- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
yok benim kaynanam değil:)) burda konu açılmıştı.A yok şaka bu nasıl ya ciddi ciddi gelmek mi istedi çok merak ettim valla basil hiç utanmadan söyledi siz me yaptınız ağzım açık kaldı ya insanda b8raz utanma olur valla nasıl bir kafa var anlamadim gitti
kesinlikle ilk üçü hakediyor:))Ay ben onu kacirmisim
Kesinlikle ilk ucume girermis okusaydim konuyu
Herkes kendi evinden meshuldur ya. Yani senin onlara gelin olman demek ogullarinin esi olman demek onlara hizmetci degil. Gelini hizmetci goren anlayisi bi birakamadilar gitti.Merhaba kızlar . Hep aynı konular üzerinden gidiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün ben yatak döşşek hastayım , kalkıp evimin işini bile göremedim . Kayinvalidene bizim akrabamiz geliyormuş kendileri çok samimiler. Beni aradı işte öğlenden gel temizliğe yemeğe yardım et diye bende gelirdimde çok hastayım dedim. Biraz suratı bozuldu kapattı. Sonra benm hasta olduğuma inanmamış zil çaldi duşta oldgmu için açamadım telime baktım 4 sefer kayınvalidem 1 sefer de kayinbabam aramış. Heralde hastasıyım bahane mi yapıyorum diye kontrole geldi. Duştan çıktıktan sonra tekrar aradı misafirlere ayıp öğlenden sonra gel bana da yardım et dedi. Normalde her misafir gelişinde öğlenden temizliğine gidiyordum. Fakat insan geçmiş olsun kizim gelmene gerek yok dese inanin hasta halimle gider yardım ederdim. Bundan biraz daha mesafeli yaklasicam ve yaklaşmaya devam edicem çünkü elimi versem kolumu kaptiriyorum kıymet bilinmediğini farkettim. Eşim beni aradı hastayım annen temizliğe cagiriyo gitmesem ayıp olurmu ddm oda gitme ben annemle konuşurum dedi. Kayinvalidemi aramış kaynanam akşam misafir gelicekte gelini çagirdim gelmedi demiş.... Esimde o çok hasta bu seferlik gelmesin diyince suratı düşmüş. Şimdi bunlar akrabalara gelin gelmiyo demesn diye sadece çaya gidicem onları haklı cikarmicam. Ve yarın bı gün kesin eşimi ben arattirdim diye sorun cikaricaklar. Sizcede temizliğe gitmemekte haksizmiyim arkadaşlar ? Gittgmde hep bekliyorlar benim de aklıma başına geldi her cagirdiginda gitmicem. esimde bu konuda ısrar etmez sağolsun. Ama muhakkak aramızı acicaklr çünkü kendilerini acindirmayi çok iyi biliyorlar
Birinin kaynanası vardı. Odada oğluyla gelini beraber olurken emekleyerek içeri girmiş. Oğlu kızınca ben tarak arıyordum demiş. Oğlu da tarak yok y....k var diye annesine küfretmiş. Ben bunun üstüne tanımam.benim ilk siramda balayına gelmek isteyen kaynana varhenüz onun rekorunu kimse kıramadı
konu sahibi kimin ne diyeceğini değil kendi istediğinizi yapın.öyle bir mecburiyetiniz yok .kendinizi mecbur hissettiğiniz yada cekindiginiz için bu duruma gelmissiniz.
bundan sonra oturmaya bile istediğiniz zaman gidin.
öyle daha kıymetli olursunuz.
bu arada aynı apartmanda mısınız?
Ohaaa yaa ohaaaa. Yine buna şükür okadar edepsiz değil başta birkaç sefer habersiz geldi kapıyı geç açınca bidaha devamını getirmedi. Bu kadar yüzsüz değiller sükürBirinin kaynanası vardı. Odada oğluyla gelini beraber olurken emekleyerek içeri girmiş. Oğlu kızınca ben tarak arıyordum demiş. Oğlu da tarak yok y....k var diye annesine küfretmiş. Ben bunun üstüne tanımam.
demekki annesine kızacak kadar varmış diyorum.genelde erkekler büyük tepki vermezler annelerine.zamanında oğlunun odasını tıklatıp girip bu konuda tembih edip.kendisi tükürdüğünü yalıyorsa yerinde demiştir.Birinin kaynanası vardı. Odada oğluyla gelini beraber olurken emekleyerek içeri girmiş. Oğlu kızınca ben tarak arıyordum demiş. Oğlu da tarak yok y....k var diye annesine küfretmiş. Ben bunun üstüne tanımam.
