Haksiz miyim?

Bu nedir ya senin paran benim param, kimse kusura bakmasın çalışmıyorum çalışsamda eşimin benim para mı laf yapmasına izin vermezdim, yardımlaşma başka bişey evin nafakasını erkek Karşılar ha ben demiyorum ki kadın kazandığını tek başına yesin içsin, gezip tozsun..

bende karsiyim senin paran benim parama ama karsinizdaki insan kendi cekirdek ailesini degilde baskasini düsünüyorsa cok rahat o muhabbete sürükleniyorsun ne yazikki

sen masraf yap biraz bence ona para yetiştirmeye çalışsın çok parası varsa

Yegene1.500tl lik hediye mi. Ben şok. Su an kendimi çok şanssız hissettim. Böyle bir amca dayı istiyorum.

Saka bir yana yuh dedim okurken.ben olsam cıngar çıkarırım kesin. Allah yardım etsin canım sana ama para ayırarak da senin paran istediğini yapar sın mesaji vermissin. Yani adam kirayı faturaları oderim kalanı ile de istedigimi yaparım diye düşünür artık.

yegeni olsa neyse, kardesinin cocugu dersin. Kuzeni ya.

sen masraf yap biraz bence ona para yetiştirmeye çalışsın çok parası varsa

yok kiz cok parasi yok iste savuruyor beyfendi. Cok parasi olsa araba istiyor araba alir. Ha bide o var bak, ben birde araba icin birseyler biriktiriyorum, cocuk olursa sart cünkü. Valla mesaj atmis yazdim bende senin paran aliyorsan al karismiyorum dedim sesi kesildi :D aksama kesin surat asar

yok kiz cok parasi yok iste savuruyor beyfendi. Cok parasi olsa araba istiyor araba alir. Ha bide o var bak, ben birde araba icin birseyler biriktiriyorum, cocuk olursa sart cünkü. Valla mesaj atmis yazdim bende senin paran aliyorsan al karismiyorum dedim sesi kesildi :KK70: aksama kesin surat asar
umursama surat asmasını üstüne gelir çünkü

Vermemekle cok dogru yapmissin ama unuttugun sey o para seninde rizkindan cikiyor.

Umarim esinle yeniden konusursunuz bu senin paran/benim param muhabbetini ve butceleri birlestirirsiniz insallah. Para konulari coooook hassas, kari kocayi birbirinden gercekten soguttuguna inaniyorum.

çok enteresan,
yani arabası olmayan biri nasıl kuzenine o kadar yüklü bir hediye alabilir, aklım almadı?

acaba bir minnet borcu mu var?
eğer öyleyse hak vermek gerekir.
onun dışında bence eşinizi sadece savurgan olarak nitelemek bile az geliyor gözüme.

çok enteresan,
yani arabası olmayan biri nasıl kuzenine o kadar yüklü bir hediye alabilir, aklım almadı?

onun dışında bence eşinizi sadece savurgan olarak nitelemek bile az geliyor gözüme.
bana gösteriş meraklısı gibi geldi ama oda saçma

bende eşime çemkiriyordum kardşeine 200 liralık ayakkabı almak istiyor diye..
adamdan özür dileyeyim bari al kocacım diyeyim vallahi sonuna kadar haklısınız..
1500 liralık hediye hemde yegene.. pes..
eşinizde sizde çok iyi paralar kazanıyor olmalısınız..

çok enteresan,

Hayir hic bir minnet borcu yok. Esim sirf pahali hediye alayim merakinda. Dün aksam amcasina cep telefonu almak istedi. Ikisine birden. Bende dedim ki ikisine birden cep telefonu en az 2 milyar, ben veremem o parayi dedim. Senden istemiyorum ki dedi bozuldu biraz. Sen nasil alacaksin dedim hesapta o kadar paran var mi dedim, hic birsey demedi.
Bugünde mesaj atmis. Kuzenim havalaanindan bizi alacak, ona o elektronik aleti alacagim galiba istiyor ama diyemiyor dedi, ki hic zannetmiyorum istedigini. Bende al ozaman dedim. Ama cok para dedi. Senin paran ben karismam dedim sustu. Yani ben yardimci olurum aliriz felan dememi bekledi herhalde. Almayacagim, cunku o sorumsuzca beni, bizi dusunmuyor. Bende almiyorum.

Eşiniz baya abartmış ne kadar akraba olursa olsun elalem e alacağına milyarlık hediyeleri siz esisiniz size alması gerekir.

bende eşime çemkiriyordum kardşeine 200 liralık ayakkabı almak istiyor diye..
adamdan özür dileyeyim bari al kocacım diyeyim vallahi sonuna kadar haklısınız..
1500 liralık hediye hemde yegene.. pes..
eşinizde sizde çok iyi paralar kazanıyor olmalısınız..

Gören öyle zannedecek iste. Sanki para basiyoruz. Ya da petrol sahibiyiz. Anlamiyor ya düsünemiyor. Insan az mantikli olur. Karim var, ev tasiyacagiz, araba alinacak, cocuk olacak hepsi para. Adamin umrunda degil. Valla eskiden cok sinirleniyordum ama simdi umursamiyorum naparsa yapsin, bana bulasmasin. Herseyi ben yaptigimda benim imkanlarimal oldu bunlar diyecegim ozaman bakalim napacak.

bana hiç alınmadı ama alınsa ınan ben o kadar pahalı hedıyeler kabul etmem ben babamdan hedıye kabul etmıyorum bence alan kısıde umursamaz esınız zaten ayrı bır şaka gibi ben olsam çok buyuk ve net tavrımı koyarım bu nedir ya onlar sana ve bana alsın bakalım milyarlık hedıyeler sonra düşünürüz almayı derım saçmalık başka bır sey dıyemıyorum

Back
X