Haksizmiyim ama ?

Buradaki herkes eşinin annesine kaynana gözüyle bakıyor ne garip ,anne olarak bakılsa bu kadar eleştiri almazdınız.

Ay ben onu kacirmisim
Kesinlikle ilk ucume girermis okusaydim konuyu

Buradaki herkes eşinin annesine kaynana gözüyle bakıyor ne garip ,anne olarak bakılsa bu kadar eleştiri almazdınız.
Kesinlikle katılmıyorum bu sozlerinize. Bana 1 adım gelene 3 adım giderim . Yasadiklarima rağmen hala da gidiyorum çünkü Birgün bizde yaslanicaz. Fakat her insan kıymet bilmiyor nekadar yavrum kızım deselerde bir yerde el kiziyiz hep iyilik yap ama 1 kere yapma senden kötüsü olmuyor.

Peki kv de gelinini kızı olarak görseydi geçmiş olsun diyip bir ihtiyacı var mı yok mu onu mu sorardı yoksa hala ısrarla gel temizlik yap mi derdi ?

Ben kaynanamı annem gibi severim. Ama kesinlikle bu konudaki gibi iyi niyetimi suistimal etmedi. Evine angarya işlere çağırmadı. Hasta olsa gider bakarım kesinlikle ama sapasaglamken neden kendimi kullandirtayim? Gerekirse temizlikçi tutsun yaptırsın gel diye çağırması bile abes

A yok şaka bu nasıl ya ciddi ciddi gelmek mi istedi çok merak ettim valla basil hiç utanmadan söyledi siz me yaptınız ağzım açık kaldı ya insanda b8raz utanma olur valla nasıl bir kafa var anlamadim gitti

Peki kv de gelinini kızı olarak görseydi geçmiş olsun diyip bir ihtiyacı var mı yok mu onu mu sorardı yoksa hala ısrarla gel temizlik yap mi derdi ?
Bu konuda değil de hiçbir işine yardım etmemiş insanlar için dedim ben.Sonuçta onlar da anne ,yardıma ihtiyaçları da olabilir kimi zaman.

Bence siz kötü bir şey yapmıyorsunuz

Pardon ama temizlikçi misiniz, hizmetçi misiniz? Ben gelinlerin artık böyle misyonlarının kalmadığını düşünmek istiyorum.

Okurken hey kadın kendine gel deyip sarsmak istedim.
Kendinizi bu kadar ezdirmeyin.
Siz başınıza çıkartıyorsunuz bunları.

Okurken hey kadın kendine gel deyip sarsmak istedim.
Kendinizi bu kadar ezdirmeyin.
Siz başınıza çıkartıyorsunuz bunları.
Gel dediğinde gitmedim canm bu durumda başka ne diyebilirim ki kayinvalideme ? Esimde aradı gelemez diye. Benim açımdan en uygun mesafe böyle diğer türlü fazlasıyla açık sözlü olursam çok büyük sorunlar çıkartirlar çaktırmadan mesafe koyuyorm bende

Ay ne alaka temizlige gitmek. Indanlar kendi evine yetisamiyo. Az yesin gundelikci tutsun.

Hastayken adam yerine koymayan hasta değilken çaktırmadan mesafe koymanı yer mi sence?
Başta verilen tavizleri düzeltirken hep kötü oluyor insan.
Umarım çaktırmadan başarırsın ne diyeyim...

Gelinsiniiz siz gündelikci degil bu sekılde alıstıran sizsiniz
Yardımınız suistimali aşmış

Hastayken adam yerine koymayan hasta değilken çaktırmadan mesafe koymanı yer mi sence?
Başta verilen tavizleri düzeltirken hep kötü oluyor insan.
Umarım çaktırmadan başarırsın ne diyeyim...
Eşim konuştuktan 1 saat sonra geçmiş olsun kızım yemek getiriyimmi diye aradi. Gelde trip yap arkadaşım kadın işini biliyor :)

Eşim konuştuktan 1 saat sonra geçmiş olsun kızım yemek getiriyimmi diye aradi. Gelde trip yap arkadaşım kadın işini biliyor :)

Sende işini bil.
Bunları yaz kenara. Eşin konuşmadan senin hasta olmana saygısı yok onların.
Hizmetçi muamelesi yapıyorlar.
Yapmak zorunda değilsin. Yapmadığın gün kötü ilan edilirsin.
Umarım herşey güzel olur tatlı tatlı halledersin.

Nasıl alıştırdıysan öyle gider, devamlı isterler .. temizlik , yemek vs. Kv hasta olur kimse olmaz tamam yardım için gidilir ama keyfi olarak misafiri geliyor diye ki üstelik siz rahatsızlanmışsınız gitmemeniz çok normal . İnsanlar ne kadar da seviyor küçük şeyleri büyütüp büyük bir mesele haline getirmeyi . Ne olacak yani gitmediysen , dünyanın sonu mu ? Hemen saygısızlık olarak adlandırılıyor . Biraz zihniyetlerin değişmesi lazım aslında .

Kayinwalidenin kızı yokmu. Yemin ediyorum koca koca kadınların gelinlerini köle gibi kullanmalarina sinir oluyorum. sen hizmetcimi aldın gelini tamam cagrılirda surekli cagrılmaz ki artık art niyete giriyor kendini kullandırma sende canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…