Haksız mıyım

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Kuzenim üniversiteyi kazandı, samimi değilim mesajlaşmayız aramayız bile birbirimizi farklı şehirlerdeyiz zaten. Anca bayramlarda falan senede 1 kez bir araya geliriz. Babam illa ara tebrik et diyor üniversiteyi kazandığı için. Ben geçen sene onun doğum gününde mesaj atmıştım kutlamıştım, kutlamadı mesela o bana bu sene atmadı bile mesaj. O yüzden içimden gelmiyor yani normalde de mesajlaşmayız hiç zaten. Babam tepki gösteriyor sen büyüksün ara, senin de mi böyle yapman lazım bilmem ne diye.. Haksız mıyım?

dogum gununu unutmustur belki, universite sinavi gibi belirli bisey degilki.
icinizden geliyosa arayi yoksa bosverin yinede.

Toplumumuzda küçük olan arar diye bir algı varken baban bunu tersine döndürmüş. ben aramazdım mesaj da atmazdım.

Ben olsam arardım, kuzensiniz aranızda bir şey de geçmemiş kötü olan. İnsan büyüdükçe ve ailesinden birileri teker teker eksildikçe anlıyor değerini akrabalarının. O da büyüdükçe arar sorar belki, sen bu seferlik ara tebrik et, bir ihtiyacın var mı diye sor, şehir değiştirecekse misal. Bir şey de kaybetmeyeceksin...

Doğumgünü ile üniversite kazanmanın karşılaştırması bana abes geldi. Kimse her sene tekrarlayan doğumgünümü aklında tutmak, kutlamak zorunda değil, ama üniversite kazanmak, işe girmek, nişanlanmak, bebek sahibi olmak gibi şeyler insan hayatında dönüm noktaları. Böyle şeylerde küçük büyük de bakılmaz. Güzel bir olay yaşayanın sevinci paylaşılır, ya da ben paylaşırım diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…