Haksız mıyım?

biz aramızda yaparız çocuk muhabbetini. o da bana resim yollar senin gözlerin benzsin falan der ne bileyim böyle anlaşılacağını
ama en azından olurr aşkım isterim deseydi.. ben ona sevgi kelimesi kullanmasam kıyamet kopar ama

Aslında anladı ama benim dile getirmemi bekliyor

Öyle deme canım ya. Bence daha her şey bitmiş değil. Dayanamaz arar bence :)

Hanımlar anlamadığım bir şey var ki o da neden bayanlar erkeklere evlenme konusunu açıyoruz?
İlişkin kaç yıllık olursa olsun.
Evet bizler erkekler bizi sevsin sahip çıksın evlensin evinin kadını yapsın istiyoruz ama bunu bizim değil erkeğin düşünmesi lazım.
Yani adamın aklında yoksa üstüne gitmenin bu konuyu açmanın ne anlamı var?
Bu sefer erkekler korkuyor ve kaçıyor.
Bırakın evlenmekten bahsetmeyin.
Baktınız erkek arkadaşınız o yolda değil ayrılın ömür boyu onu mu bekleyeceksiniz?
Hepimizin bir yerlerde kısmeti var belki de doğru kişi o değil.
Şartları zorlamanın gereği yok derim ben.

bunları ona söylüyor musun söylüyorsan söyleyince ne tepki veriyor

ilişkimizin en başında sormuştu. o da açık açık rastlantıya bak ben de bu yüzden bitirdim demişti ama onun ilişkileri 3-5 aylık şeylerdi "bana 3-5 ayda evlilik bahseden kızdan soğurum" demişti. yani aradığı kişiyi bulmuş :)

oradan buradan haber geldiğinde morali bozuluyor söyleme bana artık duymak istemiyorum der.

bazen siz Karadenizlisiniz bana seni vermezler der

Anladım bi kuru olur dedi diyosun yani
Bende diyorum ters bişey söylememiş ne var bunda

Bu biraz ilişkinizle alakalı
Ama olay çıkmasın diye de aşkım denmesi çok içten gelmiyo bana

Buz gibi oluyo diyosun ya ondan işte aşkım vs. eklememiş
En azından ruh halini dürüst bi şekilde yansıtıyor

hmm nerelisin canım bende karadenizliyim trabzon luyum. üfff çok kötü canım ya bende üzülüyorum böyle olunca.insan belli bir yaştan sonra evlenmek istiyor.tamam bende önceden istemiyordum ama 28 yaşıma geldim evlenmek istiyorum ama erkeklere bakıyorum sanki onlar kadın biz erkek hiç sahiplenme diye birşey yok kafta sıkılıyor bunalıyor. ne bileyim anlamıyorum.sanırım başka kadınlara ulaşmanın rahatlığıyla böyle geniş oluyorlar.eskiden böylemiymiş.sende evlilik yaşlarındasın onu sevdiğin için birçok kişiye hayır demişsin acaba bunu hakediyor mu :26:

tamam çok haklısınız ama bu 1 senelik bir ilişki değil ki
en azından niyetini bilmek istiyor insan.
beni 3 yıl sonra yarı yolda bırakacak insanı beklemek ne kadar doğru
sonuçta hem yıllarım gidiyor hem de bir yerde yaşım geçiyor
yoksa inanın ben de korkuyorum evlilikten bana yarın evlenelim dese yapamam derim
artık 4. yılımıza giriyoruz bir şeyler netleşmeli.
bu zamana kadar bırakmadın ya yanılıyorsam diye ama daha ne kadar bekleyebilirim

vay arkadaş benimki de öyle derdi benim gözlerime benzeyen bir kızımız olmasını çok istermiş lafta.bu erkekler niye böyle ya

evet hakkını yemeyeyim hep açık sözlüdür ama bu kadarı fazla:)
o zaman olur da demesin. daha evlenemedik ki ne çocuğu aşkım sen hani bakamazdın bunalırdın deseydi:)

ben çokmu odunum acaba
sen niye kizdin anlamadim ki
soruna olumlu evap vermi$ i$te kizacak ne var bunda

