haksız mıyım siz söyleyin lütfen

Otobüsle gittiği zaman bitecek mi yani herşey ? O kadına ilgi duymamış mı olacak ? Otobüste birini görüp onu aratırsa ne olacak peki ? Bu çözüm değil bence...

Biz bayanlardan hiç bişi kaçmıyor gerçekten...

Kime yalan atıyosun be adamm...

Merak ettiiii pekiiii, eee sonraa!!!!!

Sonrasında ne bekliyor ki..

Şimdi güveninizde sarsıldı eşinize..

Nasıl düzeltir oda muamma!

Bakalım akşam konusu açılınca bişi diyecek mi size..

Bağırmayın soğuk kanlı olun o size cewaplar verince...

bence kız evli olduğunuzu bilmiyor eşinizden hoşlanıyor yeni taşınmış diyorsunuz eşiniz işe giderken bir şey unutmuş gibi yapın yanına gidin kızla da tanışın o da ayağını denk alır inşallah. Ama eğer eşinizin de içinde bir şeyler oluşmuşsa ki Allah korusun o zaman başka yöntemler bulmalısınız.

Otobüsle gittiği zaman bitecek mi yani herşey ? O kadına ilgi duymamış mı olacak ? Otobüste birini görüp onu aratırsa ne olacak peki ? Bu çözüm değil bence...

iyimser değilim.şu an ne hisettiğimi de bilmiyorum zaten.otobüsle gitse sorun tabi ki çözülmeyecek.bu seferde gidip işyerinde birine takılacak.engel olamam ki.ama şu var 4 yıldır devam eden mutlu bir evliliğim var.bir anda bitti deyip çıkamıyorum içinden.çözüm ben bulamadım zaten.

canım ıs hayatında kzlı erkeklı arkadaslık olmuyomu oluyo tabı kı yalan soylememelı ama canım tabıkı de herkes herkesın ınternette sayfasına bakıyo sevmedıgın bırıne yenı tanıstıgın bırıne gıbı gbıı
ama onlemını al tanıs servıse bınceklerı zaman yada elınden tut operek ugurla gorsun yanı
esınede bu durumun rahatsızlıgından bahset konusarak bugun .. yalan soylemese bu kadar durumun uzamayacagını belırt.

Eşin ilgi duyuyor kıza sanırım ! Ama sende gardını al bu olayı hemen kapatma! Erkekler neden böyle ya ooff

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyide evli barklı adam elalemin kızını neden merak eder ve üstün ede araştırır. garip. niyet hoş gelmedi bana..

eşimin parmağında yüzüğü vardır.kızın evli olduğunu bilmemesi mümkün değil.
kız da gözüme pek sağlam gelmedi ama asıl eşşeklik bizimkinde.

Şimdi evli adamla takılmak daha hoş geliyor bazı kızlara maalesef 👊

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

en başta yalan söylemesi kötü olmuş bu bişeyleri saklama hali sıkıntılı en baştan dürüstce anlatsaydı basit bi merak diyebilirdi insan ama eşinin ki ilgi duymak sanırım ve bi kötü yanı ise sana bunları anlattıktan sonra daha da rahatlaşabilir bu anlatma işleri o aradaki mesafeyi de iyi koru lütfen bi çekinsin yani her zaman daha da iyi öyle olması

Çok merak ediyorum aynı şeyi siz yapsaydınız eşinizin tepkisi ne olurdu acaba... Suç sadece eşinizde değil evli barklı adamla yan yana sohbet edecek kadar kafasını karıştıran o kadın denen varlıkta da. Bu tür insanlar kadın grubuna giriyor ya cinsimden nefret ettim yeminle Allah ıslah etsin, Allah size sabır eşinize de tez zamanda akıl versin inşallah

Malesefki adim atmış bu kizdada eğilim varsa gidişat kötü canim ama soğukkanlı ol sorulari sor ve mutlaka gözünün icine bakarak konuş....Bak ya merak etmişmiş offff yaaa ne sanıyor sen üstüne git olayı kapatmasina izin verme...Canim sakin olmalısın ki sonuç alabilesin.

her adım bin mutlukuk olsun

Ne bu erkeklerdeki hal anlamadim gitti. Hic dusunce, hassasiyet olmaz mi. Off hepsi simarip ne yapacagini sasiriyor sanirim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

mutlu bir evliliğiniz varmış kurtarmaya çalışın bence eşinizi sevdiğinizi hissettirin o da belki başkasında umut aramaz. En iyi yol karşınıza alıp güzelce konuşmak eğer ilgi duyuyorsa nedenini öğrenmeye çalışın yalansız bir konuşma isteyin aynı duruma kendisinin nasıl tepki vereceğini anlatın ama sakin olmak çok önemli siz kızgın olursanız o sizi daha da kızdırmamak için yalana başvurabilir bu da çözüm getirmez. Bence bu akşam güzel güzel konuşun ona olan güveninizi sarsmamasını isteyin. İnsanlar kolay evlenmiyor biraz evliliğinizi kurtarmaya çalışın ha eğer bunun bir geçmişi çıkarsa o zaman karar sizin olur elbette.

...........ÜZÜCÜ AMA YIKICI DEĞİL sakin olun derim hem belki kız evlı oldugunun farkındadır yanasmaz etmez ıns. eşinizde biter iş .... bence eşinizi alın karşınıza sakince konusun nıye dıkkatı cektı arastırma gereği duydun vs..

Son düzenleme:

Merhaba çok zor bi durumdasin daha önce ben aldatilmistim bunu ogrenmeden önce senin gibi olaylarla karşılaştım ama en sonunda aldattığıni öğrendim inşallah eşin seni aldatmaz sevgili olsaydın ayrıl derdim ama evliyken ayrilmak daha zor en iyisi bi süre daha gözlemle ve güçlü gözük onsuz yasayamayacagini düşünürse herşeyi yapabilir o yüzden dikkali ol canım eğer çocuğunuz yoksa ona güvenene kadar çocuk yapmaktan uzak dur. Allah eşine doğru yolu göstersin

Yalniz senaryoya ben de inandim.
2 dk da nasil uydurulmus, muthis bir yetenek (!)
Bundan sonrasi icin hicbir fikrim yok maalesef.
Ama hicbir sey gizli kalmiyor.
Siz arastirmasaniz dahi birkac ufak gozleminizde bile -yaptigi bir sey varsa esiniziniz- ortaya cikacaktir.

Ne kadar saçma yalanlar, yok yeni girmiş kız bilmem hangisi beğenmiş, adını hatırlayamazlar diye face' den aratmışlar.
Hadi yemedik ama salladın kızın yanına niye oturuyorsun dakika 1 gol 1 yani.
Güvenmemekte haklısınız ne diyebilirim ki? İşyerinde gördüğü birinin neyini merak edip face' den aratır ki insan?
Zaten görüyor işyerinde, üzgünüm ama bende ilgisi olduğunu düşünüyorum.

Yalan söylemiş ! Üstüne bir de hiç bir şey yokmuş gibi itiraf etmiş ! Neymiş merak etmişmiş !
Bu erkekler eşlerinde ne bulamıyorlar da böyle saçma işlere girişip ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar
Hayır yani tüm kadınların fiziksel donanımı aynı duygu aramadıklarına da eminim
Allah ıslah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…