- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
- Konu Sahibi yapayalniz1
-
Benim para istemeleri cok kafami kurcalamadi da gorumcenin kontor istemedi nedir yaaa...Böyle ailelere diyecek birsey bulamiyorum. Insanlar nekadar menfaatci olmus. Hep para hep para. Artik sürekli para konusan, hesap yapan ve hep hazira konmak isteyen insanlardan midem bulaniyor.
Hic destek olmazlar ama her türlü yardimi beklerler. Eli ayagi tutan insanlar calismayip da baskasindan bekliyor ya hayret birsey.
Benim para istemeleri cok kafami kurcalamadi da gorumcenin kontor istemedi nedir yaaa...
Yani aile durumlarinu bilemiyorum o yuzden yorum yapmadım ama eger yardim etselerdi baslarina kakarlardi. Boylesi daha iyi olmus bence konu sahibesi icin.Durumlari gercekten kötüyse yardim edilir, para da istenilir. Ama zaten evlenmeden önce kredi cekip yeterince destek olmus arkadasin esi. Bunun icin de evlenmek icin beklemisler. Hic destek görmemis. Simdi de yeni evli insanlardan para istenilmesi bana düsüncesizlik gibi geliyor. Sonucta yeni evliler kendilerine göre zaten borclari vardir.
Ayrica eli ayagi tutan insanlar calismali bence. O görümcenin yaptigi da ayri bir düsüncesizlik ama demek ki babasindan görüyor aynisini uyguluyor heralde.
Bilmiyorum belki ben abartiyorumdur ama etrafimda da okadar düsüncesiz bencil aileler gördümki cok kiziyorum böylelerine.
Arkadaslar kimse de kusura bakmasin ama ben burada 300 lirayla bir ay gecinmeye calisirken kayinbabama icki parasi gonderemem.
Iki ailenin maddi durumunun esit oldugunu ve esit davranmalarini gerektigini nerden cikardiniz?Canim sana soyle aciklayim benim atandigim belli olunca babama dedim ki baba hic bisey almana gerek yok biz kendimiz alir oderiz babamda dedi ki olur mu oyle sey siz paranizi koyun bir kenara ileride ev alirsiniz falan tum kucuk ev aletlerimi aldi herseyimi yani akliniza ne geliyorsa... onun disinda ben atandm ve evlendim aileme bes kurus bile faydam olmadi dort sene okuttular ama tek kurusumu yiyemediler ve benim ailemde ihtiyaci borcu olan insanlar bende kardesime atanirsam sana bilgisayar alicam diye soz vermistim onu aldim ve kendisi bilgisayar öğretmenliği okudugu icin iyi birsey aldim biraz pahali oldu babamda benim icim rahat etmez sizinde geciminiz borcunuz var deyip yarisini gondermek istedi bende kabul etmedim tabiki ama benim ailem bu kadar dusunceli ve yanimizdayken onlarin boyle yapmasi kotu tabiki. Ayrica benim bahsettigim niye bize yardim etmediler degil yardim etmedikleri halde hala bizden para istemeleriydi...
Bunu neden simdi soyluyorsunuz?Arkadaslar kimse de kusura bakmasin ama ben burada 300 lirayla bir ay gecinmeye calisirken kayinbabama icki parasi gonderemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?