Haksız mıyım?

Amin çok teşekkür ederim, eşim 3 ay önce sağlıkla döndü.

Allah ömür versin, sizin sevgiliniz de döner, ama o orada diye alttan almaya alıştırırsan buraya gelince önüne geçemezsin.

haklısınız, yapmayacağım

geçen face te bir yazı görmüştüm çok beğendim "sana sevgimi gösterdikçe kabaran bir egon yerine büyüyen bir kalbin olsaydı şimdi çok daha farklı durumdaydık" diye tam senin sevgiline göre.üzülme canım ama çoğu öyle ya. senin onu çok sevdiğinin farkında sen ondan vazgeçemezsin sanıyor o yüzden lambur lumbur konuşuyor

ona sorsanız o durumda olan kendisi.. ben çok umursamazmışım.. eminim şuan köpürüyordur hatasını anlamak yerine "ayrılası varmış bahane arıyordu" diyerek zaten eminim asla aramaz çok inatçıdır ama bu sefer ben de çok inat ettim. umarım bu gücüm tükenmez :26:

canım ya senin sevgilini benim son sevgilime çok benzettim. köpürme falanda hikaye böyle insanlara da uyuz oluyorum. kendi kabahatini örtmek için sana yükleniyor. ya ilişkileri entrika savaşlarına dönüştürüyorlar adam gibi sevgimizi yaşayamıyoruz hasta oluyorum ya

ayyy aynen öyle hep bana yüklenir.. nasıl yapıyor bilmiyorum ama haklıyken haksız duruma düşüyorum hep :44:

bende eski benimkiyle yeni ayrıldım 15-16 gün falan oldu.aynı seninki gibiydi.benim güvenim sarsılmıştı o da bir yerden sonra bana paranoyak muamelesi yapmaya başlamıştı neyseki ben bunun arandığını ispatladım ne mal olduğu çıktı ortaya.şimdi yalnız ve işsiz biri olarak mutsuzum

Ben sadece burda anlattığın kadarı ile olaya hakim olduğumdan arkadaşlarının yanında ne olup ne bitti bilmediğimden o da kız tribi mi değil mi bilemeyeceğim. Canım ben yeri geldi mi tribin kralını atarım ama bilirim ki incir kabuğunu da doldurmayacak bir şeydir. Sen belki ciğerini okudum o "oluur:)" mesajında neler neler gizli diyebilirsin. Yani bunu ancak sen bilirsin. Ama sadece bu kadarı ile -eğer ki daha önceden gelen dolmuşluklar yoksa- öyle çok alttan aldığın bir anına denk gelmemiş.
Ha ben sadece olayla ilgili fikir sorduğundan söyledim. Genele vurursak "evlenmek istersem tabi seninle evlenirim" diye lütfeden adamı hala hayatında tutmanı sorgularım. Bu lafı kendine dedirtmen, altında kalman, üzücü şeyler.

bazı konularda da hakkını yemeyeyim. orada sıkıntı çekerken bile beni ihmal etmedi.. bir şey ihtiyacım varsa hep yanımda oldu maddi manevi.. romantik sürprizler yaptı o şartlarda..bunların bile artık beni oyalamak için olduğunu düşünüyorum

Sevgilinize ' romantik bir dille' çocuk yapmak istiyorum demişsiniz, o da olur demiş
ne var bunda.
Karşınızdaki insanı olduğu gibi kabul edin, insanın bir doğası vardır, bir takım şeyler zamanla
gelişir ama değişmez.
Demek ki, sizin kişiliğinize nazaran daha rasyonel biri, bunu kabul edin.
Ve bu dünyada değiştirebileceğiniz tek kişinin kendiniz olduğunu unutmayın.

Siz bir kez hassaslaştınız ya artık her kelimesinin altında istemesenizde bir şeyler arayabilirsiniz...
O sebeple tavır yaptıgınızı anlamadıgına ben eminim...Çünkü o bir erkek dümdüz bakıyor olaya ... : )
Çat diye söylemedikçe eminim anlamayacak : )

canım sen kaç yaşındasın etrafında seninle ciddi düşünenler olmuyor mu

'Birgün evlenmek istersem o senle olur' demiş
Sanki lütfediyo gibi konuşuyo

Ben olsam bana bu muameleyi yapan adamdan ayrılırdım

Siz bi de çocuk konusuna girmişsiniz
Neyse ki bu kez buz gibi değilmiş
Oluuur demiş.

Son düzenleme:

Daha önce tabi dolup taştığım şeyler var ama hep sustum gülümsedim geçtim.
evlenmek istersem seninle evlenirim dediğinde ben de tepki gösterdim lütfettin paşam diye ama korumak gibi olmasın da o cümleyi yanlış kurdu bana(biraz vardır patavassızlığı) aslında demek istediği seninle düşündüm evlenmeyiydi..
ama tabi ne şekilde olursa olsun istemediğini gösteren bir çok hareketi tepkisi var.
haklısınız nasıl ben o lafları kendime yediriyorum. bazen sinirlenip "çok mu meraklıyım sana elimi sallasam ellisi" derim o da " ne ellisi seni kimse kaçırmak istemez elinden" der. o kadar dengesiz ki karar vermemi zorlaştırıyor.. karar verirsem ilerde pişman olmak korkuyorum o yüzden sadece oradan dönüşünü beklemek istiyordum ama ona da gerek kalmadı

canım sen kaç yaşındasın etrafında seninle ciddi düşünenler olmuyor mu

25 yaşındayım.. olmaz mı tabi ki var.. ukalalık etmek istemem ama sordun diye söylüyorum, daha önceki ilişkilerimi evlilik istemiyorum diye bitirdim

ovv sonu kötü olmuş ama

bunları ona söylüyor musun söylüyorsan söyleyince ne tepki veriyor

25 yaşındayım.. olmaz mı tabi ki var.. ukalalık etmek istemem ama sordun diye söylüyorum, daha önceki ilişkilerimi evlilik istemiyorum diye bitirdim

haklı olabilirsiniz ama diğer sayfalarda da açıkladığım gibi bu bardağın son damlasıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…