Konunun beğeni olmadığını konumda zaten yazmıştım.Ben fazla yakınlıktan şikayetçiyimFotoğraf beğeniyorsa müstehcen foto beğenmiyor ya, arkadaşınınkileri beğeniyor. Onun fotolarını beğendi diye yıldırım nikahı mı kıyacak kıza yani?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunun beğeni olmadığını konumda zaten yazmıştım.Ben fazla yakınlıktan şikayetçiyimFotoğraf beğeniyorsa müstehcen foto beğenmiyor ya, arkadaşınınkileri beğeniyor. Onun fotolarını beğendi diye yıldırım nikahı mı kıyacak kıza yani?
Arkadaşının sevgilisi, not konusunda da hep bu kızdan yardım istiyor isteyebileceği fazla insan yok.Buna benzer olayi ben yasadim..
bundan 2 sene once yani sevgilimle ilk baslardaykeb boyle bir kizlar da bizde vardi normalde hic kiskanc degilimdir cidden sikmam bogmam istedigini yapar ama onzaman bende istemedin şimdi olsa yine istemem..
en basindan dedim ben boyleyim oyle samimi kiz arkadas anlamam yolda gor selamini ver gec dedim isine gelirse dedim acik acik sonra hic kavga gurultu edemem senilede ugrasamam dedim onunda isine geldi ayni benim istediğim gibi kesti iletisimi samimiyet gitti hatta tamameb koptu :) sende bastan konus derim arkadasim isine gelirse bosuna kafana takop uzme kendini
Ben beni anlayabildiğini sanmıyorum.Çünkü anlattım anlamadı.Ve bende artık anlamayacagini bildiğimden anlatmak dahi istemiyorum dedim.Sonra bana şimdi de ben dinlemek istiyorum birşey anlatacağım ve uyuyacağım dedi ve uyudu.Erkek arkadaşın senin rahatsız olduğun bir şeyi yapmamalı. Kızı hiç karıştırma. Senin muhattabın erkek arkadaşın.
Gayet normal karşılıyor herhangi bir sorun çıkardığını zannetmiyorum.Kızın sevgilisi ne alemde![]()
Hadi bi bayan daha anlayisli olabiliyor mesela kiskanc olsanizda baya anlayis gostermissiniz. Ama kizin sevgilisi biraz fazlami anlayisli yaGayet normal karşılıyor herhangi bir sorun çıkardığını zannetmiyorum.
Arkadaşının sevgilisi, not konusunda da hep bu kızdan yardım istiyor isteyebileceği fazla insan yok.
Tamam diyorum benim sevgilimde art niyet yok ama bu fazla samimiyet neden.
Daha önce bu kızla ilgili olan birçok şey rahatsız etmedi beni.Mesela birlikte ders çalıştılar,erkek arkadaşım onun erkek arkadaşı sınavdan çıkana kadar onunla bekledi çünkü kızla samimi olmaya çalışan gevşek bir çocuk vardı.Kızı yanlız bırakmak istemedi.Kız ağlayarak derdini anlattı erkek arkadaşıma bende üzüldüm problemi var diye.Erkek arkadaşım daha sonra bu kıza ne olduğunu felan mesaj attı rahatsızlık duymadım.
Yani ben aşırı kıskanç olsam bunları da kıskanırdım ama bunlar da hiç sorun etmedim.Arkadaşın,sevgilisiyle Samimi arkadaşsın diye hiç rahatsızlık duymadım.Ama bu şeyler de dikkatimi çekiyor ister istemez.
Be
Ben olsam hic bu kadarda cekemem demekki ben kiskancim baya size gore ..
siz uzulceginizd son kez konusun kesin tavrinizi koyun çünkü bazi kisiler vicdan yapiyor evlenir ailesine ihanet etmis sanir ailesine daha cook düşer laf soyletmez esini 2.plan yapar sevgili bulur arkadaslarina ihanet etmis sanir sevgiliyi 2.planda tutar ben sevgilinizde birazda bu vicdanı gordum takiii ne zaman kiz arkadasiniza sirt doner yada bagi kopartirsa oyle vazgecer sevgiliniz gibi siz simdi derseniz sizi koyu bilecek dedigim gibi onu koruyacak ona ihanet etmek istemiyor bir kiz icin
Ses kaydı da şu şekilde :Sorun resimleri karşılıklı beğenmeleri değil sizde bunu söylemişsiniz zaten. Sorun bu kadar samimi olup ses kaydı yollayıp konuşmaları. Sevgiliniz de, arkadaşı da arkadaşının sevgilisi de rahat insanlar belii siz rahat değilsiniz bunu da dile getirin rahatsız olduğunuzu söyleyin hala devam ediyorsa gerisi size kalmış.
Bilmiyorum.Kızın kendisine asıldığını düşündüğü çocukla sigara içip oturup konuştuğunu bile gördüm.Bu onun özel hayatı beni ilgilendirmez ama fazla rahat ve bu benim ilişkimi de etkiliyorHadi bi bayan daha anlayisli olabiliyor mesela kiskanc olsanizda baya anlayis gostermissiniz. Ama kizin sevgilisi biraz fazlami anlayisli ya
Kim olsa rahatsız olur siz sert şekilde uyarın sevgilinizi yoksa bu durum böyle devam eder. Kızın sevgilisi de kızla ciddi değil galiba takılıyor öylesine yoksa bu kadar kızın rahat olmasına katlanamaz.Ses kaydı da şu şekilde :
Ayyy x şöyle şöyle yapalım tamaaaam mı hadi gorusuruz baaaaaay.
