Haksız olan ben miyim?

Oppssi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2017
109
48
28
Merhaba hanımlar ilk defa buraya konu açıyorum derdim eşim ve borçları. Aslında borçlar abisine ait ama kredileri hep eşim çekmiş benden önce ve evlendikten sonra da devam etti tabi bu durum abisinin sabıkası olduğundan hep eşim çekmiş kredileri geçen senede abisi yurt dışında iş kurucam diye çekti gitti şimdi ödenmesi gereken iki kredi var hatta günü geçmiş ama para denkleşmiyor.
Asıl sorun şu ki ben kv ile alt üst oturuyorum iki yıldır ve hiç huzurumuz yok. Ev için kredi çekelim diyorum ama eşim bana artık kredi vermiyorlar en az 4 sene sonra alabiliriz dedi.
Bugün ise bir bankadan aradılar kredi vermek için bana anlattı çekicem diğer krediyi ödüyecem diye ama ben bunu duyunca resmen deliye döndüm bana kredi vermiyorlar diyen adam şimdi başka bankadan kredi çekecek
Bunun üzerine baya kavga ettik bana sen boş boş konuşuyorsun dedi ben bu lafın üzerine konuşmadım.
Bu arada başka başka sorunlarımızda var boşanmayı düşünüyorum ama ailem asla arkamda durmadı durmaz da ve 10 aylık bir evladım var yani çalışma durumum da yok çok çaresizim mutsuzum nolur bana niye akıl verin yol gösterin.

Calismiyorsaniz ise girin bebeginiz biraz buyuyunce. Esinizle de evliligi yurutmeye gonlunuz varsa borclari hesaplayip butce cikarip odeme plani olusturun. Allah kolaylik versin. Cekirdek ailesinin kiymetini bilmeyen adamlari da Allah bildigi gibi yapsin

Eşimi seviyorum ama sevmek yetmiyormuş ben onu düşünüyorum ama o abisine toz kondurmuyor

Alışmış kudurmuştan beterdir , o abinin daha çok borcu ödenir gibi .. ailen arkanda değilse ya orta yolu bulmaya çalışacaksın ya da bir iş bulup biraz para biriktirip kendine bir gelecek oluşturacaksın .. gerçi o paranı elinden alabilecek kapasite de mi eşin bilmiyorum

İki kredi için para denkleşmiyorsa ve günü geçmişse ev için krediyi nasıl çekeceksiniz? Ki günü geçmiş 2 borç varsa banka kredi vermez büyük olasılıkla, artık kredi puanına çok dikkat ediliyor. Bebeğiniz şu an çok küçük boşanmayı düşünmeyin bence aileniz destek çıkmıyorsa. O borçları sıfırlamak daha mantıklı, eğer abisi yaptıysa ve kredi eşinizin üzerineyse yapabileceği bir şey yok. Ben arkadaşım da abisi için kredi çekti, öderim öderim dedi ödemedi. Şu an kız ödüyor, olanla ölene çare bulunmazmış.

Keske cocuk yapmasaydiniz neden aileniz arkanizda durmuyor. Cok zor bi durum bebek olmasa calisirdiniz ama cocukla cok zor diplomani falan yokmu? Iyi bi is bulamazmisiniz? Bakici tutucak

Evet ben çalışsaydım eminim ki bana da kredi çektirecekti abisinin borçlarını kapamak için

Keske cocuk yapmasaydiniz neden aileniz arkanizda durmuyor. Cok zor bi durum bebek olmasa calisirdiniz ama cocukla cok zor diplomani falan yokmu? Iyi bi is bulamazmisiniz? Bakici tutucak
Evet çocuğum olmasaydı herşey daha kolay olurdu ama çocuk yokken abisi ödüyordu borçları o da gidince hepsi eşime kaldı
Ailem eski kafalı beni kabul ediyorlar ama evladına bakmayız getirme dediler

Evet çocuğum olmasaydı herşey daha kolay olurdu ama çocuk yokken abisi ödüyordu borçları o da gidince hepsi eşime kaldı
Ailem eski kafalı beni kabul ediyorlar ama evladına bakmayız getirme dediler
Ayy benim babamda oyle. Sanki evlatlik ya... canim acta acikta degilsen bi sure dayan cocuk icin..

Birimde sonumuz öyle olacak galiba çünkü bu parasızlık bizde huzur bırakmadı. Herşeyi geçtim oğluna mama alacak parası yok cebinde ama abisinin borçlarını ödemeye çalışıyor

Ben şunu anlamadım,önceden çekilmiş ve ödenmesi gereken krediler için elinizdeki para denkleşmiyor ama siz ev almak için kredi mi çekelim diyorsunuz eşinize?

Ben şunu anlamadım,önceden çekilmiş ve ödenmesi gereken krediler için elinizdeki para denkleşmiyor ama siz ev almak için kredi mi çekelim diyorsunuz eşinize?
O zaman birikmiş paramız vardı benimde altınlarım vardı tabi şimdi yok hepsi gitti

Birimde sonumuz öyle olacak galiba çünkü bu parasızlık bizde huzur bırakmadı. Herşeyi geçtim oğluna mama alacak parası yok cebinde ama abisinin borçlarını ödemeye çalışıyor
Kiyamam ya dua edin bebege kiyamam benn ben cocuk gelisimi uzmaniyim yerim onuu keske suriyelilere yardim eden devlet sizede etse

Kaynana cocuga bakar mi? Eger bakarsa girin bir iste calisin,kaynanaya biraz para verirsiniz emeginin karsiligi olacak kadar. Kalan parayla da kendinize bakarsiniz. Esiniz de ona buna kredi cekmeye devam etsin. Ayni evde arkadas gibi takilin,bu adam bunu hak ediyor

Eşimi seviyorum ama sevmek yetmiyormuş ben onu düşünüyorum ama o abisine toz kondurmuyor
Allah o adam olamamis karaktersiz eşinin cezasini versin diyecem de daha kucuk bı bebegi varmış,demiyorum rabbim bilir iyisini. Alsın abisini başına çalsın dengesiz eşin,seni perişan ederek abisinin gönlünü eyledigi için Allah bildiği gibi yapsın.valla kıymet bilmeyen saçma erkeklere(adam demiyorum,haketmiyor çünkü) gül gibi kadınlar nasip oluyor,harcanıp gidiyorya bilemiyorum Allah'ım yardımcın olsun tatlım çok sinirlendim kusura bakma

Tamam ana baba kardes ama bi yerden sonra onlar senin ikinci ailen oluyor bu evinin yuvasının kıymetini bilmeyen erkekleri Allah bildiği gibi yapsın düzelmez bence o adam yeni 1 veya 2 aylık evli sandım ama iki yılmıs uzun bir süre bence bu böyle gider benim de cevremde böyle biri var adam ailedeki tek memur diye hep buna yıkıyorlar ve onlar 10 senedir evli kadın mecburiyetten kalıyor yani ne üstüne bi şey alır ne evine doğru düzgün Rabbim yardımcınız olsun

Kv 70 yaşında yaşlı maalesef bakamaz baksada aklım evladımda kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…