Merhaba kızlar . Hep aynı konular üzerinden gidiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün ben yatak döşşek hastayım , kalkıp evimin işini bile göremedim . Kayinvalidene bizim akrabamiz geliyormuş kendileri çok samimiler. Beni aradı işte öğlenden gel temizliğe yemeğe yardım et diye bende gelirdimde çok hastayım dedim. Biraz suratı bozuldu kapattı. Sonra benm hasta olduğuma inanmamış zil çaldi duşta oldgmu için açamadım telime baktım 4 sefer kayınvalidem 1 sefer de kayinbabam aramış. Heralde hastasıyım bahane mi yapıyorum diye kontrole geldi. Duştan çıktıktan sonra tekrar aradı misafirlere ayıp öğlenden sonra gel bana da yardım et dedi. Normalde her misafir gelişinde öğlenden temizliğine gidiyordum. Fakat insan geçmiş olsun kizim gelmene gerek yok dese inanin hasta halimle gider yardım ederdim. Bundan biraz daha mesafeli yaklasicam ve yaklaşmaya devam edicem çünkü elimi versem kolumu kaptiriyorum kıymet bilinmediğini farkettim. Eşim beni aradı hastayım annen temizliğe cagiriyo gitmesem ayıp olurmu ddm oda gitme ben annemle konuşurum dedi. Kayinvalidemi aramış kaynanam akşam misafir gelicekte gelini çagirdim gelmedi demiş.... Esimde o çok hasta bu seferlik gelmesin diyince suratı düşmüş. Şimdi bunlar akrabalara gelin gelmiyo demesn diye sadece çaya gidicem onları haklı cikarmicam. Ve yarın bı gün kesin eşimi ben arattirdim diye sorun cikaricaklar. Sizcede temizliğe gitmemekte haksizmiyim arkadaşlar ? Gittgmde hep bekliyorlar benim de aklıma başına geldi her cagirdiginda gitmicem. esimde bu konuda ısrar etmez sağolsun. Ama muhakkak aramızı acicaklr çünkü kendilerini acindirmayi çok iyi biliyorlar
Tabii ki haklısın. Ne aptal KV ler var....Farzetteki hiç oğlu olmadı, gelini yok yakında, o zaman evine misafir kabul etmeyecek miydi? Sana güvenerek mi hısım, dost edinmiş...vicdansız insancık.Merhaba kızlar . Hep aynı konular üzerinden gidiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün ben yatak döşşek hastayım , kalkıp evimin işini bile göremedim . Kayinvalidene bizim akrabamiz geliyormuş kendileri çok samimiler. Beni aradı işte öğlenden gel temizliğe yemeğe yardım et diye bende gelirdimde çok hastayım dedim. Biraz suratı bozuldu kapattı. Sonra benm hasta olduğuma inanmamış zil çaldi duşta oldgmu için açamadım telime baktım 4 sefer kayınvalidem 1 sefer de kayinbabam aramış. Heralde hastasıyım bahane mi yapıyorum diye kontrole geldi. Duştan çıktıktan sonra tekrar aradı misafirlere ayıp öğlenden sonra gel bana da yardım et dedi. Normalde her misafir gelişinde öğlenden temizliğine gidiyordum. Fakat insan geçmiş olsun kizim gelmene gerek yok dese inanin hasta halimle gider yardım ederdim. Bundan biraz daha mesafeli yaklasicam ve yaklaşmaya devam edicem çünkü elimi versem kolumu kaptiriyorum kıymet bilinmediğini farkettim. Eşim beni aradı hastayım annen temizliğe cagiriyo gitmesem ayıp olurmu ddm oda gitme ben annemle konuşurum dedi. Kayinvalidemi aramış kaynanam akşam misafir gelicekte gelini çagirdim gelmedi demiş.... Esimde o çok hasta bu seferlik gelmesin diyince suratı düşmüş. Şimdi bunlar akrabalara gelin gelmiyo demesn diye sadece çaya gidicem onları haklı cikarmicam. Ve yarın bı gün kesin eşimi ben arattirdim diye sorun cikaricaklar. Sizcede temizliğe gitmemekte haksizmiyim arkadaşlar ? Gittgmde hep bekliyorlar benim de aklıma başına geldi her cagirdiginda gitmicem. esimde bu konuda ısrar etmez sağolsun. Ama muhakkak aramızı acicaklr çünkü kendilerini acindirmayi çok iyi biliyorlar
Bunu okuduğum zaman 7 aylık hamileydim. O kadar çok gülmüştüm ki annem çocuğu düşüreceksin demişti. Şaka bir yana allah kötüye eş etmesin derler ya. Daha beteri yok diyoruz ama her gün yeni birşey duyuyoruz. Ağzımız açık kalıyor.demekki annesine kızacak kadar varmış diyorum.genelde erkekler büyük tepki vermezler annelerine.zamanında oğlunun odasını tıklatıp girip bu konuda tembih edip.kendisi tükürdüğünü yalıyorsa yerinde demiştir.
