Haksiz miyim?

Yuh. O ne yahu. Kuzene milyarlık hediye alınırmıymış.
Hesabın ayrılmasına bende çok karşıyım ama sizin durumunuzda olsam bende ayırırdım.
Sakın ama sakın da vermeyin. Eylül gelip çatınca ben sana demiştim derseniz en kötü ihtimalle. Biraz sabır :KK70:

ben de öyle gördüm ama,

evlilikte para ayrımı olmaz öğüdünü kv ve kp den aldığım için oldum olası sinir oluyorum.

aslına bakarsanız daha yeni dank ediyorum bu sözün nerelere çekilebileceğini,
benim kv çalışmıyormuş ki kendi parası olsun.

bir kere de şey demişti,
hımmm,
tam hatırlayamadım ama şuna benzerdi;
"çalışan kadınlar benim param var diye biraz havalanıyorlar, eşlerine saygısızlık yapıyorlar"

az da olsun o kadar havamiz, canimiz cikiyor sabahtan aksama kadar. Evde ögleye kadar yatmak ögleden sonra kahvalti yapmak gibi bir lüksümüz yok

Ayy valla melek gibi hatunsun kocan otursun kıymetini bilsin.
Benimki bir bucuk milyarlık hediye almaya kalkıcak bende sakince burda topic açıcam???
Önce bir güzel kavga çıkartır onu hayattan bezdiririm. Çenemle beynini yerim. Bir daha düşünemez.
O kadar yani :KK70:
bize gelsene sen arada :D

Kuzeni istemiştir muhtemelen bana bundan al diye. Eşinizde alamam diyememiştir. Yoksa nereden bilecek hangi elektronik eşyaya ihtiyacı olduğunu.
Gayet haklısınız, kuzenin annesi babası yok mu? Çok elzemse onlar alsınlar çocuklarina.

Ya istememistir bizimkinde var. Babasina telefon Aldi, amcalarina da diyorki beni ziyarete gelirseniz sizede alirim. Esim sokuyor akillarina. 7 tane amcasi var, 7 milyari gözden cikariyor yani

Yuh. O ne yahu. Kuzene milyarlık hediye alınırmıymış.
Hesabın ayrılmasına bende çok karşıyım ama sizin durumunuzda olsam bende ayırırdım.
Sakın ama sakın da vermeyin. Eylül gelip çatınca ben sana demiştim derseniz en kötü ihtimalle. Biraz sabır :KK70:

ya kardesi evlenecek, insan kardesime ne taki alacagiz diye biraz kenarda para tutar, onu dusunecegine

Ya istememistir bizimkinde var. Babasina telefon Aldi, amcalarina da diyorki beni ziyarete gelirseniz sizede alirim. Esim sokuyor akillarina. 7 tane amcasi var, 7 milyari gözden cikariyor yani
Yok artık. Eşiniz ihtiyaç olur verir anlarım bir yere kadar ama abartmış resmen. Bu kafadaysa zaten asla vermeyin.

Benim eşimde aşırı eli boldu.
Nişanlandık ev eşyası alıcaz vs.beyfendi gitmiş kendine 3tane deri ceket almış 3bintl ye.
Baya fırın bulaşık makinesi parasını gömmüş adam delirmiştim o zaman.
Neyse evlendik evde 3tane laptop vardı Ama 2si baya eskiydi birini kullanıyordum.
Bu laptopları dağıtma peşine düştü ona buna vermek istiyor.
Yahu dedim bu elektronik alet bigün lazım olur dursun elimizde.
Şimdi ikisi de boZuldu eski laptop a kaldık bak dedim gördün mü :)
Konu sahibi yerden göğe kadar haklısın elbette.
Bir de ben kimseden o kadar pahalı hediye alamam ya hayatta altında kalırım yani.

Keşke benimde böyle bir kuzenim olsa ne güzel ya :KK48: Şaka bir yana sakin vermeyin siz millete hediye vermek için mi calisiyorsunuz.

Ne kadar eli bol bir eşiniz var :KK57: Hediye o kadar pahalı olur mu ya ? Size , anasına, babasına alsa tamam da kuzeni için uçuk bir hediye :KK43: hele amcalara telefon pess.
Neden bu kadar hediye verme yarışına girmiş ki anlayamadım :(

Siz bir el atın da daha makul şeyleri hediye etmeyi öğrensin eşiniz, yoksa iki yakası bir araya gelmez Allah korusun o_O

Back
X