Haksız mıyım?

Yazdığım şey ağır gelebilir, moralini bozabilir ama gözlemlerime dayanarak söylüyorum ki, bu tür adamlar uzun yıllarını onlara harcayan kişiyle evlenmez.
Seninle evleneceğini sanmıyorum ben, demişti dersin..

Bugün evlilik lafları eder yarın ayy ne evliliği der, bu yüzden hep arada kaldım bir şey yapamadım. ama dediğiniz gibi bu iyi bir fırsat

rica ederim ne demek ben zaten fikir almak için yazdım.. bu gibi durumlar olduğu için taktım bu konuya yoksa evliliğe şimdilik pek sıcak bakmıyorum.

Bu arada 3 ay öncesine kadar benim eşimde doğudaydı, 2 sene kaldı, üstelik benden, evinden ve yavrusundan ayrı hatta doğunun en kötü ilinde Hakkari'deydi.

Orada olması her sorunda benim alttan almamı gerektirmedi.

Sizde fazla alttan almayın, alıştırmayın derim.

Bende aynı şeyi düşündüm de demek istemedim,
Tecrübe

bunun aynısını o da bana yaptı.. erkek çocuk isterim ben bak bundan diye..ben çocuk büyütmek büyük sorumluluk uzun zaman yapmam dediğim halde o gönderdiğinde ben gayet "dudakları sana gözleri bana benzesin" diyebiliyorum

Evliliğe sıcak bakmadığınızı bu konuyu şuan için düşünmediğinizi belirtmişsiniz..
Diğer konularda alttan almış haklıyken haksız konumuna düşmüş olabilirsiniz bu konu ayrı fakat bir kız çocuğu resmi gönderip sevgilinizin olurrrr :) mesajını olmaz demiş gibi büyütüp tavır yapmanızı haksız buldum açıkçası

şu an evlilik planın yok ama illaki olucak dimi, yani sen günün birinde evlenmek istiyosun doğru mu anlamışım, ama karşındaki adam hala istersem modunda, yani atıyorum bundan 3 sene sonra evet ben evliliğe hazırım dediğinde karşındaki adam hala ne evliliği yaa modunda olabilir buna da hazırlıklı ol

inanın o kadar çok denedim ki bunu.. bana dokunmayan yılan bin yaşasın havasında.. zaten kendine 3 yıl verdiği için o zaman süresince sesi çıkmasa işime gelir diye düşünür. arkadaş ortamında bunu yaptığımda "napıyorsun, insanlar seni yanlış anlar" der. gerçekten dengesiz bu adam

canım ben evleneli çok fazla olmadı ama sana şunları söylemek istiyorum. Bırak mesaja çok takılma bence. Sen geneline bak öncelikle bu adam benimle gerçekten evlenmek istiyormu yoksa (sen zaten evliliğe yakın olmadığını bildiği içinmi !!) laf olsun diyemi evlilikten sözediyo. Evlenince sana sahip çıkacakmı, hepmi sen alttan alacaksın, seni yalnızken yada başkalarının yanında rencide edecekmi bunları düşün. Basit ama beklentili bi mesaj atmışsın bu mesaja umursamazlığındanmı yoksa erkeklerin herzamanki umursamazlığındanmı öyle attı bunları iyi düşün. bunların cevabı sende ancak bu adam beklemeye ve evlenmeye değermi sen bulacaksın. Sevgiyle kal ...

Gerçekten ben de yıllardır aynı şeyi hissederim.

evet arkadaşım aynen öyle.. bana yarın gelip evlenelim dese ben zaten evlenemem.. ama benim niyetim belli onunda olsun boşa zaman harcayamam yani

daha önce mevzuları bilmediğiniz için haklısınız tabi.. ama doldum taştım yani bu yüzden çok alınıyorum böyle soğuk mesajlara

benim de erkek arkadaşım Hakkari de.. vicdansızlık yapmak istemedim herşeye olumlu yaklaştım.. aynı şehirdeyken bir yere giderken bile fikrini sormayan ben şimdi en yakın arkadaşıma kalmaya gideceğimi söylemeye çekinir oldum.. evet çok alıştırdım. ona da söyledim zaten "susuyorum sadece, oradan dönüşünü" bekliyorum diye

Allah eşinizi size ve çocuğunuza bağışlasın. teşekkür ederim

Son düzenleme:
evet arkadaşım aynen öyle.. bana yarın gelip evlenelim dese ben zaten evlenemem.. ama benim niyetim belli onunda olsun boşa zaman harcayamam yani

aynen öyle tatlım kesinlikle niyet önemli, yoksa sittin sene flört edilebilir biz eşimle 9 sene flört ettik ama biz 17 yaşında başladık okullar askerlik iş bulma vs derken yıllar geçti ama biz hep plan yaptık bu işin sonunun evliliğe gittiğini birbirimize yazıldığımızı biliyoduk

işte bunu ona anlatmaya çalıştım kaç kere ama hiç anlamadı..
mutluluğunuz daim olsun :26:

işte bunu ona anlatmaya çalıştım kaç kere ama hiç anlamadı..
mutluluğunuz daim olsun :26:

amin Rabbim sana da güzel yazılar yazsın, bugünden itibaren alttan alma işini falan bırak bence, erkek adamdır azcık sıkıyı görsün ne varmış yani Hakkaride ise Allahın izniyle döner gelir, hem biraz sabrını bi zorla bakalım o seni ne kadar alttan alabiliyo

adamolacakkız arkadaşın söylediklerine katılıyorum.emosmos seni de çok iyi anlıyorum çünkü benzer hataları bende yaptım.sen evlilik hayalleri kuruyorsun belki ona baskı yapmadığını düşünüyorsun ama farkında olmadan yapıyorsun.erkekleri de bu itiyor.birde dikkatimi çekti 3,5 yıl zaten çok uzun bir süre evlenmeyi istemediğini açık açık söylemiş ilerde evlenmeye karar verirse ve o sırada sen hayatında olursan evlenirim demiş.yani ümit fakirin ekmeği misali. sen onu sevmişsin tabi 3,5 yıl kolay değil onu seninle evlenmese de kabul edeceksen devam et etmeyeceksen evlilik hayalleri kurup kendini hırpalama bence.ben yaptım aynı hatayı da o yüzden söylüyorum.bir de bence erkekleri hiç evlilikten bahsetmemek gerek onun evlenmek niyeti varsa 5-6 ay içinde o sözünü açar açmıyorsa sepetle gitsin.ben bu düşüncedeyim artık umarım uygulama da o şekilde olur

aramayacağım o zaman.. kendince keyfi yerine gelse arardı diye düşünüyordur.
ben keyfim yok deyince bir de bana dedi ki "aşkım senin çocuk doğurma zamanın gelmiş". ne demek istiyorsun dedim.. "hani evlenirler kadın ev hanımı olur canı sıkılır bari çocuk büyüteyim der ya o yüzden dedim" dedi. dalga mı geçiyor yoksa gerçekten saf mı anlamadım

niyet okuyamam ama en iyi ihtimalle patavatsız bi adam

Amin çok teşekkür ederim, eşim 3 ay önce sağlıkla döndü.

Allah ömür versin, sizin sevgiliniz de döner, ama o orada diye alttan almaya alıştırırsan buraya gelince önüne geçemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…