Muhtemelen borcunuz olduğu için sonuçta maddi olarak bağımlı olduğunuz bir durum var; size bundan dolayı "o işten çıkın" diyemiyordur. Demiyordur değil,diyemiyordur.
İşin içine maddi zorunluluk girince ne yazık ki bu şekilde davranması süpriz bir yaklaşım değil.
Sanıyorum sizin işi bırakcağınızı düşündüğünden dolayı bu şekilde soğuk kanlı tavır alarak bunu indirgemeye çalışıyor diye düşünüyorum.
kızlar eşim iyidir hoştur ama konu iş yerindeki huzursuzluklar olunca hiç yanımda olmuyor
daha önceki konularımı okuyanlar bilir,iş yerimde çok mutsuzum,tabiri caizse köpek gibi çalıştırıp hala memnun olmayan patronlarım var,dün benimle alakası olmayan bir konudan yine adam acısını benden çıkardı sinirimden oturdum hüngür hüngür ağladım,birde yapım gereği kendimi savunamam hemen ağlarım (en nefret ettiğim özelliğim)
kolay kolay evime eşime işimdeki olumsuzlukları yansıtmam ama dün ister istemez yüzümden anladı eşim,noldu dedi anlattım tek dediği aman boşver her yer aynı demek oldu sonrada kapattı konuyu
isterdim ki bu kadar üzmelerine izin verme,canına tak ettiyse çık arkanda ben varım demesini çok bekledim ama demedi,hoş desede çıkmayacağımı kendisi de bilir borç var nereye çıkıyorum mecbur çekicem ama insan arkasında bir güç olmasını istiyor bazı durumlarda,çok kırıldım ya moralim zaten bozuktu hepten bozuldu
erkeklerin hepsi böyle mi ben mi abarttım ben mi çok şey bekliyorum..
inanın derdim işten çıkıp ohhh evde keyif yapmak değil,eşim işten çık diye yalvarsa yine çıkmam,12 yıldır çalışyorum iş hayatı nasıldır biliyorum dün gerçekten kötü birgündü ama oluyor işte,artık çabuk toparlanmayı öğrendim ama benim takıldığım konu eşimin yanımda olmaması yalandan da olsa çık ben varım ölmedik ya ben bakarım size demesi,neden demiyor ya,ben kadın başımla onun iş yerinde üzülmesine stresli bir ortamda çalışmasına asla izin vermem çık ben bakarım eve derim ki bundan 3 sene önce böyle bir teklif bile yaptım yaparım da asla gocunmam ama o niye düşünmüyor sevmiyor mu beni
inanın derdim işten çıkıp ohhh evde keyif yapmak değil,eşim işten çık diye yalvarsa yine çıkmam,12 yıldır çalışyorum iş hayatı nasıldır biliyorum dün gerçekten kötü birgündü ama oluyor işte,artık çabuk toparlanmayı öğrendim ama benim takıldığım konu eşimin yanımda olmaması yalandan da olsa çık ben varım ölmedik ya ben bakarım size demesi,neden demiyor ya,ben kadın başımla onun iş yerinde üzülmesine stresli bir ortamda çalışmasına asla izin vermem çık ben bakarım eve derim ki bundan 3 sene önce böyle bir teklif bile yaptım yaparım da asla gocunmam ama o niye düşünmüyor sevmiyor mu beni
haklısın canım ben ve eşim aynı şirkette çalışıyoruz ben olan sorunları elimden geldiğince ona duyurmamaya çalışıyorum sorun çıkarmasın diye..
mesela geçen gün çok sorunlar yaşadım haklıydım ama haksız duruma düştüm ağladım bunu gördü eşim ve zor zapdettim işten çık bende çıkıcam diye tutturdu..
kimsenin üzmesine izin vermem diyo ben benim arkamda olmasına seviniyorum tabiiki ama sonunu düşünmeden davanmasınada kızıyorum..o yüzden elimden geldiği kadar söylemem sorunlarımı..
canım erkeklerin tarzı bizden çok farklı.eğer eşin gerçekten işten çıkmanı istemiyorsa sırf gönlün olsun sen kendini yalnız ve savunmasız hissetme diye aman aşkım istersen çık işten demez.nerde gezer erkeklerde o nezaket o anlayış .onlar sanır ki eğer işten çıkabilirsin arkandayım dese sen yarın gerçekten işi bırakacaksın.o yüzden üzülme borçlar yüzünden işten çıkmayacağını bildiği için lafını etmek gereği görmemiştir.bide şunu öğrendim ben hayatta tırnağın varsa başını kaşıyacaksın.bak yeri geliyo eşler bile arkamızda durmuyo tamamen.çalışırken yeni bir iş bak eğer uygununu bulursan ne mutlu.eşin de madem bu konuda içini bile rahatlatmıyo hiç söylenme ona. iki gün sonra da çalıştın ama hep başıma kaktın söylendin diyebilir.çalıştıklarının bile hükmü olmayabilir.
sanırım herşeyin fazlası zarar :)
Ayrıca şimdi erkekler kadınların çalışmasını istiyor. Hayat zorlaştı..çok nadirdir çalışmamasını istemesi. Hatta şimdi oğullarına kız bakan analar bile kadrolu devlet memuru olsun, işi iyi olsun geliri iyi olsun diyorlar. Eskiden güzel mi diye bakıyolardı. Şimdi memur mu diye bakıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?