Haksiz miyim ?

anladım tabiki de
dövme olayı garip geldı koskoca kadın sonucta

kapı acma olayında haklısınız ben de acmam banane derım ama dövmek cok abartı
Dovme dediysem o kadarda degil
Esim bi kadina el kaldrmaz benim
Ven kndimden bictim
Abim olsa bu saatte nerden geliyrsun diye basardi tokafi .
Ama kndisi cok sorumsuz
Cocukla ilgisi yok

Sizi yakın görmüş nevar bunda ? Bizde yaptık zamanında benzer şeyler birileride işbirlikçimiz oldu. Şimdi gülüp anlatıyoruz.

Bence sorun açıp açmamak değil, kapı açınca uşakta olunmaz..
O saatte gelmesi, evdekilerden gizlemesi, birden fazla yapması can sıkıcı bir durum.
İstediği saatte girer çıkar. O zaman sorumluluğunu da alacak. Annesini arasın, kardeşini arasın..
Bence bu konuda haklısınız.. Uşaklık falan pek sorun değil :KK14:
bir an once evlensin kv ve kp ye durumu soyleyin yoksa adi cikar felan

Ya simdi birsey desen kayinvalidemin bi lafi var burasi benim evim gibi .
Iste ben o yuzden kapimi ortuyorum hic karismiyorum .
Normal bi saatte cikip girmiyor ki bn kapiyi acayim
Surekli olarakta tekrarlamaya basladi .
Basina birsey gelse yada esim kp ogrense kabak bana patlar
Aynen iyi yapmışsın biri görse seninde yardım ettiğini söyler vee onlar bi şekilde yakayı kurtarır olan sana olur lafa gelince el kizisin:KK51:

Valla birileri babasindan korktugu halde sabahlara kadar disardaysa hicte onun icin uykumu bolemem. Ayip yaptigi. Konuyu okurken tam kapiyi acmayin diye cevap yazacaktim ki zaten oyle yapmissiniz.

Sizi yakın görmüş nevar bunda ? Bizde yaptık zamanında benzer şeyler birileride işbirlikçimiz oldu. Şimdi gülüp anlatıyoruz.
İşbirliğini sizle yakın olan biriyle yaparsanız ne olursa olsun birbirinize zarar gelmeyeceğini bilirsiniz. Konu sahibinin görümcesiyle bir bağı yok ve emredercesine aç diyor. Babasının uşağı yok ki karşında aç nedir bir kez olur sadece böyle bir şey her gece olursa iş birliği değil kullanılmaktır bu. Gecenin üçünde kimseyle iş birliği yapamam ben açıkçası millet keyfince gezecek bende bekçi gibi döndüğünde kapıda onu karşılayacağım yok ya

haklısın
aılesının arkadasından ıs cevırmesıne senı alet edıyor
senın neyın ıcıne cekıyor bu kadın

sonucta o kendı kızları aıle ona bır kızsa sana on kızar bu ne cürret senden boyle bırsey ısteyebılıyor

en bastan arayıp kapıyı acarmısın dedıgınde ben kayınvalıdemın ve kayınbabamın ardından ıs cevıremem ve senın cevırmenede goz yumamam kocaman kadınsın aılenle konus bu seferlık acıyorum bırdaha acmayacagım derdım bırdaha benden boyle bırsey talep edemezdı

kımsenın keyfı ıcınde uykunuzu bolmeyın

Böyle yapmaya devam edin. Hesap vermek zorunda da değilsiniz. Uyuyordum deyin geçin.
Size bel bağlamasın. Kendini ona göre ayarlasın. Bu konuda sizi eleştiremez.

haklısın
aılesının arkadasından ıs cevırmesıne senı alet edıyor
senın neyın ıcıne cekıyor bu kadın

sonucta o kendı kızları aıle ona bır kızsa sana on kızar bu ne cürret senden boyle bırsey ısteyebılıyor

en bastan arayıp kapıyı acarmısın dedıgınde ben kayınvalıdemın ve kayınbabamın ardından ıs cevıremem ve senın cevırmenede goz yumamam kocaman kadınsın aılenle konus bu seferlık acıyorum bırdaha acmayacagım derdım bırdaha benden boyle bırsey talep edemezdı

kımsenın keyfı ıcınde uykunuzu bolmeyın
Bnde acmadim kapiyi
4 . Oldu cunku
Ne gttigi yeri soyluyor nede baska bisey .
Cocugu uyut hop disari
Birsey olsa napicaz
O saatte sokaktami biraktin kadini diyenler var
Gece 3 te cikmasini bilen girmesinide bilsin bi zahmet

İşbirliğini sizle yakın olan biriyle yaparsanız ne olursa olsun birbirinize zarar gelmeyeceğini bilirsiniz. Konu sahibinin görümcesiyle bir bağı yok ve emredercesine aç diyor. Babasının uşağı yok ki karşında aç nedir bir kez olur sadece böyle bir şey her gece olursa iş birliği değil kullanılmaktır bu. Gecenin üçünde kimseyle iş birliği yapamam ben açıkçası millet keyfince gezecek bende bekçi gibi döndüğünde kapıda onu karşılayacağım yok ya
Acarmisin demiypr ac diyor emrediyor bildigin
Yok ya ben uyumicam kocami bekler gibi seni beklicem
Nasil ciktiysa oyle girsin

Görümcesiyle hiçbir bağı yok mu ? Aynı evde yaşıyorlar daha ne olsun :) dışardan biri olsaydı sizin gibi düşünürdüm ama aynı evde yaşanıyorsa bazı şeyleri görmezden gelmek lazım,karşılıklı..

Görümcesiyle hiçbir bağı yok mu ? Aynı evde yaşıyorlar daha ne olsun :) dışardan biri olsaydı sizin gibi düşünürdüm ama aynı evde yaşanıyorsa bazı şeyleri görmezden gelmek lazım,karşılıklı..
Aynı evde diye bağ kurmasına gerek yok ki kaldı kii neden ortak olsun yaptiga işe.zaten yaptığı doğru birşey olsaydı babasının haberi olurdu..

Siz gormezden gelin
Bizler sizin kadar rahat ve genis degiliz
Burasi turkiye
Gecenin 3' unde basina birsey gelebilir
Hanfendinin demek istedigi seyi bile anlayamamissiniz .
Size iyi gunler

Siz gormezden gelin
Bizler sizin kadar rahat ve genis degiliz
Burasi turkiye
Gecenin 3' unde basina birsey gelebilir
Hanfendinin demek istedigi seyi bile anlayamamissiniz .
Size iyi gunler
Aynı evde diye bağ kurmasına gerek yok ki kaldı kii neden ortak olsun yaptiga işe.zaten yaptığı doğru birşey olsaydı babasının haberi olurdu..
Ayrica biz hoc gece evden kacan birine ortaklik etmedik gencligimizde

Back
X