haksızmıyım siz karar verin ?

calısan kadın ollmanın zorluguda bu sanırım ,
bende gecenlerde sevgılıme soylemıstım sıkıldım fılan dıye
oda bana ama askım heryer aynı demıstı
zaten ınsan destek aradgı dertlesmek ıstedıgı ıcın soyler bunu karsısındakıne
erkekler odun ıste anlarlarmı

hepsi böyle ne yazıkki canım...
aynı durumdayız seninle...
haklsın insan arkanda ben varım demesini bekliyo sonucu değiştirmeyecek olsa bile...

abartmıyorsun bence .eşinin senin parana ihtiyacı var o yüzden senin iş değiştirmen vs onun işine gelmez bu durumda senin eve getirdiğin para önemli demek onun için .sen sıkıntılı mutsuz olman hiç umrunda değil baksana .bence kadın kendi için çaılışmalı kendi masraflarını karşılamak için yani kuaöfrdü ,kıyafetti vs vs eşine yük olmamak için bu harcalamları yapmak birikim yapmak için çalışmalı .kazandığım paranın hesabını vericeksem oo yani o adamı ne yapayım ben alah aşkına .

Hem çalışan kadın olmanın zorluğu hem de hayat şartlarının değişmesi. Kadınların daha çok iş hayatına girmesi erkeklerin buna alışması. Dolayısıyla paranın tatlı gelmesi..kadın o kadar kabiliyetli ki çalışır da annelik de yapar, kocasına karı da olur, iyi bir evlat, iyi bir gelin vs vs vs…. kadınlar eskisi kadar nazlı değil artık. Hatta erkeklerin daha nazlı olduğunu bile söyleyebiliriz.

elanurum, yalanda olsa öyle desin diyorsunuz ya inanın bir insanda en tahammul edilmeyen şeylerden biridir bu; inanmadığı konuda cümleler kurması.

Siz duygusal olarak öyle düşünüyorsunuz ama mantıklı düşünseniz hata yaptığınızı anlarsınız.

Bayan çalışıyorsa çok güçlü olmalıdır..
Çünkü hem ev hem iş çok çok sabır gerektiriyor..
Siz 12 yıldır çalışıyorsanız kendinize yetiyorsunuzdur, eşinizin yalandan söyleyeceği üçbeş kelimeye ihtiyacınız yok ki.

insan her zaman aynı fıtrat üzere olamıyor ki ...ne kadar güçlü olsa da yıllarca kendine yetse de yeri geliyor ihtiyaç oluyor o üç beş kelimeye ..belki bi acizlik anında..hüzün anında..

benim de derdim buna benzer bu günlerde doğum yaptım iznim bitiyor. dil ucuyla da olsa eşimden ücretsiz izne çık istersen diye bekliyorum ama o teklif gelmiyor :)

doğru söylüyorsun kendime yetebiliyorum bu zamana kadar iş hayatımda öyle sıkıntılar yaşadım ki kimse bilmez ama bazen bende bir destek arıyorum ,bu desteğide en yakınım dediğim eşimden bekliyroum ,bu konuda duygusallığım ağır bastı dün kırgın üzgün bir halde yattım biliyor hiç umursamadı,sabah telefon bekledim saat 12 oldu hala ses yok,kırgınlığımın farkında bile değil

benim de derdim buna benzer bu günlerde doğum yaptım iznim bitiyor. dil ucuyla da olsa eşimden ücretsiz izne çık istersen diye bekliyorum ama o teklif gelmiyor :)

canım hayırlı uğurlu olsun ,sağlıkla büyüsün bebeğin...bu erkekler niye bu kadar odun ya neden neden..

olay da bu zaten kendi ağzınla sorunu çözdün aslında..farkında bile değil....erkekler çok sığ gerçekten.şimdi senin burada topik açıp gündem konusu yaptığını bilse gülmekten ölür. ama biz kadınlar hassas varlıklarız işte. çok ayrıntıcıyız. erkeklerle farkımız da bu zaten.dengeler böyle olsun ya bi de erkeklerin de bizim gibi olduğunu düşünsenize..hayat çekilir miydi? Yaradan ne güzel kurmuş dengeleri.

ne kadar agresif yaklaşıyorsun konuya.

ne kadar agresif yaklaşıyorsun konuya.

