Yahu benim kimseye bir kindarligim yok ki . Bir arkadas tutturmus sana hesapmi verecek girer cikar bilmem ne bilmem ne . Ben hamileyim dusuk tehlikem var . Haftalardir dogru durust disari bile cikmiyorum gunletimin cogu yatarak geciyor benim . Bana selam bile vermeyen insana ben kapi acmak zorundamiyim ? Ricada etmiyor " aç" diyor . Esinden bosanmadan once 1 yil yanimda kaldi anasi babasi bakmadi yuzune ayni evin icinde . 29 yasindaki kadinin yatagini topladim ben bi yil boyunca . Kendi gitti evli oldugu halde kendine sevgili yapip cocugunla ilgilenmedi . Ondan cok analik ettim dogurmadigim halde cocuguna . Birseye elini surmedi bir yil boyunca . En son yedigi haltlar duyulunca bosanma evresindeki kocasina ustume iftira atip yengwmin sevgilisi diyebilecek yuzsuzlukteki kadindan bahsediyoruz burda . Neymis ayni evde bagimiz nasil olmazmis . Kim yuzune bakar bu yaptiklarindan sonra ? Gecenin 3 u 5 inde kalkip sokakta gezen kadina kapi acamam nasil ciktiysa oyle girer . Ayni sekilde bende yaparsam banada acilmasin o kapi . Ve ben bu kadar cektirdigim yengeme bana kapi ac demeye utanirim . Ben 21 yasindayim o 29 . O anne ben henuz degilim ama baktiginda aklin yasta degil basta oldugunu anliyoruz . Yani bana kalkipta aile bagi demeyin bu kadar baglayabildigime sukretsin o bagi o . Burada muslumanmuslumanin ayibini orter kavramindayim . Yoksa amac kapiya yaverlik etmem degil . Zor gelen kapiyi acmak degil yani .