Evet çekecek zaten beni dinlemiyor abisine de laf söyletmiyorEşiniz o krediyi çeker sizin payınızada yine sabretmek düşer.
Eşimi seviyorum ama sevmek yetmiyormuş ben onu düşünüyorum ama o abisine toz kondurmuyorCalismiyorsaniz ise girin bebeginiz biraz buyuyunce. Esinizle de evliligi yurutmeye gonlunuz varsa borclari hesaplayip butce cikarip odeme plani olusturun. Allah kolaylik versin. Cekirdek ailesinin kiymetini bilmeyen adamlari da Allah bildigi gibi yapsin
Evet ben çalışsaydım eminim ki bana da kredi çektirecekti abisinin borçlarını kapamak içinAlışmış kudurmuştan beterdir , o abinin daha çok borcu ödenir gibi .. ailen arkanda değilse ya orta yolu bulmaya çalışacaksın ya da bir iş bulup biraz para biriktirip kendine bir gelecek oluşturacaksın .. gerçi o paranı elinden alabilecek kapasite de mi eşin bilmiyorum
Evet çocuğum olmasaydı herşey daha kolay olurdu ama çocuk yokken abisi ödüyordu borçları o da gidince hepsi eşime kaldıKeske cocuk yapmasaydiniz neden aileniz arkanizda durmuyor. Cok zor bi durum bebek olmasa calisirdiniz ama cocukla cok zor diplomani falan yokmu? Iyi bi is bulamazmisiniz? Bakici tutucak
Ayy benim babamda oyle. Sanki evlatlik ya... canim acta acikta degilsen bi sure dayan cocuk icin..Evet çocuğum olmasaydı herşey daha kolay olurdu ama çocuk yokken abisi ödüyordu borçları o da gidince hepsi eşime kaldı
Ailem eski kafalı beni kabul ediyorlar ama evladına bakmayız getirme dediler
Birimde sonumuz öyle olacak galiba çünkü bu parasızlık bizde huzur bırakmadı. Herşeyi geçtim oğluna mama alacak parası yok cebinde ama abisinin borçlarını ödemeye çalışıyorKuzenim de ayni sizin durumunuzdaydi. Esi insan olarak iyiydi ama abisinin borclarini sirtlanip duruyordu. Sonunda bosanmak zorunda kaldilar. Belki burda kizacaklar olur borctan yuva dagilir mi diye ama insanin onceligi karisi cocugu olmayinca dagiliyor maalesef.
O zaman birikmiş paramız vardı benimde altınlarım vardı tabi şimdi yok hepsi gittiBen şunu anlamadım,önceden çekilmiş ve ödenmesi gereken krediler için elinizdeki para denkleşmiyor ama siz ev almak için kredi mi çekelim diyorsunuz eşinize?
Kiyamam yaBirimde sonumuz öyle olacak galiba çünkü bu parasızlık bizde huzur bırakmadı. Herşeyi geçtim oğluna mama alacak parası yok cebinde ama abisinin borçlarını ödemeye çalışıyor
Allah o adam olamamis karaktersiz eşinin cezasini versin diyecem de daha kucuk bı bebegi varmış,demiyorum rabbim bilir iyisini. Alsın abisini başına çalsın dengesiz eşin,seni perişan ederek abisinin gönlünü eyledigi için Allah bildiği gibi yapsın.valla kıymet bilmeyen saçma erkeklere(adam demiyorum,haketmiyor çünkü) gül gibi kadınlar nasip oluyor,harcanıp gidiyorya bilemiyorum Allah'ım yardımcın olsun tatlım çok sinirlendim kusura bakmaEşimi seviyorum ama sevmek yetmiyormuş ben onu düşünüyorum ama o abisine toz kondurmuyor
Kv 70 yaşında yaşlı maalesef bakamaz baksada aklım evladımda kalırKaynana cocuga bakar mi? Eger bakarsa girin bir iste calisin,kaynanaya biraz para verirsiniz emeginin karsiligi olacak kadar. Kalan parayla da kendinize bakarsiniz. Esiniz de ona buna kredi cekmeye devam etsin. Ayni evde arkadas gibi takilin,bu adam bunu hak ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?