- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
bende bunu düşünmüştüm aklın yolu biraynen öyle, ayrani yok icmeye bilmem neyle gider seye derler ya o hesap

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bunu düşünmüştüm aklın yolu biraynen öyle, ayrani yok icmeye bilmem neyle gider seye derler ya o hesap
Bu nedir ya senin paran benim param, kimse kusura bakmasın çalışmıyorum çalışsamda eşimin benim para mı laf yapmasına izin vermezdim, yardımlaşma başka bişey evin nafakasını erkek Karşılar ha ben demiyorum ki kadın kazandığını tek başına yesin içsin, gezip tozsun..
Yegene1.500tl lik hediye mi. Ben şok. Su an kendimi çok şanssız hissettim. Böyle bir amca dayı istiyorum.
Saka bir yana yuh dedim okurken.ben olsam cıngar çıkarırım kesin. Allah yardım etsin canım sana ama para ayırarak da senin paran istediğini yapar sın mesaji vermissin. Yani adam kirayı faturaları oderim kalanı ile de istedigimi yaparım diye düşünür artık.
sen masraf yap biraz bence ona para yetiştirmeye çalışsın çok parası varsa
Ben ve oğlum dışında tüm alie fertlerini katiyorum işin içine olmaz öyle iş baştan ayağa saçmayegeni olsa neyse, kardesinin cocugu dersin. Kuzeni ya.
umursama surat asmasını üstüne gelir çünküyok kiz cok parasi yok iste savuruyor beyfendi. Cok parasi olsa araba istiyor araba alir. Ha bide o var bak, ben birde araba icin birseyler biriktiriyorum, cocuk olursa sart cünkü. Valla mesaj atmis yazdim bende senin paran aliyorsan al karismiyorum dedim sesi kesildiaksama kesin surat asar
bana gösteriş meraklısı gibi geldi ama oda saçmaçok enteresan,
yani arabası olmayan biri nasıl kuzenine o kadar yüklü bir hediye alabilir, aklım almadı?
acaba bir minnet borcu mu var?
eğer öyleyse hak vermek gerekir.
onun dışında bence eşinizi sadece savurgan olarak nitelemek bile az geliyor gözüme.
umursama surat asmasını üstüne gelir çünkü
bana gösteriş meraklısı gibi geldi ama oda saçma
hediye aldigi insanlar iyi insanlar. severim onlari. ama mesele o degil.peki hediye aldığı insanlar nasıl insanlar
hmm yok yani seninkini enayi görüptemi diycektim anladın işte yahediye aldigi insanlar iyi insanlar. severim onlari. ama mesele o degil.
çok enteresan,
yani arabası olmayan biri nasıl kuzenine o kadar yüklü bir hediye alabilir, aklım almadı?
acaba bir minnet borcu mu var?
eğer öyleyse hak vermek gerekir.
onun dışında bence eşinizi sadece savurgan olarak nitelemek bile az geliyor gözüme.
bende eşime çemkiriyordum kardşeine 200 liralık ayakkabı almak istiyor diye..
adamdan özür dileyeyim bari al kocacım diyeyim vallahi sonuna kadar haklısınız..
1500 liralık hediye hemde yegene.. pes..
eşinizde sizde çok iyi paralar kazanıyor olmalısınız..