ben de Trabzonluyum (Ofluyum):)
lafa gelince eşimsin karımsın lafları düşmüyor dilinden ama.. abisi ve kardeşi mutsuz evlilik yaptılar biraz da o yüzden korkuyor.
biri gelip evlilik çok güzel dese bana hemen evlilikten güzel şeylerden bahseder ama bir gün biri aldatıldım boşandım dese ıyy evlilik mi o ne der.. yani biraz da etkileniyor.
ben de 28-29 yaşlarında evlenmiş olmak istiyorum ve etrafımdaki baskılardan da sıkıldım en çok bu yüzden doluyorum zaten

ben çokmu odunum acaba
sen niye kizdin anlamadim ki
soruna olumlu evap vermi$ i$te kizacak ne var bunda

sonraki mesajlarımda açıkladım canım:) bu konuda çok kırdı beni bu son damlaydı ve normalde aşkım yazmasam deliren adam kendi sadece olur yazınca soğuk bir şekilde haliyle tepkili yazdığını anladım.

adam evlilige hazir deil ne çocugu diyor, uzatmak istememi$ oylemi diyorsun
ama yinede açik sozlu olmasi iyi bi ozellik

seni oyalamak için senin istedigin gibi davranip rol da yapabilirdi .. bence bu daha fena

adam evlilige hazir deil ne çocugu diyor, uzatmak istememi$ oylemi diyorsun
ama yinede açik sozlu olmasi iyi bi ozellik

seni oyalamak için senin istedigin gibi davranip rol da yapabilirdi .. bence bu daha fena

evet haklısın tek avuntum bu zaten.. o da bana aynı şekilde resim yollar aynı şeyleri söyler o yüzden ben yapınca nedense buz gibi oluyor

canım benimki de bana karıcım aşkım derdi yani daha önce kimseye dememiş miş hikaye ya ne bileyim canım birde ben yeni ayrıldım o yüzden erkeklere güvenmekte zorlanıyorum seninkiyle 3,5 yıldır berabersiniz tabi sen daha iyi bilirsin ama bana pek evlenmeye niyeti var gibi gelmedi sen bunu bekle 10 sene evlenelim demez bence yine sen bilirsin.ben 28 yaşımdayım evlenmedim insan tabi evlenmek istiyor ama arkadaşım 2 sene önce evlendi 1 yaşların oğlu var evliliğinde sorunlar var etrafımda evlenen birçok kişi mutlu değil.ayrıldığım kişilere bakıyorum onlar gibi karaktersiz insanlarla evleneceğime evlenmem daha iyi diyorum.bence sen sevgilinle evlenmeden uzun seneler yapabilirmisin bunu düşün yapabilirim dersen devam et yok ben çocuğum olsun isterim evlenmeden nasıl olacak dersen (bence olması gereken bu)o zaman bu adamla işin zor.sen kadınsın tabiyki de isteyeceksin çocuğun olsun bu senin en doğal hakkın.

O zaman tek diyeceğin kusura bakma seninle sonumu göremiyorum.
Ben evlenip yuva kurmak istiyorum ama sanki seninle olmayacak gibi bu iş
Biz en iyisi yolları ayıralım.
Zaten bunu duyunca ya tamam git diyecek ki bunu derse arkana bile bakma kaç git yazık günah geçen yıllarına daha da yılların gitmesin.
Ya da ben de evlenmeyi düşünüyorum artık bir şeyler yapalım diyecek.
Bu konuşmadan sonra da yolunu çizersin artık.
Hem zaten ayrılınca akılları başlarına geliyor merak etme
O zaman yana yana seni arar evlenelim nolur diye

zaten ben de kendime pek güvenmiyorum ki evlilik konusunda. hele çocuk olayı benim için çok çok sonra olur(ama çocukları çok seviyorum) ama niyetim belli yani laf olsun diye birlikte değilim onunla

evet hakkını yemeyeyim hep açık sözlüdür ama bu kadarı fazla:)
o zaman olur da demesin. daha evlenemedik ki ne çocuğu aşkım sen hani bakamazdın bunalırdın deseydi:)

Bende fazla açık sözlüyüm ondan bana normal geliyo olabilir

Sen sorsana madem bi evlenirsem diyosun, bi 2-3 yıl diyosun, bi de toplum içinde ne evliliği ya diyosun
Bunlar bana çelişkili geliyo gibi sorabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…