- 21 Mayıs 2022
- 565
- 71
- 18
- Konu Sahibi Pembelii11
-
HaklısınÇok saçma bir konu.. haksız mıyım diye başlık attım, haklı haksız önemli değil. Akşam üstü semaver yakıyoruz eşime içine su koydun mu yaktın da yanar bide dedim eşimde koyacağım şimdi dedi kayinvalidem de benim oğlum salak mi sanki ne demek istiyorsun aklı ermiyor mu su koyması gerektiğini bilmiyor mu dedi bana bende sen kocamla arama niye giriyorsun ki şimdi dedim kendisi de küstü daha da konuşmadi evlere dağılana denk. Bana bir halsizlik çöktü böyle şeyleri gerçekten kaldıramıyorum basit birsey ama tartışma gerginlik bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum küsme alınma vssss....
Çok saçma bir şey e küsmüş
Zaten ben salak mı vs demem demedim de onunla ne alakası var salak demiyorum koymadiysa yanar diyor hala oğlunu savunuyor kendince ben öyle diyince de küstüSiz değil de KV oğlunu salak olarak görüyor.
Misal :
Benim oğlum dalgın mi diyebilir
Benim oğlum semaveri kullanmayı biliniyor mu diyebilir.
Neden benim oğlum salak mı diyor ?
Özetle annesi pot kırmış,ağzıyla oğluna salak demiş :)
Bilinç altı saçılmış köşe bucak :)
Onun canı sıkılmış ,tartışacak yer arıyormuş bunu bulmuş.Zaten ben salak mı vs demem demedim de onunla ne alakası var salak demiyorum koymadiysa yanar diyor hala oğlunu savunuyor kendince ben öyle diyince de küstü
Kendini haklı çıkarmaya çalışmışZaten ben salak mı vs demem demedim de onunla ne alakası var salak demiyorum koymadiysa yanar diyor hala oğlunu savunuyor kendince ben öyle diyince de küstü
Kuserse küssün evet ama ben böyle şeylerden aşırı rahatsız oluyorum bir kaç gün kafama takarım istemsizce bir kaç tane daha böyle olqy olursa misal daha sonra oturup ağlarım falan yani gerçekten samimi şekilde söylüyorum böyle tatsızlık sevmiyorumÖffff. İstiyorlar ki ayaklarının altında paspas olup nazları ile oynayalım. Küserse küssün.
Zaten koymamış idi ama koyacağını söylediHaklısın , sorabilirsin eşine
Ama bazı erkekler slak oluyor düşünemiyor gerçekten su koymayı :)
Onun canı sıkılmış ,tartışacak yer arıyormuş bunu bulmuş.
Muhtemelen KV başka bir şeyden gergin sana
Ağzına sağlık bir daha da burnunu sokmaz. Boşver. İyi etmişsin. Şu kaynanalarin saçma sapan oğul kayirmalarina uyuz oluyorum. Kardeşim karısı ile sen bir misin? Senden çok tanıyor oğlunu.. Sanki kendileri doğurdu büyüttü diye ipotek ediyorlar kimlikleri.. Sıkma canını bir daha da zirvalamaz. Küserse küssünÇok saçma bir konu.. haksız mıyım diye başlık attım, haklı haksız önemli değil. Akşam üstü semaver yakıyoruz eşime içine su koydun mu yaktın da yanar bide dedim eşimde koyacağım şimdi dedi kayinvalidem de benim oğlum salak mi sanki ne demek istiyorsun aklı ermiyor mu su koyması gerektiğini bilmiyor mu dedi bana bende sen kocamla arama niye giriyorsun ki şimdi dedim kendisi de küstü daha da konuşmadi evlere dağılana denk. Bana bir halsizlik çöktü böyle şeyleri gerçekten kaldıramıyorum basit birsey ama tartışma gerginlik bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum küsme alınma vssss....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?