• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksizmiyim

Çocuk ta olunca çok zor. Eve mecbur bagimlisin. Malum kiş ayı kafana estimi çıkamıyorsun çocukla öyle bir başına. Çocuk olmasa napardim biliyormusun en kötü yürüyüş yapardım kulaklığımi takip kendimi rahatlatirdim.
Hiç anlamiyorlar bizim onlara yaptığımız fedakarlığı şurda 10 dk icin benim moralimin içine etti .
Çocuk bizim çocuğumuz napim onla eskisi gibi kafamıza esince gezmeye dolaşmaya cikamiyorum . Oda bi Zahmet hergün gitmeyip evinde oturuversin. Ama onların hep bir bahanesi var oda şu çalışıyor beylerimiz. Keşke calisma imkanım olsaydı . Bir dk şu evde durmazdim ah ah
Oyle.simdi benim bebikimde 1 ay sonra gelcek bu sumu demek oluyo tamamen eve kapatcak kocam beni o_O

Oyle.simdi benim bebikimde 1 ay sonra gelcek bu sumu demek oluyo tamamen eve kapatcak kocam beni o_O

Canım bu kişiden kişiye değişir benimki eve kapatmasa bile haftanın üç dört günü dışarda pazar günü dışında zaten gezemiyoruz. Eğer çevrende es Dost akraba çok ise sen sürekli evde çocuğunla vakit geçirmek zorunda kalmassin. Ben aslında birazda yanlizligin arkadssizligin ceremesini çekiyorum. Belki ozaman bukadar kafayı takmazdim. Böyle evde sürekli çocukla kafa kalmıyor bazen . Eşimde dışarı çıktığında o çıkıyor keyfine bakıyor benim şu halime bak diye ona sariyorum heralde.

Bugünlerde bazı şeylerle sinaniyorum heralde. .
Eşim kendi işini yapıyor
Haftada 3 4 kez de kahveye gider. Nefret ettiğim arkadaşlarıyla. Tabi ben sevmek zorunda da degilim. Herneyse,
Kahveye gittiği zamanlar 12 de evde olur . Ve bundan nefret etsemde çoğu kez güzellikle çoğu kez tartismayla anlatmaya çalıştım. İse yaradı mi derseniz kesinlikle hayır. O öyle stres atiyormus kendini öyle deşarj ediyormuş. Bir yolunu bulamadık yani tamam dedim. Olabilir
Ama sabah ve gece gorebiliyorum esimi çoğunlukla birde pazar günü çalışmıyorsa bişeyler yaparız. .
Bugün mesaj attım aşkım kahveye geçmeden beni alirmisin. Bi kaç eksiğim var onları alıcam.
Tamam dedi .
Geldi ben tabi neşeli neşeli öpüyorum kokluyorum. Kaçamakmi yapıyoruz biz şimdi falan gulmeler havada uçuşuyor . Eşimde pek olmasada cevap veriyor işte.
Sonra markete geldik bişeyler bakıyorum bi baktım arkadaşı arıyor hadi nerdesin falan tamam geliyorum diyor benimki
2 dakika sonra yine arıyor tamam sen bi çay iç şimdi geldim diye ..

Ve tam 10 dakika oldu kızlar vallahi 10 dakika nerden neyi alacağımı şaşırdım.
Ya dedim seni benden çok gören onlar. Şuanda karınla olduğunu geleceğini bilen onlar napmaya calisiyorsunuz şurda iki dakika olsa evden cikmisim kafam değilsin diye bişey bakıyorum diye soylenmeye başladım açıkçası

Çünkü aşırı sinirlerim bozuldu hala bozuk gerçi. .
Eşim olacak kazma da sanane arıyorsa sen işine baksana ben sana bişeymı dedim kafanda kurup kaldiriyorsun bilmemne falan. Bide benimle kiskirtici konuşuyor. Zehir oldu zehir .

Şu adamlara sinirlendiginizde siz nasıl sakinlesiyorsunuz ben vallahi kendime gelemiyorum artık

Dert bir değilki bin tane !

