• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksizmiyim

Benimki bazen beni simartiyor
Bazen ilgileniyor oda olmasa bu ev katlanilmaz bir hal alırdı. Halimiz içler acısı ya . Birde su eşim sürekli evde offf püf diye yakinanlara ömrüm boyunca anlam veremicem
Oyy kuzum arada bi diyo ya yazik valla :) bak benim esim cok sirnasik simarik bi insandir ya tipinide girsen biyikli sakalli adam yani 26 yasindayiz ama hic demezsun bu adam evde nasil bile kedi gibi mirlayip geziyo her gordugu yerde bi opuyum nolur bi sariliyim falan ben sevmiyorum iste surekli mic mic ole cioveli şen sakrak kadinlara hep ozenmisimdir yapamadm yani denedim yalan gibi geldi yani :) ama sanirim benim esim en cok bu durumdan gidiyo.ama seninkinn henuz ne istedgni anlayamadim yani birz da tam tersi mi davransan ne bilim belki farki olur :)

Bence sakin bile davranmissiniz ben olsam orda kovardim onu, acaba siz onun yaptigi bir planda birlikte vakit gecirirken surekli arkadasiniz arayip hadi hadi dese, siz de cay ic geliyorum deseniz ne tepki verir?

Oyy kuzum arada bi diyo ya yazik valla :) bak benim esim cok sirnasik simarik bi insandir ya tipinide girsen biyikli sakalli adam yani 26 yasindayiz ama hic demezsun bu adam evde nasil bile kedi gibi mirlayip geziyo her gordugu yerde bi opuyum nolur bi sariliyim falan ben sevmiyorum iste surekli mic mic ole cioveli şen sakrak kadinlara hep ozenmisimdir yapamadm yani denedim yalan gibi geldi yani :) ama sanirim benim esim en cok bu durumdan gidiyo.ama seninkinn henuz ne istedgni anlayamadim yani birz da tam tersi mi davransan ne bilim belki farki olur :)

Yok be canım neler yapmadım ki
Önceden kahvesi falanda yoktu doğumdan sonra başladı çünkü önceden hep birlikkte gezerdik bensiz gezmezdi
Çocuk oldu yapacağımız şeyler kısıtlandi eşimle . Sonra bir baktım evde hediyelik eşya gibiyim :) biraz büyüsün değişir diyorlar ama inşallah aman degismesse de kendi bilir. Hele bir kızım yürümeye başlasin en iyi arkadaşım o olur

Bence sakin bile davranmissiniz ben olsam orda kovardim onu, acaba siz onun yaptigi bir planda birlikte vakit gecirirken surekli arkadasiniz arayip hadi hadi dese, siz de cay ic geliyorum deseniz ne tepki verir?
Kovmaktan beter ettim inan. Ama olan benim sinirlerime oluyor biliyorum

Zeytinyağı gibi üste çıkıyor sonra
Ben sürekli onu kisitliyor gibi oluyorum
Ben dicegigimi dedim zaten ona.
Takan kim ki :) boşa sinirlerim geriliyor yipraniyorum işte.

Allah'im benim kocami anlatiyon sanki .suan uyuyo aklima getirdin gidip kafasina yastigi dayayip bogsammi napsam cok sinirlendim keske ölsem :KK42:

Ah ah nerdeeee , Burada pek çevrem yok çocuk olduktan sonrada bir arkadaşım vardi oda doğum yapacağı için başka şehirde annesinin yanında.

Yani sosyallesebilecegim bir alan yok benim için. Bir anda da kiminle arkadaşlık kurabilirimki. Bi kızım var oda çok küçük.

Tam kova erkeğiyle yengeç kadını ilişkisine dönmüş desene ilişkiniz:/

Yok be canım neler yapmadım ki
Önceden kahvesi falanda yoktu doğumdan sonra başladı çünkü önceden hep birlikkte gezerdik bensiz gezmezdi
Çocuk oldu yapacağımız şeyler kısıtlandi eşimle . Sonra bir baktım evde hediyelik eşya gibiyim :) biraz büyüsün değişir diyorlar ama inşallah aman degismesse de kendi bilir. Hele bir kızım yürümeye başlasin en iyi arkadaşım o olur
Yani evet bebek olunca biraz hatta baya bi kisitlaniyosun nerdeyse hep evdesin.kizin biraz ayaklansin yine eskisi gibi olursunuz tabi esine kahve bagimlilik yapmadan :)

Cilveli olsan konuşsan sakalaşsanda aynıı
Surat asıp somurtsanda aynı benim ki

Şakalaşmaktan be kavga çıkarır oldu. Dokunma elleme yok şunu demek bunu deme
Neden böylesin deyince nasılım ben aynıyım diyo salağım ya ben anlamıyorum
Umrumda değil valla :)

Suan neyi fark ettim biliyormusun ,
Tek degilmisim .
Sorun bendede değil bence bunların mayalarinda.
Aynen canikim ben ilk zmanlar esimi cok kisitlardim oda biyere gitmek icin saatlerce bana dil dokerdi.bigun bana dedi butun hafta calisiyorim nolur 1 gunde istedigim olsa bende acidim artik karismadim.sonrada baktim bu abartiyo yine kizmaya basladim busefer o beni dinlemiyor :'(

Aynen canikim ben ilk zmanlar esimi cok kisitlardim oda biyere gitmek icin saatlerce bana dil dokerdi.bigun bana dedi butun hafta calisiyorim nolur 1 gunde istedigim olsa bende acidim artik karismadim.sonrada baktim bu abartiyo yine kizmaya basladim busefer o beni dinlemiyor :'(

Yahu ben adama git gez tabi hakkın çalışıyorsun sosyal hayatında olmalı dedim. Demez olaydım adam beni tamamen yanlış anlamış. :D

Aynen ya artik yuz goz olduk benim esimde ayni ben 3 snelik evliyim 4 senelik kinustuk yani 7 senedir beraberiz ilk defa senin aradgni gorunce bunalim geliyo diyince sok oldum bakalim daha neler duycaz

Ayni hatayi bende yaptim iste. Ipleri hic birakmamam gerekirdi adam kudurdu bildigin :)

Çocuk ta olunca çok zor. Eve mecbur bagimlisin. Malum kiş ayı kafana estimi çıkamıyorsun çocukla öyle bir başına. Çocuk olmasa napardim biliyormusun en kötü yürüyüş yapardım kulaklığımi takip kendimi rahatlatirdim.
Hiç anlamiyorlar bizim onlara yaptığımız fedakarlığı şurda 10 dk icin benim moralimin içine etti .
Çocuk bizim çocuğumuz napim onla eskisi gibi kafamıza esince gezmeye dolaşmaya cikamiyorum . Oda bi Zahmet hergün gitmeyip evinde oturuversin. Ama onların hep bir bahanesi var oda şu çalışıyor beylerimiz. Keşke calisma imkanım olsaydı . Bir dk şu evde durmazdim ah ah

Back
X