Yani gerçekten sinirlenmeye başladım iyice.Kız herkese bunu yapıyor Herkese ses kaydı yolluyor denk geldim birkaç kez.Üşendiği için bunu yapıyormuş.Yanımdayken erkek arkadaşıma snap attı bir kez de Yani artık rahatsızlığım had safhada.Ama erkek arkadaşım bunu normal buluyor çünkü o kız arkadaşının sevgilisi ve herkese bunu yapıyor
Bence kiskanmanizin zamani gelmis cok bile iyi dayanip anlayis gortermisiniz o kizin tek boyle olduğu kisi eminim sevgiliniz degildir anlattiginiz gibiyse cevresi oldukça Kalabalik tir ama sevgilinizin sadece o kiz vardir sevgiliniz sirf dedigim vicdani yüzünden biraz bagli arkadasim diyor ama kiz ortam yapayim bir insan fazla olsun diyor bence uzaklastirin bi sekilde[/QUOTE][QUOTEinsnow, post: 45046878, member: 734844"]Ki ben bu kıza hep iyi davrandım.
Sorunu olduğunda ilgilen dedim.
Ve ben gerçekten kıskanç bir insan olmama rağmen bu tavrı sergiledim.Ama bence şuan yaptığım şey kıskançlık değil.Kız bildiğin zengin kocayla evleneyim hayatımı yaşayım mantığında.Popüler olayım,bilinen biri olayım mantığında.Ama gerçekten rahatsızlık duymaya başladım.Ve kendimden şüphe etmeye başladım. Düşünün ki acaba ben kızı mı kıskanıyorum diye bile düşündüm
Yok 4 senedir birlikteler.Kim olsa rahatsız olur siz sert şekilde uyarın sevgilinizi yoksa bu durum böyle devam eder. Kızın sevgilisi de kızla ciddi değil galiba takılıyor öylesine yoksa bu kadar kızın rahat olmasına katlanamaz.
Yani söylediğim şeyleri doğru şekilde idrak edebildiğini düşünmüyorum.Gecen gun gece 3 e kadae dışarıda durmasindan rahatsızlık duyduğumu söylediğim de ise onlar benim kardeşlerim ne zamana kadar duralım derlerse o zamana kadar dururum dedi.Bence kiskanin zamani gelmis cok bile iyi dayanip anlayis gortermisiniz o kizin tek boyle olduğu kisi eminim sevgiliniz degildir anlattiginiz gibiyse cevresi oldukça Kalabalik tir ama sevgilinizin sadece o kiz vardir sevgiliniz sirf dedigim vicdani yüzünden biraz bagli arkadasim diyor ama kiz ortam yapayim bir insan fazla olsun diyor bence uzaklastirin bi sekilde
Iste tam tahmin ettigim gibi arkadaslara onem veriyor cok ve hani şöyle bir sey vardirya bir kiz icin kardeslerinimi satican diye o piskoloji var sevgilinizde siz istediginiz kadar anlatin o beni arkadaslarimdan ayircak diye dusunur ve onlara bağlanır ne yapilir bu durumda hicbbilmiyorum konussaniz olmuyor tavir yapmasaniz olmuyor valla cozumu bulursaniz soyleyin[/QUOTE]Yani söylediğim şeyleri doğru şekilde idrak edebildiğini düşünmüyorum.Gecen gun gece 3 e kadae dışarıda durmasindan rahatsızlık duyduğumu söylediğim de ise onlar benim kardeşlerim ne zamana kadar duralım derlerse o zamana kadar dururum dedi.
Yani anlattığım sorunları anlayışı çok farklı. Beni doğru bir şekilde anlamıyor
Ama lafa gelince de senin için herkesten vazgeçerim.Ve ben bunu ona söylediğim de bana mesafeli ve net konuştu.Sanki ona imada bulunuyormuşum gibi.[/QUOTE]Iste tam tahmin etuzm gibi arkadaslara onem veriyor cok ve hani şöyle bir sey vardirya bir kiz icin kardeslerinimi satican diye o piskoloji var sevgilinizde siz istediginiz kadar anlatin o beni arkadaslarimdan ayircak diye dusunur ve onlara bağlanır ne yapilir bu durumda hicbbilmiyorum konussaniz olmuyor tavir yapmasaniz olmuyor valla cozumu bulursaniz soyleyin
Isiniz cok zor gercekten kendinize sorun gercekten seviyorsaniz zamanla uzaklastirin ama ugrasmam diyorsaniz ona gore bence yolunuza bakin cekilcek dert değil şahsen[/QUOTE]Ama lafa gelince de senin için herkesten vazgeçerim.Ve ben bunu ona söylediğim de bana mesafeli ve net konuştu.Sanki ona imada bulunuyormuşum gibi.