bir daha temizliğe filan gitmeMerhaba kızlar . Hep aynı konular üzerinden gidiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün ben yatak döşşek hastayım , kalkıp evimin işini bile göremedim . Kayinvalidene bizim akrabamiz geliyormuş kendileri çok samimiler. Beni aradı işte öğlenden gel temizliğe yemeğe yardım et diye bende gelirdimde çok hastayım dedim. Biraz suratı bozuldu kapattı. Sonra benm hasta olduğuma inanmamış zil çaldi duşta oldgmu için açamadım telime baktım 4 sefer kayınvalidem 1 sefer de kayinbabam aramış. Heralde hastasıyım bahane mi yapıyorum diye kontrole geldi. Duştan çıktıktan sonra tekrar aradı misafirlere ayıp öğlenden sonra gel bana da yardım et dedi. Normalde her misafir gelişinde öğlenden temizliğine gidiyordum. Fakat insan geçmiş olsun kizim gelmene gerek yok dese inanin hasta halimle gider yardım ederdim. Bundan biraz daha mesafeli yaklasicam ve yaklaşmaya devam edicem çünkü elimi versem kolumu kaptiriyorum kıymet bilinmediğini farkettim. Eşim beni aradı hastayım annen temizliğe cagiriyo gitmesem ayıp olurmu ddm oda gitme ben annemle konuşurum dedi. Kayinvalidemi aramış kaynanam akşam misafir gelicekte gelini çagirdim gelmedi demiş.... Esimde o çok hasta bu seferlik gelmesin diyince suratı düşmüş. Şimdi bunlar akrabalara gelin gelmiyo demesn diye sadece çaya gidicem onları haklı cikarmicam. Ve yarın bı gün kesin eşimi ben arattirdim diye sorun cikaricaklar. Sizcede temizliğe gitmemekte haksizmiyim arkadaşlar ? Gittgmde hep bekliyorlar benim de aklıma başına geldi her cagirdiginda gitmicem. esimde bu konuda ısrar etmez sağolsun. Ama muhakkak aramızı acicaklr çünkü kendilerini acindirmayi çok iyi biliyorlar
Buradaki herkes annesine dahi yardım etmediği için kayınvalideye yardım zor geliyor herhalde.çaya da gitme
hasta değilse hiçbirşeyine gitme
sizi büyüten emek veren annenize misafirlerine sürekli yardıma gidiyor musnuz?
Tatlım benim kayinvalidemde su isterken bile sana zahmet kızım derdi kayinbabam da aynı şekilde en ufak birseyimde eline sağlık vs teşekkür ederlerdi. Böyle davranan insana en başından alistirmazmisin sen iyi niyetleri ne kanaraktan alistirdim işte ben. Hatta kayinvalidem benim evimdede her isime yardimci olurdu. Sonra araya görümcelrrimn doldurusu vs bunlar bana hiç temizliğe yardım etmedin dediğinde şok oldum çünkü bu sözleri onlara yakistiramadim. Demem o ki insanları tanimadan 4 ayda alisamazsin . Bir kere kötü düş bakalım o anlattgnz melek insanlar size hayatı zehir etmiyormu4 yıllık evliyim daha kayınvalidemin evinde bir toz aldığımı bilmem. Bulaşığı bile ben çok ısrar ediyorum öyle izin veriyor. Benim evime gelince de yemeğimden soframa kadar herşeye yardım eder yeri gelir camasirlarimi bile katlar. Sen çocukla ilgilen zaten yoruluyorsun der. Yani aslında en başta nasıl alıştırırsan öyle gidiyor ama bide kayinvalide ve eş ile de çok alakalı
4 ay değil canım 4 yıl. Evet haklısın insanoğlu belli olmuyor bi kere yok desen düşman olursun. Sende mesafeni koy bakalım artık anlarlar belki. Unutma senin mutluluğun önemli. Eğer içinden gelmeden yaparsan o ne sana ne başkasına yarar. O yüzden içinden gelmeyeni yapma daha mutlu olursunTatlım benim kayinvalidemde su isterken bile sana zahmet kızım derdi kayinbabam da aynı şekilde en ufak birseyimde eline sağlık vs teşekkür ederlerdi. Böyle davranan insana en başından alistirmazmisin sen iyi niyetleri ne kanaraktan alistirdim işte ben. Hatta kayinvalidem benim evimdede her isime yardimci olurdu. Sonra araya görümcelrrimn doldurusu vs bunlar bana hiç temizliğe yardım etmedin dediğinde şok oldum çünkü bu sözleri onlara yakistiramadim. Demem o ki insanları tanimadan 4 ayda alisamazsin . Bir kere kötü düş bakalım o anlattgnz melek insanlar size hayatı zehir etmiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?