- 16 Eylül 2017
- 1.082
- 573
- 38
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Ay ben onu kacirmisimbenim ilk siramda balayına gelmek isteyen kaynana varhenüz onun rekorunu kimse kıramadı
konu sahibi kimin ne diyeceğini değil kendi istediğinizi yapın.öyle bir mecburiyetiniz yok .kendinizi mecbur hissettiğiniz yada cekindiginiz için bu duruma gelmissiniz.
bundan sonra oturmaya bile istediğiniz zaman gidin.
öyle daha kıymetli olursunuz.
bu arada aynı apartmanda mısınız?
Kesinlikle katılmıyorum bu sozlerinize. Bana 1 adım gelene 3 adım giderim . Yasadiklarima rağmen hala da gidiyorum çünkü Birgün bizde yaslanicaz. Fakat her insan kıymet bilmiyor nekadar yavrum kızım deselerde bir yerde el kiziyiz hep iyilik yap ama 1 kere yapma senden kötüsü olmuyor.Buradaki herkes eşinin annesine kaynana gözüyle bakıyor ne garip ,anne olarak bakılsa bu kadar eleştiri almazdınız.
Peki kv de gelinini kızı olarak görseydi geçmiş olsun diyip bir ihtiyacı var mı yok mu onu mu sorardı yoksa hala ısrarla gel temizlik yap mi derdi ?Buradaki herkes eşinin annesine kaynana gözüyle bakıyor ne garip ,anne olarak bakılsa bu kadar eleştiri almazdınız.
A yok şaka bu nasıl ya ciddi ciddi gelmek mi istedi çok merak ettim valla basil hiç utanmadan söyledi siz me yaptınız ağzım açık kaldı ya insanda b8raz utanma olur valla nasıl bir kafa var anlamadim gittibenim ilk siramda balayına gelmek isteyen kaynana varhenüz onun rekorunu kimse kıramadı
konu sahibi kimin ne diyeceğini değil kendi istediğinizi yapın.öyle bir mecburiyetiniz yok .kendinizi mecbur hissettiğiniz yada cekindiginiz için bu duruma gelmissiniz.
bundan sonra oturmaya bile istediğiniz zaman gidin.
öyle daha kıymetli olursunuz.
bu arada aynı apartmanda mısınız?
Bu konuda değil de hiçbir işine yardım etmemiş insanlar için dedim ben.Sonuçta onlar da anne ,yardıma ihtiyaçları da olabilir kimi zaman.Peki kv de gelinini kızı olarak görseydi geçmiş olsun diyip bir ihtiyacı var mı yok mu onu mu sorardı yoksa hala ısrarla gel temizlik yap mi derdi ?
Bence siz kötü bir şey yapmıyorsunuzKesinlikle katılmıyorum bu sozlerinize. Bana 1 adım gelene 3 adım giderim . Yasadiklarima rağmen hala da gidiyorum çünkü Birgün bizde yaslanicaz. Fakat her insan kıymet bilmiyor nekadar yavrum kızım deselerde bir yerde el kiziyiz hep iyilik yap ama 1 kere yapma senden kötüsü olmuyor.
Gel dediğinde gitmedim canm bu durumda başka ne diyebilirim ki kayinvalideme ? Esimde aradı gelemez diye. Benim açımdan en uygun mesafe böyle diğer türlü fazlasıyla açık sözlü olursam çok büyük sorunlar çıkartirlar çaktırmadan mesafe koyuyorm bendeOkurken hey kadın kendine gel deyip sarsmak istedim.
Kendinizi bu kadar ezdirmeyin.
Siz başınıza çıkartıyorsunuz bunları.
Ay ne alaka temizlige gitmek. Indanlar kendi evine yetisamiyo. Az yesin gundelikci tutsun.Merhaba kızlar . Hep aynı konular üzerinden gidiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün ben yatak döşşek hastayım , kalkıp evimin işini bile göremedim . Kayinvalidene bizim akrabamiz geliyormuş kendileri çok samimiler. Beni aradı işte öğlenden gel temizliğe yemeğe yardım et diye bende gelirdimde çok hastayım dedim. Biraz suratı bozuldu kapattı. Sonra benm hasta olduğuma inanmamış zil çaldi duşta oldgmu için açamadım telime baktım 4 sefer kayınvalidem 1 sefer de kayinbabam aramış. Heralde hastasıyım bahane mi yapıyorum diye kontrole geldi. Duştan çıktıktan sonra tekrar aradı misafirlere ayıp öğlenden sonra gel bana da yardım et dedi. Normalde her misafir gelişinde öğlenden temizliğine gidiyordum. Fakat insan geçmiş olsun kizim gelmene gerek yok dese inanin hasta halimle gider yardım ederdim. Bundan biraz daha mesafeli yaklasicam ve yaklaşmaya devam edicem çünkü elimi versem kolumu kaptiriyorum kıymet bilinmediğini farkettim. Eşim beni aradı hastayım annen temizliğe cagiriyo gitmesem ayıp olurmu ddm oda gitme ben annemle konuşurum dedi. Kayinvalidemi aramış kaynanam akşam misafir gelicekte gelini çagirdim gelmedi demiş.... Esimde o çok hasta bu seferlik gelmesin diyince suratı düşmüş. Şimdi bunlar akrabalara gelin gelmiyo demesn diye sadece çaya gidicem onları haklı cikarmicam. Ve yarın bı gün kesin eşimi ben arattirdim diye sorun cikaricaklar. Sizcede temizliğe gitmemekte haksizmiyim arkadaşlar ? Gittgmde hep bekliyorlar benim de aklıma başına geldi her cagirdiginda gitmicem. esimde bu konuda ısrar etmez sağolsun. Ama muhakkak aramızı acicaklr çünkü kendilerini acindirmayi çok iyi biliyorlar
Gel dediğinde gitmedim canm bu durumda başka ne diyebilirim ki kayinvalideme ? Esimde aradı gelemez diye. Benim açımdan en uygun mesafe böyle diğer türlü fazlasıyla açık sözlü olursam çok büyük sorunlar çıkartirlar çaktırmadan mesafe koyuyorm bende
Eşim konuştuktan 1 saat sonra geçmiş olsun kızım yemek getiriyimmi diye aradi. Gelde trip yap arkadaşım kadın işini biliyor :)Hastayken adam yerine koymayan hasta değilken çaktırmadan mesafe koymanı yer mi sence?
