Abartıyorsun canım. Nişan bozulduğu için hassaslaşmışsınÇok çok çok samimi olduğunuz bi kız arkadaşınız var, bu arkadaşınızla ikiniz de aynı dönem nişanlısınız aynı hafta düğününüz var derken bazı durumlar oluyo siz nişanı atmak mecburiyetinde kalıyosunuz ve bu olay içinizi parçalıyo.Arkadaşınız bunu biliyo ama doğru karar verdiğinizi düşünüyo.Zaten biraz da hayatı ti'ye almayı seven biri olduğu için siz de çok derdinizi açmadan yüzeysel anlatıyosunuz nişan atma dönemi yaşadığınız dayanılmaz sıkıntıyı.
Olayların üzerinden 2 yıl geçiyo, aynı samimiyet devam.Arkadaşınız o dönem nişanlı olduğu adamla evlenmiş siz bekar ve yalnız devam ediyosunuz hayata, yaşınız 26, hala eski nişanının az da olsa hasarı var içinizde, ilaç kullanıyosunuz.
Sonra bi gün bu arkadaşınızın kocası tek başına bi resim paylaşıyo, siz de arkadaşınız ve 2 yakın dostunuzun daha bulunduğu gruba yazıyosunuz 'Bu adam neden tek geziyo deyip gülen surat koyuyosunuz.Arkadaşınız diyo ki 'Sen evlenince yalnız bırakma kocanı, yapış gez diyo gülerek'. 'Tamam diyosunuz gülüp'. O da diyo ki 'SENİN KADAR GEÇ BULSAM BEN DE BIRAKMAZDIM'
Gece gece sinirden ağladım.Abartıyo muyum?
Ben cok cok cok yakın arkadaşımın eşi için bu adam niye tek geziyo diye espri de yapmam mesela.Siz orta açınca o da gol atmış.Yakın arkadaşlık anlayışınız garip bence toptan
Adamla aynı memleketteniz, zamanında aynı arkadaş grubu içinde aynı zamanlarda tanıştık üçümüz.Bu yüzden samimiyetimiz var.Bi de hemşerim olunca hep 'ben erkek tarafıyım, oğlumuza iyi bak' falan gibi espriler dönerdi.O esprilere güvenerek yazdım tek başına bırakmışsın adamı diye.Aldığım cevap bu oldu.Ben cok cok cok yakın arkadaşımın eşi için bu adam niye tek geziyo diye espri de yapmam mesela.Siz orta açınca o da gol atmış.Yakın arkadaşlık anlayışınız garip bence toptan
E haketmişsiniz o zaman. İsterseniz kardeşiniz olsun adam karısına öyle cümle kurulmaz, siz de öğrenmişsinizdir kurmazsınız bi daha ışte.Adamla aynı memleketteniz, zamanında aynı arkadaş grubu içinde aynı zamanlarda tanıştık üçümüz.Bu yüzden samimiyetimiz var.Bi de hemşerim olunca hep 'ben erkek tarafıyım, oğlumuza iyi bak' falan gibi espriler dönerdi.O esprilere güvenerek yazdım tek başına bırakmışsın adamı diye.Aldığım cevap bu oldu.
Ben cok cok cok yakın arkadaşımın eşi için bu adam niye tek geziyo diye espri de yapmam mesela.Siz orta açınca o da gol atmış.Yakın arkadaşlık anlayışınız garip bence toptan
+1
Herkes bir tuh
Adamla aynı memleketteniz, zamanında aynı arkadaş grubu içinde aynı zamanlarda tanıştık üçümüz.Bu yüzden samimiyetimiz var.Bi de hemşerim olunca hep 'ben erkek tarafıyım, oğlumuza iyi bak' falan gibi espriler dönerdi.O esprilere güvenerek yazdım tek başına bırakmışsın adamı diye.Aldığım cevap bu oldu.
af.
Bu adam neden tek geziyo derseniz o da size onu der yani ne diyecekti.[/
Adamla aynı memleketteniz, zamanında aynı arkadaş grubu içinde aynı zamanlarda tanıştık üçümüz.Bu yüzden samimiyetimiz var.Bi de hemşerim olunca hep 'ben erkek tarafıyım, oğlumuza iyi bak' falan gibi espriler dönerdi.O esprilere güvenerek yazdım tek başına bırakmışsın adamı diye.Aldığım cevap bu oldu.
QUOTE]
Katılıyorum.Ben cok cok cok yakın arkadaşımın eşi için bu adam niye tek geziyo diye espri de yapmam mesela.Siz orta açınca o da gol atmış.Yakın arkadaşlık anlayışınız garip bence toptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?