Amin çok teşekkür ederim, eşim 3 ay önce sağlıkla döndü.
Allah ömür versin, sizin sevgiliniz de döner, ama o orada diye alttan almaya alıştırırsan buraya gelince önüne geçemezsin.
niyet okuyamam ama en iyi ihtimalle patavatsız bi adam
aramayacağım o zaman.. kendince keyfi yerine gelse arardı diye düşünüyordur.
ben keyfim yok deyince bir de bana dedi ki "aşkım senin çocuk doğurma zamanın gelmiş". ne demek istiyorsun dedim.. "hani evlenirler kadın ev hanımı olur canı sıkılır bari çocuk büyüteyim der ya o yüzden dedim" dedi. dalga mı geçiyor yoksa gerçekten saf mı anlamadım
geçen face te bir yazı görmüştüm çok beğendim "sana sevgimi gösterdikçe kabaran bir egon yerine büyüyen bir kalbin olsaydı şimdi çok daha farklı durumdaydık" diye tam senin sevgiline göre.üzülme canım ama çoğu öyle ya. senin onu çok sevdiğinin farkında sen ondan vazgeçemezsin sanıyor o yüzden lambur lumbur konuşuyor
ona sorsanız o durumda olan kendisi.. ben çok umursamazmışım.. eminim şuan köpürüyordur hatasını anlamak yerine "ayrılası varmış bahane arıyordu" diyerekzaten eminim asla aramaz çok inatçıdır ama bu sefer ben de çok inat ettim. umarım bu gücüm tükenmez :26:
canım ya senin sevgilini benim son sevgilime çok benzettim. köpürme falanda hikaye böyle insanlara da uyuz oluyorum. kendi kabahatini örtmek için sana yükleniyor. ya ilişkileri entrika savaşlarına dönüştürüyorlar adam gibi sevgimizi yaşayamıyoruz hasta oluyorum ya
asıl sorunda o zaten.. kaç kere uyardım fevri çıkışların var insanlar duysa benimle takılıyorsun zanneder diye.
her evlilik mevzusunda kendini hemen korumaya alıyor tedbirli davranıyor sanki ben ısrar ediyormuşum gibi
şimdi burada direkt yazınca ne hissettiğim anlaşılmıyor dana önceki mevzuları bilmediğiniz için tabi. bunu yanındayken söyleseydim eminin " olsun aşkım senin maviş gözlerine benzesin" derdi. "oluurr aşkım" dese hadi neyse ama "oluuur" cevabı çok soğuk zoraki yazılmış gibi geldi..böyle konuşuyorum çünkü tanıyorum sonuçta ne anlamda yazdığını hissedebiliyorum.
beni arkadaşlarımın yanında kaç kere zor duruma soktu.. bunu unutup "düşünemedi ne duruma düşeceğimi" diyerek konuyu kapatmam da mı kız tribi
Merhaba.. 3,5 yıllık bir ilişkim var. Daha önceki konularımdan bildiğiniz üzere kendisi doğuda görev yapıyor.
Sırf orada diye birçok şeye göz yumdum altan aldım haksızsam bile her zaman gönlünü ben aldım. (Yanımdayken asla taviz vermezdim)
Daha önce evlilik ile ilgili bir takım sorunlar yaşadık ama her zaman hoşgörülü davranan olayın üstünü kapatan yine ben oldum. Zaman zaman bilerek ya da bilmeyerek bu konuyla ilgili çok kırdı beni. Arada bir “evlenmek istersem tabi ki seninle isterim” der , bazen de buz gibi yorumlar yapar. 2-3 yıl içinde olmasında hemfikiriz zaten. Ben sevdiğim adam o olduğu için onunla kuruyorum gelecek için hayallerimi haliyle.
Her neyse 3 gün önce bir yerde gördüğüm bir kız çocuğunun fotoğrafını gönderip “aşkım ben bundan istiyorum çok tatlı” dedim. Bu tür şeyler yazdığımda bazen buz gibi konuşurdu(uyardığım halde) bazen de eşlik ederdi. Ben romantik güzel bir mesaj beklerken “ oluuurr:)” yazmış moralim bozuldu. Ben hiç bir şey yazmadım 1 saat sonra yatıyorum diye mesaj attım. Ertesi gün ters davranmadım ama mesafeliydim. Akşam senin bir şeyin var diye ısrar etti. Geçiştirdim canım sıkılıyor keyfim yok diye. Ben mi bir şey yaptım ailen mi arkadaşların mı diye sıkıştırdı. Arada muhabbet açıldıkça ona laf çarpıttım. Bu sefer anladı onunla ilgili olduğunu. Ne yaptım söyle deyince söylemek istemedim. “Artık sen anla bıktım söylemekten” dedim. Sinirlendi bilmeden nasıl hatamı düzeltebilirim diye (farkında ama bilerek yapıyor, söylesem kavga çıkartacak ki zaten daha söylemeden “ben ne yapmışım ki sana” diye çıkıştı)
En son “şaka yapıyorum sadece keyfim yok” dedim. Keyfin gelince ara o zaman iyi geceler dedi kapattı. O akşamdan beridir konuşmuyoruz. Ben de aramayı düşünmüyorum. Haksız mıyım sizce?
bazı konularda da hakkını yemeyeyim. orada sıkıntı çekerken bile beni ihmal etmedi.. bir şey ihtiyacım varsa hep yanımda oldu maddi manevi.. romantik sürprizler yaptı o şartlarda..bunların bile artık beni oyalamak için olduğunu düşünüyorum
Ben sadece burda anlattığın kadarı ile olaya hakim olduğumdan arkadaşlarının yanında ne olup ne bitti bilmediğimden o da kız tribi mi değil mi bilemeyeceğim. Canım ben yeri geldi mi tribin kralını atarım ama bilirim ki incir kabuğunu da doldurmayacak bir şeydir. Sen belki ciğerini okudum o "oluur:)" mesajında neler neler gizli diyebilirsin. Yani bunu ancak sen bilirsin. Ama sadece bu kadarı ile -eğer ki daha önceden gelen dolmuşluklar yoksa- öyle çok alttan aldığın bir anına denk gelmemiş.
Ha ben sadece olayla ilgili fikir sorduğundan söyledim. Genele vurursak "evlenmek istersem tabi seninle evlenirim" diye lütfeden adamı hala hayatında tutmanı sorgularım. Bu lafı kendine dedirtmen, altında kalman, üzücü şeyler.
canım sen kaç yaşındasın etrafında seninle ciddi düşünenler olmuyor mu
bende eski benimkiyle yeni ayrıldım 15-16 gün falan oldu.aynı seninki gibiydi.benim güvenim sarsılmıştı o da bir yerden sonra bana paranoyak muamelesi yapmaya başlamıştı neyseki ben bunun arandığını ispatladım ne mal olduğu çıktı ortaya.şimdi yalnız ve işsiz biri olarak mutsuzum
25 yaşındayım.. olmaz mı tabi ki var.. ukalalık etmek istemem ama sordun diye söylüyorum, daha önceki ilişkilerimi evlilik istemiyorum diye bitirdim
Sevgilinize ' romantik bir dille' çocuk yapmak istiyorum demişsiniz, o da olur demiş
ne var bunda.
Karşınızdaki insanı olduğu gibi kabul edin, insanın bir doğası vardır, bir takım şeyler zamanla
gelişir ama değişmez.
Demek ki, sizin kişiliğinize nazaran daha rasyonel biri, bunu kabul edin.
Ve bu dünyada değiştirebileceğiniz tek kişinin kendiniz olduğunu unutmayın.
ovv sonu kötü olmuş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?