Haksızlığın dayandığı son nokta bir insan ancak böyle demorlize edilebilir :(

Pardon da ne hakla böyle konusuyorsunuz eleştirdiğiniz şeyin alasini yapmissiniz siz savunmayin lütfen bu zihniyetle..Harita okuyorum hic de barajin bi tık üstünde puan almadım .Ayrıca sizin bakış açınızla harita ,maden muhendisi olmadigina göre asağılayabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Genellemenin boyle sacmasi, bravo!!!

Konu sahibi arkadasim, kendine guven, o kiza karsi olusturulan sen asagisin psikolojisinden vazgecin, kim ne dersin siz guvenin kendinize, ben muhendisim, bazi arkadaslar harika genellemeler yapsalar, bazi muhendislikleri begenmeseler de 9:) o muhendis ve senin patronunun sen de yarattigi psikoloji... Gerci anlattiginda pek kadinin sucunu goremedim ben, bana biraz ister istemez sen bilenmissin gibi geldi...
Eger kendine kosulsuz guvenseydin, o parayi da kolay kolay yanlis saymazdin zaten, ustelik onlar konusurlarken, yalniz ben duyuyorum konustuklarinizi, ben gidince konusuverin bir zahmet falan deseydin hafif saka yollu, o kadar susmak, boynum kildan ince olmak iyi degil...
Sikma canini, sacmalamislar, ego tatmini, bilmislik yapmislar, onlarin hatasi, kusuru, eksikligi, sen moralini bozma

Son düzenleme:

Hic aciklama yapmana gerek yok, kompleks kotu bir seydir zira, sen de ustune gitme kadinin:)

evet önceki muhasebeci kızda bu sebebten dolayı ayrılmış işten..mobbing uyguluyorlar cidden %100..!!!
Allahım onlarada yasatsın inşallah cok kırıldım

of bırakın bence bu işleri hepimiz kakamızı yapıyoruz, hepimiz mutlak bi zamanlar balgam çıkardık yada çıkaracağız , burnumuzdan sümüklerimizde aktı -akıyor hatta küçükken yedik bile
ne önemi kaldı diğer herşeyin

evet resmen eglence cıktı kendilerine..gidip odasına bütün bunları söylememek için zor tutuyorum kendimi.. Bahcede saydık odada bile değildik canım benim bahcede bir masa var onun orda kağıt yok kalme yok h.mak yok öylece saydım düşün

evet önceki muhasebeci kızda bu sebebten dolayı ayrılmış işten..mobbing uyguluyorlar cidden %100..!!!
Allahım onlarada yasatsın inşallah cok kırıldım

E o zaman şikayet et mobbingde Türkiye'de sonuçlanmış emsal davalar var yılma pes etme

çok hoş bir metindi..sanırım ne demek istediğinizi çok iyi anladım ..teşekkürler uğrasıp kayde değer bulup yazdığınız için..

Amaan boşver takma. Mühendis olunca adam olunmuyor. Hem ne mühendisi ki bu muhasebe işleri yapıyor onu anlamadım. Bence hiç gerek yok tatlı canını üzmeye. Kızın bence aşağılık kompleksi var, egolarini tatmin etmeye çalışıyor. Ben de bilgisayar mühendisiyim, diğer departmanlardan bir çok insanla çalıştım ama hiç mühendisim diye kasıntı yaptığımı hatırlamıyorum. Bence tamamen kızın kişiliğiyle alakalı.

