canim ben emek ve egitime deger verilmesinden yanayim. Esim o kadar okumus ve deger muamele gormesini isterim tabi. Ama bu daha az okuyan yada okumayanin daha degersiz oldugunu gostermez. Sen sakinligini koru. Gorgusuzluk baska sey egitimli olmak baska.
sizi çok zor durumda bırakmışlar.
Bence de çok çirkin bir davranış,hele ki karşılaştırmaları o sana ders versin gibi.
Benzer bir olay yaşandığında susmayın sakın.
keşke saymayı kabul etmeseydiniz
ne o öyle çocuk gibi deniyor
ve bu konuyu paylaşın sorumlu müdürünüzle susmayın
güzel bir dille hiç hoş olmadığını bilsem bile o kadar hızlı saymasını, o an şaşırmanın normal olabileceğini
ayrıca herkesin ve o bayanın yanında küçük düşürüldüğünü zü dile getirin
kimsenin sizden üstünlüğü yok
neden demorilize oluyorsunuz olmayın iş büyük bir nimettir ama sevmediğin yerde olmak da eziyettir bence.
Sana kağıt kalemsiz para say dediklerinde yapmayacağını söyle para sayma makinesi değilim
çok şükür teknoloji var kalem kağıt var makina var
insanlık hali gözler insanın üstündeyken tabiki karıştırabilirim kimsenin ders vermesine gerek yok deyin
en kötü ihtimal işten çıkarırlar
bende üniveriste mezunuyum alanımla alakalı bir bölm okudum sorun şu ki mühendis ve muhasebeci olarak bir yarımın olması ..
canim ayrim demeyelim de sart farklari daha fazla tabi. Esimde muhendis o acidan diyorum. Ama bunun muhendis muhasebeciayrimi olmadigini soyluyorum. Bu gorgusuzluk egitimle ilgili degil yani. 4 5 yil okusun uzerine 2 yil okusun sonra deger gormesin bu daha adaletsiz olurdu. Ben esim acisindan bakiyorum. Empati kurmak lazim. Ama sizin durum tamamen karakterle ilgili. Kizin da mudurunde gorgusu eksik insanlarmis.
evet hissetiğim duyguyu azda olsa yanıstabildim mi bilmiyorum ama inanın elim ayagım haraket etmiyor sanki ruh gibiyim ve cok cok demorlize oldum masadan en az 10 müdür vardır birde o kız.. Ne yapmam gerekiyor o müdüre cıkıp anlatsam dogru olur mu çok sulu gözüm ağlarım diye de korkuyorum ki dokunsalar ağlayacağım
ınsan saygiyi kendi olusturur. Ben olsam sevgili mudurum ben ekonomistim (iktisat okumussun) meslegim de muhasebecilik, uzmanlik alanlarim arasinda para sayma makineligi yok varsa uzmani yapsin ahahaha diye kahkaha atar gecerim. Muhendis kiz kendini iyi pazarliyor, sen ezik takiliyosun. Yoksa kim bilir nerde ne okudu vesayet.. Harita maden okuyanlar muhendisim diye dolaniyo, baraji bi tik gecmis, sumugumu atmam o bolumlere
evet hissetiğim duyguyu azda olsa yanıstabildim mi bilmiyorum ama inanın elim ayagım haraket etmiyor sanki ruh gibiyim ve cok cok demorlize oldum masadan en az 10 müdür vardır birde o kız.. Ne yapmam gerekiyor o müdüre cıkıp anlatsam dogru olur mu çok sulu gözüm ağlarım diye de korkuyorum ki dokunsalar ağlayacağım
evet cok iyi pazarlıyor dogru bildin . Ama bana o kadar destek verilse inan bende kendimi süper pazarlardım ..düşünki bir olya yasıyorsunuz aynı olayaı hatayı o kızda yapıyor o kızın hatasını kapatma cabalarını görüp 1 hjafta sonra aynı hatayı siz yaptgınızda müdürünüz herkesin önünde dalga gecerek sizi rencide ediyorsa o zaman o kadar incinip eziliyorsunuz ki anlatamam..haksızlık diz boyu... Dipno:benden önceki muhsebeci müdürün ayrımındn dolayı işten ayrılmış**
yok bu kız elektrik mühendisi
saymayı kabul etmeme lüksüm yoktu..adamın yanında teslim almalıydım ki bu kız odasına gidip parayı cebine mi attı demesinler diye orada teslim almalıydımNasıl bri şekilde söylemeyeliyim bilemiyorum cok kırgınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?