Başta verilen tavizleri düzeltirken hep kötü oluyor insan.
Umarım çaktırmadan başarırsın ne diyeyim...
Eşim konuştuktan 1 saat sonra geçmiş olsun kızım yemek getiriyimmi diye aradi. Gelde trip yap arkadaşım kadın işini biliyor :)
Nasıl alıştırdıysan öyle gider, devamlı isterler .. temizlik , yemek vs. Kv hasta olur kimse olmaz tamam yardım için gidilir ama keyfi olarak misafiri geliyor diye ki üstelik siz rahatsızlanmışsınız gitmemeniz çok normal . İnsanlar ne kadar da seviyor küçük şeyleri büyütüp büyük bir mesele haline getirmeyi . Ne olacak yani gitmediysen , dünyanın sonu mu ? Hemen saygısızlık olarak adlandırılıyor . Biraz zihniyetlerin değişmesi lazım aslında .Merhaba kızlar . Hep aynı konular üzerinden gidiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün ben yatak döşşek hastayım , kalkıp evimin işini bile göremedim . Kayinvalidene bizim akrabamiz geliyormuş kendileri çok samimiler. Beni aradı işte öğlenden gel temizliğe yemeğe yardım et diye bende gelirdimde çok hastayım dedim. Biraz suratı bozuldu kapattı. Sonra benm hasta olduğuma inanmamış zil çaldi duşta oldgmu için açamadım telime baktım 4 sefer kayınvalidem 1 sefer de kayinbabam aramış. Heralde hastasıyım bahane mi yapıyorum diye kontrole geldi. Duştan çıktıktan sonra tekrar aradı misafirlere ayıp öğlenden sonra gel bana da yardım et dedi. Normalde her misafir gelişinde öğlenden temizliğine gidiyordum. Fakat insan geçmiş olsun kizim gelmene gerek yok dese inanin hasta halimle gider yardım ederdim. Bundan biraz daha mesafeli yaklasicam ve yaklaşmaya devam edicem çünkü elimi versem kolumu kaptiriyorum kıymet bilinmediğini farkettim. Eşim beni aradı hastayım annen temizliğe cagiriyo gitmesem ayıp olurmu ddm oda gitme ben annemle konuşurum dedi. Kayinvalidemi aramış kaynanam akşam misafir gelicekte gelini çagirdim gelmedi demiş.... Esimde o çok hasta bu seferlik gelmesin diyince suratı düşmüş. Şimdi bunlar akrabalara gelin gelmiyo demesn diye sadece çaya gidicem onları haklı cikarmicam. Ve yarın bı gün kesin eşimi ben arattirdim diye sorun cikaricaklar. Sizcede temizliğe gitmemekte haksizmiyim arkadaşlar ? Gittgmde hep bekliyorlar benim de aklıma başına geldi her cagirdiginda gitmicem. esimde bu konuda ısrar etmez sağolsun. Ama muhakkak aramızı acicaklr çünkü kendilerini acindirmayi çok iyi biliyorlar
Merhaba kızlar . Hep aynı konular üzerinden gidiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün ben yatak döşşek hastayım , kalkıp evimin işini bile göremedim . Kayinvalidene bizim akrabamiz geliyormuş kendileri çok samimiler. Beni aradı işte öğlenden gel temizliğe yemeğe yardım et diye bende gelirdimde çok hastayım dedim. Biraz suratı bozuldu kapattı. Sonra benm hasta olduğuma inanmamış zil çaldi duşta oldgmu için açamadım telime baktım 4 sefer kayınvalidem 1 sefer de kayinbabam aramış. Heralde hastasıyım bahane mi yapıyorum diye kontrole geldi. Duştan çıktıktan sonra tekrar aradı misafirlere ayıp öğlenden sonra gel bana da yardım et dedi. Normalde her misafir gelişinde öğlenden temizliğine gidiyordum. Fakat insan geçmiş olsun kizim gelmene gerek yok dese inanin hasta halimle gider yardım ederdim. Bundan biraz daha mesafeli yaklasicam ve yaklaşmaya devam edicem çünkü elimi versem kolumu kaptiriyorum kıymet bilinmediğini farkettim. Eşim beni aradı hastayım annen temizliğe cagiriyo gitmesem ayıp olurmu ddm oda gitme ben annemle konuşurum dedi. Kayinvalidemi aramış kaynanam akşam misafir gelicekte gelini çagirdim gelmedi demiş.... Esimde o çok hasta bu seferlik gelmesin diyince suratı düşmüş. Şimdi bunlar akrabalara gelin gelmiyo demesn diye sadece çaya gidicem onları haklı cikarmicam. Ve yarın bı gün kesin eşimi ben arattirdim diye sorun cikaricaklar. Sizcede temizliğe gitmemekte haksizmiyim arkadaşlar ? Gittgmde hep bekliyorlar benim de aklıma başına geldi her cagirdiginda gitmicem. esimde bu konuda ısrar etmez sağolsun. Ama muhakkak aramızı acicaklr çünkü kendilerini acindirmayi çok iyi biliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?