- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Alkis...Neden hep erkek aileleri bu kadar talepkar anlamıyorum?
Benim de oğlum var ama erkek annesi olarak kendimi neden daha rütbeli iş buyuran gibi göreyim ki?
Kız anneleri neden genelde sessiz kendi halinde? Damatlarla mesafeli..
Yıkın artık şu inanışı hanımlar. Bu arz ve talebi beslemeyin.
Kimseye hastalık veya özel günler gibi elzem durumlar dışında hizmet etmeyin.. Hayır demeyi öğrenin.
benim ilk siramda balayına gelmek isteyen kaynana varYakinda bi liste yayinliycam , 40 yillik omrumde ilk defa bdv de duydugum konular diye , sanirim bu birinci sirada olacak
Siz evlenmeden once kim temizliyormus evi?
Siz hizmetci misiniz?
Valla aklim basmiyor benim ya
Sen nasıl mesafeni koydun canm eşin veya ailesi sorun cikarmadimi hiç ?
Bence çaya falan da gitme.grip oldum kimseye bulastirmak istemedim vs dersinsorarlarsa...Allah sabır versin ben bu kadar sabırlı olamazdım. Sinirliyken kendi kendimi gaza getirip kavga cikartan bi tip olduğum için böyle sabırlı gelinlere hayranım. ..Merhaba kızlar . Hep aynı konular üzerinden gidiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün ben yatak döşşek hastayım , kalkıp evimin işini bile göremedim . Kayinvalidene bizim akrabamiz geliyormuş kendileri çok samimiler. Beni aradı işte öğlenden gel temizliğe yemeğe yardım et diye bende gelirdimde çok hastayım dedim. Biraz suratı bozuldu kapattı. Sonra benm hasta olduğuma inanmamış zil çaldi duşta oldgmu için açamadım telime baktım 4 sefer kayınvalidem 1 sefer de kayinbabam aramış. Heralde hastasıyım bahane mi yapıyorum diye kontrole geldi. Duştan çıktıktan sonra tekrar aradı misafirlere ayıp öğlenden sonra gel bana da yardım et dedi. Normalde her misafir gelişinde öğlenden temizliğine gidiyordum. Fakat insan geçmiş olsun kizim gelmene gerek yok dese inanin hasta halimle gider yardım ederdim. Bundan biraz daha mesafeli yaklasicam ve yaklaşmaya devam edicem çünkü elimi versem kolumu kaptiriyorum kıymet bilinmediğini farkettim. Eşim beni aradı hastayım annen temizliğe cagiriyo gitmesem ayıp olurmu ddm oda gitme ben annemle konuşurum dedi. Kayinvalidemi aramış kaynanam akşam misafir gelicekte gelini çagirdim gelmedi demiş.... Esimde o çok hasta bu seferlik gelmesin diyince suratı düşmüş. Şimdi bunlar akrabalara gelin gelmiyo demesn diye sadece çaya gidicem onları haklı cikarmicam. Ve yarın bı gün kesin eşimi ben arattirdim diye sorun cikaricaklar. Sizcede temizliğe gitmemekte haksizmiyim arkadaşlar ? Gittgmde hep bekliyorlar benim de aklıma başına geldi her cagirdiginda gitmicem. esimde bu konuda ısrar etmez sağolsun. Ama muhakkak aramızı acicaklr çünkü kendilerini acindirmayi çok iyi biliyorlar
5 tane görümcem var. Kışlık hazirliklarini sadece ikimiz yaptık onlarda çok nadir yardım ettiBirşey merak ettim . Kendi kızı yok mu ?
Eğer varsa neden onu değil de sizi çağırıyor?
Kusura bakmayın da neden hizmetçilik yapıyorsunuz ?5 tane görümcem var. Kışlık hazirliklarini sadece ikimiz yaptık onlarda çok nadir yardım etti
Hayır aramızda 1 sokak var. Evin tek gelini olduğum için birlik dirlik olalım istiyorlar . 2 hafta gitmesem evden atarlar beni okadarina cesaret edemem de onlar hergun gel diye hergun gitmiyorum artık genelde eşimle gidiyorum mecbur kalırsam da arada öğlen . Akşam da yemeğe kal diye ısrar ettiğinde evime geçiyorum. Yeni yeni mesafe koydum şükür..benim ilk siramda balayına gelmek isteyen kaynana varhenüz onun rekorunu kimse kıramadı
konu sahibi kimin ne diyeceğini değil kendi istediğinizi yapın.öyle bir mecburiyetiniz yok .kendinizi mecbur hissettiğiniz yada cekindiginiz için bu duruma gelmissiniz.
bundan sonra oturmaya bile istediğiniz zaman gidin.
öyle daha kıymetli olursunuz.
bu arada aynı apartmanda mısınız?
Buzamana kadar hep tatlı diliyle gittim canm kıymet bilsinler canımı yesinler benim için. Bak bugün 2 kere arayıp emrivaki gibi yaptım bende gitmedim. Benim karakterim kinci değil malesef yüzüme gulsunler her islerini yaparim . Tepeme atarsa mesafemi de koyarım.Kusura bakmayın da neden hizmetçilik yapıyorsunuz ?
Siz bile kendinize değer vermezseniz karşıda ki nasıl değer bilsin ?
Her yüzünüze gulenin her işini yapmamakla başlayın mesafe koymaya bence .Buzamana kadar hep tatlı diliyle gittim canm kıymet bilsinler canımı yesinler benim için. Bak bugün 2 kere arayıp emrivaki gibi yaptım bende gitmedim. Benim karakterim kinci değil malesef yüzüme gulsunler her islerini yaparim . Tepeme atarsa mesafemi de koyarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?