Leyla

haklısın çok haklısın ..bahcede oturuken cay molasında yasanmıs bir olay yani benm odama gecmeme izin vermediler işim bahcede yapmaya calıstım dolayısıyla işime karısmıs oldular..

sende öyle bir yazmışsın ki midem bulandı valla

hanım efendi herkesin görüşü kendinedir katılırsınız yada katılmazsınız ben sizin çirkin demedim görüşünüze katılmıyorum dedim sadece ama siz bana çirkin görüşünüzle kalın gibi cümle söylediniz görüşünüzede saygı duyuyorum iyi günler

Son düzenleme:

Bakın daha söylediğimi bile anlayamıyorsunuz. Ben size çirkin görüşünüzle kalın falan demedim, katıldığınız düşünce çirkin siz de buna katılmakta özgürsünüz tabi dedim. Ayrıca alıntılama ve eleştirme olayını başlatan da ben değilim. Benim bir başkasına söylediğim şeyi alıntılayıp araya girmeseydiniz sizden alıntı falan da yapmazdım. Ayrıca yanlış bir düşünceyi desteklediğini söyleyebilmek de bir erdemdir. "Bütün mühendis kadınlar kibirlidir" cümlesinin katılacak neresi var bilmiyorum. Ama sizin bir bildiğiniz vardır sanırım diyorum.

Son düzenleme:
Sen bu yapılanın farkındasın ya on tane müdür var diyorsun aptal değillerse sana yapılanın ne kadar absürd olduğunu anlayabilirler.O yüzden canını sıkma.
Ya kıza yazılıyor , ya aleyhin de laflar dönüyor , yada birine kendini ispat etmeye çalışıyor o müdür müsveddesi.
Ki sen bunu bana yapabilirsiniz mesajını vermesen mümkün değil yapamazlar hem derler ki çok muhabbet tez ayrılık gerektirir öyle iyi olduklarına bakma kötü oldukların da birisi demişti dersin.

Yani bu çirkin görüşe katılmakta özgürsünüz tabi derken o çirkin görüşünüzlede kalın o zaman katılırsanız anlamına geliyo ben size demedim bu çirkin görüşe katılmakta özgürsünüz katılın falan demedim sadece diğer arkadaşa katıldığımı belirttim gayet kibar bir dille dediğim gibi herkesin görüşü kendinedir ben görüşümle mutluyum daha ne ben sizin görüşünüzü eleştireyim nede siz benim görüşümü eleştirin tekrar saygı duyuyorum iyi günler size

canım senin yazdıklarını okuyunca o dalga geçen müdürlerle o kızın suratlarının ortasına terliğimi atasım geldi :) ay çok sinir oldum.

canım ben mimarım. en büyük abim vesile oldu buna da. "teknik üniversite oku. iş bulman kolay olur vs." ikna etti. okurken kendisine sövdüm ama şuan maaşım çok iyi. Allah ondan razı olsun. o şimdi benle dalga geçer "hani bu bölümü okumak istemiyodun" diye.

her neyse.

kendisi ailemizin en zekisi. kimin ne problemi var herkes ona danışır. ara bulucudur çok iyidir. kendisi de matematik okudu. sonra matematik mühendisliğinde yüksek yaptı. şimdi de doktora yapıyor. bir yandan da memurluk yapıyor.

ben çok şükür onun 3 katı maaş alıyorum nerdeyse. bazen onun yerine üzülüyorum. şimdi bir de evlenecek.

benden zeki, benden daha çok okumuş, ama bana yol gösterip benim daha iyi bir gelir almamı sağladı. nerde şimdi adalet?

bir insanın statüsü ya da mimar mühendis kimliği ne ki? insanlığı ahlakı iyi olsun. iyi anılsın. ama nerde? şimdi insanlar statüye bakıyorlar. ama bu adamlar da bunu hakediyor. Allah onları tepe taklak etsin de onlar da görsün statünün kalıcığını ne diyim.
inan beş para etmez insanlardan doktor çıkıyor mühendis oluyor. eee maaşın ne kadar olursa olsun. ne önemi var. toprağa giricez. arkalarından şöyle doktordu böyle mühendis mi denecek şu kadar para mı alıyordiycekler? hayır. iyi ya da kötü adamdı diycekler. bu bir gerçek.

allah size sabır versin. güzel iş kapıları açsın. bu sizi küçümseyen insanlarda bir gün sana muhtaç olsunlar inşallah. hamile hamile dua ettim bak sana. hiç canını sıkma.

şeytanı cenetten kovduran duygu da kibirdi. o insanlarda da maşallah bundan çok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…