Haksız mıyım?

Pembelii11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
565
71
18
Çok saçma bir konu.. haksız mıyım diye başlık attım, haklı haksız önemli değil. Akşam üstü semaver yakıyoruz eşime içine su koydun mu yaktın da yanar bide dedim eşimde koyacağım şimdi dedi kayinvalidem de benim oğlum salak mi sanki ne demek istiyorsun aklı ermiyor mu su koyması gerektiğini bilmiyor mu dedi bana bende sen kocamla arama niye giriyorsun ki şimdi dedim kendisi de küstü daha da konuşmadi evlere dağılana denk. Bana bir halsizlik çöktü böyle şeyleri gerçekten kaldıramıyorum basit birsey ama tartışma gerginlik bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum küsme alınma vssss....

Haklısın

Siz değil de KV oğlunu salak olarak görüyor.
Misal :
Benim oğlum dalgın mi diyebilir
Benim oğlum semaveri kullanmayı bilmiyor mu diyebilir.
Neden benim oğlum salak mı diyor ?
Özetle annesi pot kırmış,ağzıyla oğluna salak demiş :)
Bilinç altı saçılmış köşe bucak :)

Kendi haddi olmayan birseyler söylüyor kendince söylemeye hak görüp. Ben cevaben hadsizligini farklı şekilde dile getirince Küsüyor

Zaten ben salak mı vs demem demedim de onunla ne alakası var salak demiyorum koymadiysa yanar diyor hala oğlunu savunuyor kendince ben öyle diyince de küstü

Zaten ben salak mı vs demem demedim de onunla ne alakası var salak demiyorum koymadiysa yanar diyor hala oğlunu savunuyor kendince ben öyle diyince de küstü
Onun canı sıkılmış ,tartışacak yer arıyormuş bunu bulmuş.
Muhtemelen KV başka bir şeyden gergin sana

Bende öyle dedim kocama ne biliyim diyor . Seneye kendisinin üst katına tasinacagiz. Biz üstüne tasininca da sen böyle mi yapacaksın anne? (herseye yersizce karışma manasında) kendisi de, zor olur işte diyor

Öffff. İstiyorlar ki ayaklarının altında paspas olup nazları ile oynayalım. Küserse küssün.
Kuserse küssün evet ama ben böyle şeylerden aşırı rahatsız oluyorum bir kaç gün kafama takarım istemsizce bir kaç tane daha böyle olqy olursa misal daha sonra oturup ağlarım falan yani gerçekten samimi şekilde söylüyorum böyle tatsızlık sevmiyorum

Ağzına sağlık bir daha da burnunu sokmaz. Boşver. İyi etmişsin. Şu kaynanalarin saçma sapan oğul kayirmalarina uyuz oluyorum. Kardeşim karısı ile sen bir misin? Senden çok tanıyor oğlunu.. Sanki kendileri doğurdu büyüttü diye ipotek ediyorlar kimlikleri.. Sıkma canını bir daha da zirvalamaz. Küserse küssün

Haklısın.
Eşini naçizane uyarmışsın...
Kaynananın canı sıkıldı sanırım eli tetikte bekler gibi laf atacak yer aramış gereksiz yere ortamı germiş. Bugünkü gündemi bu olmuş...
Bide üstüne küsmesi cabası.
Boşver... Düşünme işine gücüne bak...

Gergin olmamasi için kızı gibi davranıyorum ama yine de olmuyor birsey söyleyince alınıyor Küsüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…