Haksizmiyim ama ?

A yok şaka bu nasıl ya ciddi ciddi gelmek mi istedi çok merak ettim valla basil hiç utanmadan söyledi siz me yaptınız ağzım açık kaldı ya insanda b8raz utanma olur valla nasıl bir kafa var anlamadim gitti
yok benim kaynanam değil:)) burda konu açılmıştı.
o günden beri aklıma geldikçe gülerim
tabi Allah gelininin yardımcısı olsun

Kv beni sadece bir kere çağırdı başta saflığıma geldi gittim. Bidahada gitmedim. Ben onun temizlikcisi değilim. Gelin diyince sanki onların ayakcısıymış gibi hissediyorlar. Biz gelin değil oğularının eşiyiz. Oldu olalı hiç sevmem şu gelin lafını.

Ya annem bile temizlik beklemez benden.. Kv kim? Oğlu temizlesin.. İyi valla biz kadınlar, anamız bizi büyüttü köle ol, kv eşimi büyüttü köle ol, çocuklarımız herşeyimiz köle ol.. Var mı böyle bir dünya ya? Beceremiyorsa, geri çevirsin misafiri.. Baştan alıştırmasaydınız keşke..
Bunların evini temizleyeceğinize elin evini temizleyin, geliriniz, sigortanız olur..

Herkes kendi evinden meshuldur ya. Yani senin onlara gelin olman demek ogullarinin esi olman demek onlara hizmetci degil. Gelini hizmetci goren anlayisi bi birakamadilar gitti.

Birinin kaynanası vardı. Odada oğluyla gelini beraber olurken emekleyerek içeri girmiş. Oğlu kızınca ben tarak arıyordum demiş. Oğlu da tarak yok y....k var diye annesine küfretmiş. Ben bunun üstüne tanımam.

Ohaaa yaa ohaaaa. Yine buna şükür okadar edepsiz değil başta birkaç sefer habersiz geldi kapıyı geç açınca bidaha devamını getirmedi. Bu kadar yüzsüz değiller sükür

demekki annesine kızacak kadar varmış diyorum.genelde erkekler büyük tepki vermezler annelerine.zamanında oğlunun odasını tıklatıp girip bu konuda tembih edip.kendisi tükürdüğünü yalıyorsa yerinde demiştir.

KOnunuzu okudum fakat direk başlığa istinaden yazıyorm.
Haksızsınız.
Neden ,çünkü başında bçyle bir esneklik göstererek alıştırmışsınız.
Umarım bundan sonraki süreç rahat geçer huzurunuz kaçmaz.

çaya da gitme
hasta değilse hiçbirşeyine gitme
sizi büyüten emek veren annenize misafirlerine sürekli yardıma gidiyor musnuz?

Tabii ki haklısın. Ne aptal KV ler var....Farzetteki hiç oğlu olmadı, gelini yok yakında, o zaman evine misafir kabul etmeyecek miydi? Sana güvenerek mi hısım, dost edinmiş...vicdansız insancık.

Bunu okuduğum zaman 7 aylık hamileydim. O kadar çok gülmüştüm ki annem çocuğu düşüreceksin demişti. Şaka bir yana allah kötüye eş etmesin derler ya. Daha beteri yok diyoruz ama her gün yeni birşey duyuyoruz. Ağzımız açık kalıyor.

bir daha temizliğe filan gitme

Gelin hasta olmaz ,yorulmaz,uykusu gelmez darılmaz gücenmez ,Trallalallaaa tralllaaalllaaaa .Rap rap rap rap rap .Gelin sağa dön .
Marş gibi .
Manyak kaynana rekoru ülkemizde galiba
.

4 yıllık evliyim daha kayınvalidemin evinde bir toz aldığımı bilmem. Bulaşığı bile ben çok ısrar ediyorum öyle izin veriyor. Benim evime gelince de yemeğimden soframa kadar herşeye yardım eder yeri gelir camasirlarimi bile katlar. Sen çocukla ilgilen zaten yoruluyorsun der. Yani aslında en başta nasıl alıştırırsan öyle gidiyor ama bide kayinvalide ve eş ile de çok alakalı

Tatlım benim kayinvalidemde su isterken bile sana zahmet kızım derdi kayinbabam da aynı şekilde en ufak birseyimde eline sağlık vs teşekkür ederlerdi. Böyle davranan insana en başından alistirmazmisin sen iyi niyetleri ne kanaraktan alistirdim işte ben. Hatta kayinvalidem benim evimdede her isime yardimci olurdu. Sonra araya görümcelrrimn doldurusu vs bunlar bana hiç temizliğe yardım etmedin dediğinde şok oldum çünkü bu sözleri onlara yakistiramadim. Demem o ki insanları tanimadan 4 ayda alisamazsin . Bir kere kötü düş bakalım o anlattgnz melek insanlar size hayatı zehir etmiyormu

4 ay değil canım 4 yıl. Evet haklısın insanoğlu belli olmuyor bi kere yok desen düşman olursun. Sende mesafeni koy bakalım artık anlarlar belki. Unutma senin mutluluğun önemli. Eğer içinden gelmeden yaparsan o ne sana ne başkasına yarar. O yüzden içinden gelmeyeni yapma daha mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…