Haksızlık mı ediyorum

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Oğlum bi kaç gün hastaydı baya bi o sürede erkek arkadaşıma yazamadım hala trip atıyo kızlar söyledim hatta fırsatım olmadı falan dedim gıcık oluyorum yaa bazen böyle yapmasına

Hiç mi yazmadınız yoksa her zamankinden az mı yazdınız?
Onunla ilgilenmediğiniz için yapıyorsa ilerisi için bunu göz önünde bulundurun.

Bence haksızlık etmiyorsunuz.
Böyle bir durumda onun anlayış göstermesi lazımdı.
Destek olması gerekirken ilgi göstermiyorsunuz diye trip atan adamdan hayır gelir mi onu da bilmem.

Bir de oğlun nasıl demiyor da. Normalde anlayışlıydı ama bu sefer canımı sıktı

Bence haksızlık etmiyorsunuz.
Böyle bir durumda onun anlayış göstermesi lazımdı.
Destek olması gerekirken ilgi göstermiyorsunuz diye trip atan adamdan hayır gelir mi onu da bilmem.
Tamam hiç yazamadım ama gördükçe cevap verdim yani ne var bi iki gün yazamasam anlamıyorum

İlerde bu adamla evlenmeyi düşünüyorsanız tekrar düşünün demeye geldim.
Aynen canım şuan o aşamadayım ama bi kere daha olmuştu ayrılmak istedim asla bırakmam diyor özür diliyor falan. Mesela bi yere gidince işim olduğunda iyi gezdin diyor ona kalsa dışarı bile çıkmıycam bide bi kaç gündür yazmayınca özlemediğimi farkettim çok acı

Tamam hiç yazamadım ama gördükçe cevap verdim yani ne var bi iki gün yazamasam anlamıyorum

Siz elinizden geldiğince yetişmeye çalışmışsınız her iki tarafa da.
Kendinizi kötü hissetmeyin sizin bir yanlışınız yok.
Fakat erkek arkadaşınız fazla bencil.
Bu adam size güven veriyor mu gerçekten?
Böyle bir konuda bu denli anlayışsız olması, çocuk gibi trip atması vs çok çirkin.

Başınızdan bir evlilik geçmiş ayrılmış ve bir çocuğunuz var.Tabiri caizse canım sütten ağzın yanmış, feleğin sillesini yemişsin deneyimli olman gerekiyor. Çok dikkat etmelisin bir evlilik düşüncesi varsa... Evlendikten sonra ben senin çocuğuna bakmak zorunda değilim de diyebilir. Kimse beni taşlamasın adamlar sevişene kadar canım cicim diyor sonra nasıl olsa benim mantığı ile herşeyi yapabiliyorlar.

Cok acı degil.
Tecrubeli bir bayansi evlilik konusunda ve bunlar sorun teşkil eder nitelikte hareketler oldugunun farkindasindir.

Hastalik halin de trip attigi icin pek yoruma deger değil.

Aynen.Bide evlenmek istiyor bi an önce ben hiç hazır değilim ama öyle diyince de beni sevmiyosun diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…