gerçekçi yaklaşıyorum canım .ayrıca kendi adıma konuştum benim parama tenezzül eden adamı istemem ,güçlü erkekleri seviyorum ama herkese göre değişir tabi .erkeklerin böle kadını köle gibi çalıştırıp evde full hizmet beklemesine karşıyım bide.

herkes için aynı olmamakla birlikte parana tenezül edecek erkek zaten kimseye koca olmaz. ortak bir hayattır yaşanır ortak bir şekilde. bu işin kölesi de olmaz, yoksa adam neden evlensin anası varken evde her işini söylenmeden yapan...

evet eve para getiren kadın dururken yani dimi ama ?canım senin düşüncen ortak yaşam olabilir ben öyle düşünmüyorum .ben çalışırım kendime harcarım bir adama bakmak için okumadım o okulu . ama o adam benle evlenmişse evime bakmak zorunda .öle karım çalışsın getirsin brilikte yiyelim mantığı bende yok buda benim düşüncem .

insan her zaman aynı fıtrat üzere olamıyor ki ...ne kadar güçlü olsa da yıllarca kendine yetse de yeri geliyor ihtiyaç oluyor o üç beş kelimeye ..belki bi acizlik anında..hüzün anında..

Haklısınız sonuna kadar katılıyorum ama yalandan kurulan üçbeş cümle çok daha yıkıcı olur sonrasında.

Birikim yapar bunu kadın, birgün olduki o yalandan da olsa söylediği cümeleleri yapmak ister kadın adam döner sözünden o zaman daha yıkıcı olur.

Çalışan kadın, hele hele evin en büyük sorumluluklarını alan kadınlar hep buna maruz kalıyor..
Bir süre sonra erkek çok fena alışıyor..Geri dönüşü olmuyor.

Ne olursa olsun erkeğin sorumluluklarını almamak lazım omuzlarından..

Yalanda olsa sözü burada devreye giriyor; yalanda olsa sorumluluk yüklenmeli omuzlarına.

Yoksa hem kadını unutuyorlar, hem ihtiyaçlarını hem kendi üstlerine düşenleri.

benim bir arkadaşımda aynen senin düşüncenden,evlendi çalıştığı yerde kafası attı ayrıldı,şimdi evde bakacak mecbur neyine güvenip evlendiyse gitsin bulsun diyor ,o kocada arkadaşımın peşinde fındık faresi gibi dolaşıp durur bitanem bitanem diye ,bu erkeklerin ne kadar afedersiniz ağzına ederseniz okadar seviyorlar,gözümün önünde bu örnek olunca ben mi hata yapıyorum demeden duramıyorum

Son düzenleme:

benim bir arkadaşımda aynen senin düşüncenden,evlendi çalıştığı yerde kafası attı ayrıldı,şimdi evde bakacak mecbur neyine güvenip evlendiyse gitsin bulsun diyor ,o kocada arkadaşımın peşinde fındık faresi gibi dolaşıp durur bitanem bitanem diye ,bu erkeklerin ne kadar afedersiniz ağzına ederseniz okadar seviyorlar,gözümün önünde bu örnek olunca ben mi hata yapıyorum demeden duramıyorum

deveye diken insana s.....n gerek diye boşa denmemiş....atalar çözmüş bu işi

anneannem hep der ki bak kızım erkeğin iki kaşığı varsa üç etmiceksin hatta birini de tutup sen kıracaksın.tek edeceksimn.öyle makbul hanım olursun.haklılık payı var gibi biraz

öyle olur canım ben çook gördüm kocalarını hiç sevmeyen sallamayan tipler hepsi el üstünde tutuluyor ,seven ,herşeyini feda eden ,didinen kadınlar hep üzülüyor çok var çevremde. ondan yazdım o yorumu yani kocana kızıyorum bu konuda .ne demek yani stresliysen en azından yanında olduğunu göstermek zorunda senin .bu erkek milettinin anladığı dilden konuşmak gerek biraz.benimde eski sevgilim mesela kaç para alıyorsun maaşın ne diyordu ya daha evli değiliz birşey değiliz soruyordu .yüzsüz iyiki ayırlmışsız bide okadar üüzldüm onun için .bazı yaşadığım şeyler benimde gözümü açtı sen bakma bende sen gibiydim eskiden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…