Kocami ve hayatimizi tanimladin anlattin sanki. Bire bir yasiyorum anlattiklarini. Su kahvehane meselesini cozemedik:(

Canım bu kişiden kişiye değişir benimki eve kapatmasa bile haftanın üç dört günü dışarda pazar günü dışında zaten gezemiyoruz. Eğer çevrende es Dost akraba çok ise sen sürekli evde çocuğunla vakit geçirmek zorunda kalmassin. Ben aslında birazda yanlizligin arkadssizligin ceremesini çekiyorum. Belki ozaman bukadar kafayı takmazdim. Böyle evde sürekli çocukla kafa kalmıyor bazen . Eşimde dışarı çıktığında o çıkıyor keyfine bakıyor benim şu halime bak diye ona sariyorum heralde.
Yok benimde akrabalar annemler uzagimdalar simdi her kafam estiginde gidemiyrum.ayni durumdayiz diyebilirim.bide benki gece gunduz iki vardiyali caliyor gece gitti sabah 1 gibi geldi tas catlasin 2 gibi uyudu az once can sıkıntisindan uyan dedim hadi yeter uyudugun dedim bana dediki ne uyumasi sabahtandir uyuyosun diyincede suratima suratima bagirip uyutmuyosun dedi agladim simdi offf basimi alip nerelere gidim ben :( cok sıkıldim

Heya oyle ama simdi uyanir mic mic yapar ben nezaman oyle uyku sersemiydim askim cinim der sarilir.ha ben sarilmayincada yine yine kizar takii ona sarilana kadar ve opene kadar boylede deyisik iste
:) cocuk gibiler ya bzen cok kiziyorum bazen de kiyamiyorum.az once esimle eve gelirken araba elini tutabilirmiyim diyo bende hayir ddim ama ben tutmak istyorum ddi bende tabi laf hazir ya hemen yapistirdim :) insana bunalim gelen birinn neden elini tutmak isterki acaba anlam veremiyorum insanlar cok tuaf ddim bozuldu :KK70:iyi oldu icim rahatladi

:) cocuk gibiler ya bzen cok kiziyorum bazen de kiyamiyorum.az once esimle eve gelirken araba elini tutabilirmiyim diyo bende hayir ddim ama ben tutmak istyorum ddi bende tabi laf hazir ya hemen yapistirdim :) insana bunalim gelen birinn neden elini tutmak isterki acaba anlam veremiyorum insanlar cok tuaf ddim bozuldu :KK70:iyi oldu icim rahatladi

Aynen oyle valla :)) bu erkekleri anlamak gercekten cooooookkkkk zorr

Aynen oyle valla :)) bu erkekleri anlamak gercekten cooooookkkkk zorr
Valla ya kadinlara diyolar anlamak zor diye ama erkekler daha zor yani.ben hic anlama o kadar erkek toplanip ne konusursun.araba kinusursun havadan sudan isten gucten tamam yani biter.o kadar saat siz ne anlatiyosunuz birbirinize.biz dedikodu yapariz saat nasil gecer anlamayiz ama siz yani kesin onlarda dedikodu yapiyolar :)

Valla ya kadinlara diyolar anlamak zor diye ama erkekler daha zor yani.ben hic anlama o kadar erkek toplanip ne konusursun.araba kinusursun havadan sudan isten gucten tamam yani biter.o kadar saat siz ne anlatiyosunuz birbirinize.biz dedikodu yapariz saat nasil gecer anlamayiz ama siz yani kesin onlarda dedikodu yapiyolar :)

Biliyomusun esim bana dioki erkekler kadinlardan daha cok dedikodi yapiyolar :)) bence dogru

Kızlar duvarlara taşlara.
Eşim geldi yarım saat oluyor .
Tabi ben şok. Caktirmiyorumda bişey çocukla ilgilendi biraz şimdi oturuyor Benimle de birsey yokmuş gibi muhabbet ediyor
Anladı heralde hatasini diyorum ya bunların naptıgi belli olmuyor boşa kendimizi yipratiyoruz :D

Back
X