kızlar eşim iyidir hoştur ama konu iş yerindeki huzursuzluklar olunca hiç yanımda olmuyor
daha önceki konularımı okuyanlar bilir,iş yerimde çok mutsuzum,tabiri caizse köpek gibi çalıştırıp hala memnun olmayan patronlarım var,dün benimle alakası olmayan bir konudan yine adam acısını benden çıkardı sinirimden oturdum hüngür hüngür ağladım,birde yapım gereği kendimi savunamam hemen ağlarım (en nefret ettiğim özelliğim)
kolay kolay evime eşime işimdeki olumsuzlukları yansıtmam ama dün ister istemez yüzümden anladı eşim,noldu dedi anlattım tek dediği aman boşver her yer aynı demek oldu sonrada kapattı konuyu
isterdim ki bu kadar üzmelerine izin verme,canına tak ettiyse çık arkanda ben varım demesini çok bekledim ama demedi,hoş desede çıkmayacağımı kendisi de bilir borç var nereye çıkıyorum mecbur çekicem ama insan arkasında bir güç olmasını istiyor bazı durumlarda,çok kırıldım ya moralim zaten bozuktu hepten bozuldu
erkeklerin hepsi böyle mi ben mi abarttım ben mi çok şey bekliyorum..
abartmıyorsun bence .eşinin senin parana ihtiyacı var o yüzden senin iş değiştirmen vs onun işine gelmez bu durumda senin eve getirdiğin para önemli demek onun için .sen sıkıntılı mutsuz olman hiç umrunda değil baksana .bence kadın kendi için çaılışmalı kendi masraflarını karşılamak için yani kuaöfrdü ,kıyafetti vs vs eşine yük olmamak için bu harcalamları yapmak birikim yapmak için çalışmalı .kazandığım paranın hesabını vericeksem oo yani o adamı ne yapayım ben alah aşkına .kızlar eşim iyidir hoştur ama konu iş yerindeki huzursuzluklar olunca hiç yanımda olmuyor
daha önceki konularımı okuyanlar bilir,iş yerimde çok mutsuzum,tabiri caizse köpek gibi çalıştırıp hala memnun olmayan patronlarım var,dün benimle alakası olmayan bir konudan yine adam acısını benden çıkardı sinirimden oturdum hüngür hüngür ağladım,birde yapım gereği kendimi savunamam hemen ağlarım (en nefret ettiğim özelliğim)
kolay kolay evime eşime işimdeki olumsuzlukları yansıtmam ama dün ister istemez yüzümden anladı eşim,noldu dedi anlattım tek dediği aman boşver her yer aynı demek oldu sonrada kapattı konuyu
isterdim ki bu kadar üzmelerine izin verme,canına tak ettiyse çık arkanda ben varım demesini çok bekledim ama demedi,hoş desede çıkmayacağımı kendisi de bilir borç var nereye çıkıyorum mecbur çekicem ama insan arkasında bir güç olmasını istiyor bazı durumlarda,çok kırıldım ya moralim zaten bozuktu hepten bozuldu
erkeklerin hepsi böyle mi ben mi abarttım ben mi çok şey bekliyorum..
calısan kadın ollmanın zorluguda bu sanırım ,
bende gecenlerde sevgılıme soylemıstım sıkıldım fılan dıye
oda bana ama askım heryer aynı demıstı
zaten ınsan destek aradgı dertlesmek ıstedıgı ıcın soyler bunu karsısındakıne
erkekler odun ıste anlarlarmı
elanurum, yalanda olsa öyle desin diyorsunuz ya inanın bir insanda en tahammul edilmeyen şeylerden biridir bu; inanmadığı konuda cümleler kurması.
Siz duygusal olarak öyle düşünüyorsunuz ama mantıklı düşünseniz hata yaptığınızı anlarsınız.
Bayan çalışıyorsa çok güçlü olmalıdır..
Çünkü hem ev hem iş çok çok sabır gerektiriyor..
Siz 12 yıldır çalışıyorsanız kendinize yetiyorsunuzdur, eşinizin yalandan söyleyeceği üçbeş kelimeye ihtiyacınız yok ki.
elanurum, yalanda olsa öyle desin diyorsunuz ya inanın bir insanda en tahammul edilmeyen şeylerden biridir bu; inanmadığı konuda cümleler kurması.
Siz duygusal olarak öyle düşünüyorsunuz ama mantıklı düşünseniz hata yaptığınızı anlarsınız.
Bayan çalışıyorsa çok güçlü olmalıdır..
Çünkü hem ev hem iş çok çok sabır gerektiriyor..
