Kizlar ben bir aylik evliyim esimle dort bucuk seneden sonra severek evlendik hic bir sorun da yok aramizda cok sukur tek sorun ailesi. Yani soyle. Esimin bekar abisi var ve is guc sahibi degil esimse devlet memuru sabit bir geliri var. Ilk atandiginda ailesine borclarini odesinler diye kredi cekip verdi hatta bizde kredinin bitmesini bekledigimiz icin bu kadar uzadi. Neyse esimin abisi calisiyor ama calistigini ickiye sigaraya veriyor ailesi de hep bizim evlenmememizi istediler sebepse once abisinin evlenmesini istiyorlardi esimde abisi evlenirken yardim edecekti niyetleri buydu ama esim bakti ki abisinin hic umrunda degil para falan biriktirmiyor ben niye bekleyim o zaman dedi ve evlenicem ben diye kestirip atti. Sonrasinda ise ailesi ne benim ailemle ilgilendi ne de evlenmemizle bir sene nisanli kaldim toplasaniz uc kere geldiler bize falan. Neyse bunun yaninda ayni zamanda maddi olarakta hic bir destekte bulunmadilar setimi bilezigimi falan hep esim aldi nisan oncesi kredi cekti eksikler icin dugun oncesi kredi. Bu arada rabbim yuzumuze bakti ben de atandim suan ailesinden uzaktayiz bu kadar umursamazligi unuttum sindirdim. Gecen gun daha 20 gunluk evliyken kayinbabam arayip para istiyor esimden bende duyunca cok sinirlendim sonucta bize bes kurus yardim etmediler aylik taksitlerimizi zor oduyoruz bide para istiyorlar esimde param yok dedi kayinbabam kusmus esime. Bugun de gorumcem aramis kontor istiyor cok moralim bozuk sindiremiyorum bu kadarini kizlar sizce haksiz miyim cok uzun oldu ama insallah birileri okur