorsun merak ediyorsun,netten onu araştırıyorsun eşine de bi arkadaşım için diye yalan söylüyorsun sabah da o kadar boş yer olmasına rağmen gidip bu adamın yanına oturuyorsun..

eşin ne tepki verirdi?

vede sonra yalan söylediğini kabul edip adamı merak ettim diyede ekliyorsun..
anında kadın kendini kapıda bulurdu.

Son düzenleme:
Ah bu erkekler varya.nefret ediyorum.kisaca o kiza karsi bir ilgi duyuyor.cok kotu bir durum.bizimkilerin yapmadigi ne malum.eminim ilgi duyduklari vardir.nefis iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…