- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 32
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Dilin kemiği yok hemen niye atarlanmış ki kayinvalidenizÇok saçma bir konu.. haksız mıyım diye başlık attım, haklı haksız önemli değil. Akşam üstü semaver yakıyoruz eşime içine su koydun mu yaktın da yanar bide dedim eşimde koyacağım şimdi dedi kayinvalidem de benim oğlum salak mi sanki ne demek istiyorsun aklı ermiyor mu su koyması gerektiğini bilmiyor mu dedi bana bende sen kocamla arama niye giriyorsun ki şimdi dedim kendisi de küstü daha da konuşmadi evlere dağılana denk. Bana bir halsizlik çöktü böyle şeyleri gerçekten kaldıramıyorum basit birsey ama tartışma gerginlik bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum küsme alınma vssss....
Ben ust kata sizin oturmanizi istemedigini ve anlasmanizin zor olacagini anladim.durustce demis.esiniz baska ev bulsun annesini hakli bulduysa madem .Yani ne anlamalı yim? Eşim de annesini haklı buldu bu durumda?
Cok tatlisinizÇok saçma bir konu.. haksız mıyım diye başlık attım, haklı haksız önemli değil. Akşam üstü semaver yakıyoruz eşime içine su koydun mu yaktın da yanar bide dedim eşimde koyacağım şimdi dedi kayinvalidem de benim oğlum salak mi sanki ne demek istiyorsun aklı ermiyor mu su koyması gerektiğini bilmiyor mu dedi bana bende sen kocamla arama niye giriyorsun ki şimdi dedim kendisi de küstü daha da konuşmadi evlere dağılana denk. Bana bir halsizlik çöktü böyle şeyleri gerçekten kaldıramıyorum basit birsey ama tartışma gerginlik bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum küsme alınma vssss....
İşte insan bile bile ateşe yürüyor demek ki.Biz seneye kendisinin üst katına tasinacagiz. Biz yukarı gelince de böyle mi yapacaksın anne dedim zor olur işte diyor. Kimse kimseye karismazsa zor olmaz ama kendisi zor olur diyor
Ben ust kata sizin oturmanizi istemedigini ve anlasmanizin zor olacagini anladim.durustce demis.esiniz baska ev bulsun annesini hakli bulduysa madem .
Çaba degil biz üst katı satın aldık o yüzdenİşte insan bile bile ateşe yürüyor demek ki.
Kayınvalide ile iletişim iyi değil ama yine de üst komşu olma çabası.
Kolay gelsin.
Insallah mutlu ve huzurlu olursunuzÇaba degil biz üst katı satın aldık o yüzden
İşte bu yüzden soruyoruz niye böyle birşey yaptınız ki? İnsanlar bedava verilen eve taşınmıyor ..kiraya verip başka yerde kirada oturma hayali kuruyorken siz niye kendi paranızla kayınvalidenizle aynı evde yaşıyor konforuna ulaşmak istediniz ki?Çaba degil biz üst katı satın aldık o yüzden
Küsen insanlar iyidir. Ses çıkarmazlarÇok saçma bir konu.. haksız mıyım diye başlık attım, haklı haksız önemli değil. Akşam üstü semaver yakıyoruz eşime içine su koydun mu yaktın da yanar bide dedim eşimde koyacağım şimdi dedi kayinvalidem de benim oğlum salak mi sanki ne demek istiyorsun aklı ermiyor mu su koyması gerektiğini bilmiyor mu dedi bana bende sen kocamla arama niye giriyorsun ki şimdi dedim kendisi de küstü daha da konuşmadi evlere dağılana denk. Bana bir halsizlik çöktü böyle şeyleri gerçekten kaldıramıyorum basit birsey ama tartışma gerginlik bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum küsme alınma vssss....
Bi satın almaz isek başkası alacaktı yabancıya gitmesini kimse istemedi o sebepleİşte bu yüzden soruyoruz niye böyle birşey yaptınız ki? İnsanlar bedava verilen eve taşınmıyor ..kiraya verip başka yerde kirada oturma hayali kuruyorken siz niye kendi paranızla kayınvalidenizle aynı evde yaşıyor konforuna ulaşmak istediniz ki?
Niye ki?Bi satın almaz isek başkası alacaktı yabancıya gitmesini kimse istemedi o sebeple
Baba toprağı vs çocukluk anıları... o yüzden eşim isteyince bende kabul ettim ama sonuçlarını düşünmemişimNiye ki?
Yabancıya gitmesi daha iyi değil mi?
Siz de uzakta mesafeli olurdunuz.
Şimdi komşu olunca nasıl iyi mi olacak sanki?
Gül gibi geçinip gidersiniz inşallah.Baba toprağı vs çocukluk anıları... o yüzden eşim isteyince bende kabul ettim ama sonuçlarını düşünmemişim
Allah yardımcınız olsun işiniz zor en ufak şeyden neler çıkarmışÇok saçma bir konu.. haksız mıyım diye başlık attım, haklı haksız önemli değil. Akşam üstü semaver yakıyoruz eşime içine su koydun mu yaktın da yanar bide dedim eşimde koyacağım şimdi dedi kayinvalidem de benim oğlum salak mi sanki ne demek istiyorsun aklı ermiyor mu su koyması gerektiğini bilmiyor mu dedi bana bende sen kocamla arama niye giriyorsun ki şimdi dedim kendisi de küstü daha da konuşmadi evlere dağılana denk. Bana bir halsizlik çöktü böyle şeyleri gerçekten kaldıramıyorum basit birsey ama tartışma gerginlik bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum küsme alınma vssss....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?