Siz 12 yıldır çalışıyorsanız kendinize yetiyorsunuzdur, eşinizin yalandan söyleyeceği üçbeş kelimeye ihtiyacınız yok ki.
benim de derdim buna benzer bu günlerde doğum yaptım iznim bitiyor. dil ucuyla da olsa eşimden ücretsiz izne çık istersen diye bekliyorum ama o teklif gelmiyor :)
doğru söylüyorsun kendime yetebiliyorum bu zamana kadar iş hayatımda öyle sıkıntılar yaşadım ki kimse bilmez ama bazen bende bir destek arıyorum ,bu desteğide en yakınım dediğim eşimden bekliyroum ,bu konuda duygusallığım ağır bastı dün kırgın üzgün bir halde yattım biliyor hiç umursamadı,sabah telefon bekledim saat 12 oldu hala ses yok,kırgınlığımın farkında bile değil
abartmıyorsun bence .eşinin senin parana ihtiyacı var o yüzden senin iş değiştirmen vs onun işine gelmez bu durumda senin eve getirdiğin para önemli demek onun için .sen sıkıntılı mutsuz olman hiç umrunda değil baksana .bence kadın kendi için çaılışmalı kendi masraflarını karşılamak için yani kuaöfrdü ,kıyafetti vs vs eşine yük olmamak için bu harcalamları yapmak birikim yapmak için çalışmalı .kazandığım paranın hesabını vericeksem oo yani o adamı ne yapayım ben alah aşkına .
ne kadar agresif yaklaşıyorsun konuya.
gerçekçi yaklaşıyorum canım .ayrıca kendi adıma konuştum benim parama tenezzül eden adamı istemem ,güçlü erkekleri seviyorum ama herkese göre değişir tabi .erkeklerin böle kadını köle gibi çalıştırıp evde full hizmet beklemesine karşıyım bide.
herkes için aynı olmamakla birlikte parana tenezül edecek erkek zaten kimseye koca olmaz. ortak bir hayattır yaşanır ortak bir şekilde. bu işin kölesi de olmaz, yoksa adam neden evlensin anası varken evde her işini söylenmeden yapan...
insan her zaman aynı fıtrat üzere olamıyor ki ...ne kadar güçlü olsa da yıllarca kendine yetse de yeri geliyor ihtiyaç oluyor o üç beş kelimeye ..belki bi acizlik anında..hüzün anında..
doğru söylüyorsun kendime yetebiliyorum bu zamana kadar iş hayatımda öyle sıkıntılar yaşadım ki kimse bilmez ama bazen bende bir destek arıyorum ,bu desteğide en yakınım dediğim eşimden bekliyroum ,bu konuda duygusallığım ağır bastı dün kırgın üzgün bir halde yattım biliyor hiç umursamadı,sabah telefon bekledim saat 12 oldu hala ses yok,kırgınlığımın farkında bile değil
evet eve para getiren kadın dururken yani dimi ama ?canım senin düşüncen ortak yaşam olabilir ben öyle düşünmüyorum .ben çalışırım kendime harcarım bir adama bakmak için okumadım o okulu . ama o adam benle evlenmişse evime bakmak zorunda .öle karım çalışsın getirsin brilikte yiyelim mantığı bende yok buda benim düşüncem .
evet eve para getiren kadın dururken yani dimi ama ?canım senin düşüncen ortak yaşam olabilir ben öyle düşünmüyorum .ben çalışırım kendime harcarım bir adama bakmak için okumadım o okulu . ama o adam benle evlenmişse evime bakmak zorunda .öle karım çalışsın getirsin brilikte yiyelim mantığı bende yok buda benim düşüncem .
benim bir arkadaşımda aynen senin düşüncenden,evlendi çalıştığı yerde kafası attı ayrıldı,şimdi evde bakacak mecbur neyine güvenip evlendiyse gitsin bulsun diyor ,o kocada arkadaşımın peşinde fındık faresi gibi dolaşıp durur bitanem bitanem diye ,bu erkeklerin ne kadar afedersiniz ağzına ederseniz okadar seviyorlar,gözümün önünde bu örnek olunca ben mi hata yapıyorum demeden duramıyorum
benim bir arkadaşımda aynen senin düşüncenden,evlendi çalıştığı yerde kafası attı ayrıldı,şimdi evde bakacak mecbur neyine güvenip evlendiyse gitsin bulsun diyor ,o kocada arkadaşımın peşinde fındık faresi gibi dolaşıp durur bitanem bitanem diye ,bu erkeklerin ne kadar afedersiniz ağzına ederseniz okadar seviyorlar,gözümün önünde bu örnek olunca ben mi hata yapıyorum demeden duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?