- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Bir de oğlun nasıl demiyor da. Normalde anlayışlıydı ama bu sefer canımı sıktıOğlunuz var ve erkek arkadaşınız var.
Oğlunuz hastalandığı için de erkek arkadaşınızı haliyle boşladınız.
Buna trip atan adamı niye hayatınızda tutuyorsunuz ki?
Herkes önceliklerini bilmeli, karşısındaki kişinin de önceliklerine saygı göstermeli...
Tamam hiç yazamadım ama gördükçe cevap verdim yani ne var bi iki gün yazamasam anlamıyorumBence haksızlık etmiyorsunuz.
Böyle bir durumda onun anlayış göstermesi lazımdı.
Destek olması gerekirken ilgi göstermiyorsunuz diye trip atan adamdan hayır gelir mi onu da bilmem.
Aynen canım şuan o aşamadayım ama bi kere daha olmuştu ayrılmak istedim asla bırakmam diyor özür diliyor falan. Mesela bi yere gidince işim olduğunda iyi gezdin diyor ona kalsa dışarı bile çıkmıycam bide bi kaç gündür yazmayınca özlemediğimi farkettim çok acıİlerde bu adamla evlenmeyi düşünüyorsanız tekrar düşünün demeye geldim.
Çok yoruldum artık hiç görüşmesem bile olacak diye düşünüyorumDaha olgun erkeklerle görüşmenizi tavsiye ederim.
Bunu göz önüne alın işte ilerisi için her daim önce evladınız Olmalı o da bunu bilmeliBir de oğlun nasıl demiyor da. Normalde anlayışlıydı ama bu sefer canımı sıktı
Tamam hiç yazamadım ama gördükçe cevap verdim yani ne var bi iki gün yazamasam anlamıyorum
bence de görüşme.. oğlun hastayken bile sana anlayış göstermeyen bir adamla gelecek düşünmek çok mantıklı değil hele ki sen annesin, her şeyden önce annesin.Çok yoruldum artık hiç görüşmesem bile olacak diye düşünüyorum
Kesinlikle de herşeyden önemlisi oğlumBunu göz önüne alın işte ilerisi için her daim önce evladınız Olmalı o da bunu bilmeli
Aynen canım şuan o aşamadayım ama bi kere daha olmuştu ayrılmak istedim asla bırakmam diyor özür diliyor falan. Mesela bi yere gidince işim olduğunda iyi gezdin diyor ona kalsa dışarı bile çıkmıycam bide bi kaç gündür yazmayınca özlemediğimi farkettim çok acı
Cok acı degil.Aynen canım şuan o aşamadayım ama bi kere daha olmuştu ayrılmak istedim asla bırakmam diyor özür diliyor falan. Mesela bi yere gidince işim olduğunda iyi gezdin diyor ona kalsa dışarı bile çıkmıycam bide bi kaç gündür yazmayınca özlemediğimi farkettim çok acı
Aynen.Bide evlenmek istiyor bi an önce ben hiç hazır değilim ama öyle diyince de beni sevmiyosun diyoBaşınızdan bir evlilik geçmiş ayrılmış ve bir çocuğunuz var.Tabiri caizse canım sütten ağzın yanmış, feleğin sillesini yemişsin deneyimli olman gerekiyor. Çok dikkat etmelisin bir evlilik düşüncesi varsa... Evlendikten sonra ben senin çocuğuna bakmak zorunda değilim de diyebilir. Kimse beni taşlamasın adamlar sevişene kadar canım cicim diyor sonra nasıl olsa benim mantığı ile herşeyi yapabiliyorlar.
AynenSenin onceligin oglun!
Kusurabakmasin beyefendi!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?