Bugünlerde bazı şeylerle sinaniyorum heralde. .
Eşim kendi işini yapıyor
Haftada 3 4 kez de kahveye gider. Nefret ettiğim arkadaşlarıyla. Tabi ben sevmek zorunda da degilim. Herneyse,
Kahveye gittiği zamanlar 12 de evde olur . Ve bundan nefret etsemde çoğu kez güzellikle çoğu kez tartismayla anlatmaya çalıştım. İse yaradı mi derseniz kesinlikle hayır. O öyle stres atiyormus kendini öyle deşarj ediyormuş. Bir yolunu bulamadık yani tamam dedim. Olabilir
Ama sabah ve gece gorebiliyorum esimi çoğunlukla birde pazar günü çalışmıyorsa bişeyler yaparız. .
Bugün mesaj attım aşkım kahveye geçmeden beni alirmisin. Bi kaç eksiğim var onları alıcam.
Tamam dedi .
Geldi ben tabi neşeli neşeli öpüyorum kokluyorum. Kaçamakmi yapıyoruz biz şimdi falan gulmeler havada uçuşuyor . Eşimde pek olmasada cevap veriyor işte.
Sonra markete geldik bişeyler bakıyorum bi baktım arkadaşı arıyor hadi nerdesin falan tamam geliyorum diyor benimki
2 dakika sonra yine arıyor tamam sen bi çay iç şimdi geldim diye ..
Ve tam 10 dakika oldu kızlar vallahi 10 dakika nerden neyi alacağımı şaşırdım.
Ya dedim seni benden çok gören onlar. Şuanda karınla olduğunu geleceğini bilen onlar napmaya calisiyorsunuz şurda iki dakika olsa evden cikmisim kafam değilsin diye bişey bakıyorum diye soylenmeye başladım açıkçası
Çünkü aşırı sinirlerim bozuldu hala bozuk gerçi. .
Eşim olacak kazma da sanane arıyorsa sen işine baksana ben sana bişeymı dedim kafanda kurup kaldiriyorsun bilmemne falan. Bide benimle kiskirtici konuşuyor. Zehir oldu zehir .
Şu adamlara sinirlendiginizde siz nasıl sakinlesiyorsunuz ben vallahi kendime gelemiyorum artık
Dert bir değilki bin tane !