Haksız mıyım?

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
Kızlar her zaman benzer konularla geliyorum buraya ama durum hep aynı oluyor napayım.
Konu şu; cuma günü çalıştığım servisteki memurlardan biri oğlunun bir arkadaşı varmış beni onla tanıştırmak istedi ben olumlu olumsuz bişey söylemedim bir düşüneyim dedim, çocuk seni faceden görmüş beğenmiş, oğlum ben arkadaşıma kefilim diyor dedi. Neyse çocuk faceden beni ekledi benle tanışmak istediğini söyledi Telefonumu istedi . Bende verdim cuma gününden beri msjlaşıyoruz haftasonu ben rahatsızdım oda il dışındaydı o yüzden bulusamadik. Dün akşam msjlaşıyoruz yarın işin var mı buluşalım dedi bende tamam buluşalım uyar bana dedim ( daha önce birbirimizi görmedik ilk defa buluşucaz bu arada) akşam işim var öğle arası buluşalım dedim tamam dedi nerde falan dedi bende konuşuruz yerini belirleriz dedim tamam dedi .
Bugün sabah Günaydın mesajı atmıştı sonra ses çıkmadı. Öğlen arası oldu ses seda yok bende baktım bunun aradığı ettiği yok eve gidiyorum artık ama sinir oldum , bulusmak isteyen kendisi aracı koyup tanışmak isteyen kendisi beni eken yine kendisi. Eve doğru giderken msj atmış " ben duşa giriyorum sonra da işe gidicem, sonra görüşürüz " .yazmış
Sinir oldum "görüşmeyelim bir daha bence hoşçakal" yazdım bende niye noldu falan yazdı yahu bugün bulusacaktik ve ben senden haber bekliyorum senin bana attığın mesaja bak , ilk buluşmayı unutan bir adamla yapamam ben yazdım. Sen beni yanlış anlıyorsun ben senden haber bekliyordum o yüzden böyle oldu bana haksızlık ediyorsun falan filan birsürü şey yazmış.
Kızlar insan ilk buluşmayı unutur mu ya , aklım almıyor birde ben arayacakmışım şurda şu saate buluşalım diye o benden haber bekliyormuş. Allah aşkına haksız mıyım ben şimdi

tamam bi iletisimsizlik olmus senden kaynakli ama cok da hevesli olsaydi arardi bence. pek istekli gelmedi acikcasi
Aradı mesaj attı ama ben affedemiyorum ya insan bir sorar bugün buluşacak mıyız, dün öyle konuşmuştuk falan diye öyle arasında ben duşa giriyorum diye mesaj atmaz heralde

Günaydın mesajından sonra konuşmadınız mı bir daha onu anlamadım
Konuşmadık Hayır, daha doğrusu onun aramasını bekliyordum ben, zaten birgün öncesinde ben öğle arası uygunum demiştim öğle arasında ben duşa giriyorum diye mesaj atması normal mi?

Sen yerini belirleriz diyince, o senden haber beklemiş.
Sen yazmayınca vazgeçmişsin gibi algılamış olabilir.

Konuşmadık Hayır, daha doğrusu onun aramasını bekliyordum ben, zaten birgün öncesinde ben öğle arası uygunum demiştim öğle arasında ben duşa giriyorum diye mesaj atması normal mi?
Siz demişsiniz ya işte yarın konuşuruz yeri filan işte sizden beklemiş bence sonuçta siz öyle olmasını söylemiştiniz fikir sizin.

Bilmiyorum kızlar ama aramasını bekledim kaçta nerde buluşuruz demesini bekledim ben duşa giriyorum deyince şok oldum , şimdi Özür mesajları atıyor affedemiyorum ama ilk buluşmada insan böyle mi yapar

Ogle arasi bulusma mi olur yaa, baska gune erteleseydiniz keske, ayrica senin ogle tatilin bitince mi bu adam dus alip ise gidiyor anlamadim ?

Bana kalirsa tripli mesaj yazmamaliydin bile, o kadar ciddiye alindigini hissettirmemeliydin kendisine...

Konuşuruz yer belirleriz diyen sizsiniz.
Sizden ses çıkmayınca vazgeçtiğinizi düşünmüş belliki.

İkiniz de tamamen haklı değilsiniz.
Bir iletişimsizlik olmuş, eğer isteğiniz varsa görüşün bence.
Ama öğle arası değil

Bence iletişimsizlik sizden kaynaklı olmuş. Yeri belirlemek için konuşuruz diyen sizsiniz. Bence böyle kestirip atmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…