• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksizmiyim

Allahım aynen ya. Bana gelince alelacele is halletiriyor . Ve bundan aşırı rahatsız oluyorum . Birdedigimi ikiletmez ama bazı huyları beni benden alıyor. Bişeyde alaşım gelmiyor snra kavga tartışma.
6 aylik bi bebisim var tasindigim yerdede bir arkadasim vardi oda yeni dogum yapicak baska sehirde annesinin yaninda malum kış biryere çıkamıyorum tek zaten bazen anneme bırakıyorum bi on dk cikmisim ahh ahh
Sende kendin cik bebeginle surekli bir plan yapin .Aileniz yakinsa gidin kizini al avm gez .Onsuzda mutlubolmaya calis bu sefer esin kendisi ne oluyor dicek.

Sende kendin cik bebeginle surekli bir plan yapin .Aileniz yakinsa gidin kizini al avm gez .Onsuzda mutlubolmaya calis bu sefer esin kendisi ne oluyor dicek.

Kara Kış geldi burda havalar bozuk zaten bu ara . Birtek annem var oda pek gelmez Usengec. Üstelik çok geç kalkar . AVM falan uzak hava soğuk bebeğim daha 6 aylik öyle kolay olmuyorki 1 buçuk 2 yaşında olsa farklı olurdu en azından az çok anlaşırdik kızımla. Şimdi AVM'de tek başıma sap gibi napabilirim ki. Benim yapım gereği tek birsey yapmaktan hoşlanmıyorum . Arkadaşımda yok burda
Bidahaki yaza kızım 1 bçk yaşlarına yakın olcak ozaman esim noluyor ya dicek merak etmesin oo :D Bunlar iyi günleri. Hani evdeyim cikamiyorum ya zaten
Canım sıkıldımi çık gez falan diyor istediğini al alma mi dedim vs. Ama biliyor da cikamicagimi kiskanmiyorum demeye getiriyor. Ama adım gibi eminim kıskançlıktan Çatlicak çatır çatır. :D kızım bir yürüsün gidemicegim yer yok inş.

Kara Kış geldi burda havalar bozuk zaten bu ara . Birtek annem var oda pek gelmez Usengec. Üstelik çok geç kalkar . AVM falan uzak hava soğuk bebeğim daha 6 aylik öyle kolay olmuyorki 1 buçuk 2 yaşında olsa farklı olurdu en azından az çok anlaşırdik kızımla. Şimdi AVM'de tek başıma sap gibi napabilirim ki. Benim yapım gereği tek birsey yapmaktan hoşlanmıyorum . Arkadaşımda yok burda
Bidahaki yaza kızım 1 bçk yaşlarına yakın olcak ozaman esim noluyor ya dicek merak etmesin oo :KK70: Bunlar iyi günleri. Hani evdeyim cikamiyorum ya zaten
Canım sıkıldımi çık gez falan diyor istediğini al alma mi dedim vs. Ama biliyor da cikamicagimi kiskanmiyorum demeye getiriyor. Ama adım gibi eminim kıskançlıktan Çatlicak çatır çatır. :KK70: kızım bir yürüsün gidemicegim yer yok inş.
Benimkilerde 11 aykik bende diyirum kis gecsin yazin bol bol gezocez diye :KK73:umarim bebeisler sakin olur ozaman nereye gitsek sorun olmaz.Ben tek basima takilmayi cok severim kendim bor kahve icsem dunya benim oluyor kafami dinliyorum en azindan .Biraz sabirli olmamiz lazim bugunlerin acisini cikaririz elbet:KK70:

eşinle dışarı çıktığınızda onun telefonunu sessize al çaktırmadan. Farkedemedim kadar baya zaman geçer

2 seçenek var
ya kavga edicen sürekli tatsız tuzsuz oturacaksınız
yada sen de arkadaş bulacaksın herkes kendi hayatını yaşayacak
ikisi de olmuyorsa sonuç malum.

Benimkilerde 11 aykik bende diyirum kis gecsin yazin bol bol gezocez diye :KK73:umarim bebeisler sakin olur ozaman nereye gitsek sorun olmaz.Ben tek basima takilmayi cok severim kendim bor kahve icsem dunya benim oluyor kafami dinliyorum en azindan .Biraz sabirli olmamiz lazim bugunlerin acisini cikaririz elbet:KK70:
Aynen canım :))

Şu kahveler kapansa yeminle ülke olarak çığır açabiliriz.
Nerde boş beleş, vasıfsız, işsiz insan varsa doluşup maç, karı-kız muhabbeti, kumar, sığ siyaset(!) muhabbeti yapıp vakit öldürüyorlar.
Ailemle gezip dolaşayım, bir işin ucundan tutayım, bir hobi edineyim, okuyum, film izleyim, şehir gezeyim, sergi gezeyim, tiyatroya gideyim, bisiklet süreyim yok.
Kalitesiz yaşamlar. Mutsuz insanlar...

Kızlar duvarlara taşlara.
Eşim geldi yarım saat oluyor .
Tabi ben şok. Caktirmiyorumda bişey çocukla ilgilendi biraz şimdi oturuyor Benimle de birsey yokmuş gibi muhabbet ediyor
Anladı heralde hatasini diyorum ya bunların naptıgi belli olmuyor boşa kendimizi yipratiyoruz :KK70:
Bencede

Konuyu okumadım ama çok haklısınız. İnsan haksız mıyım diye soruyorsa kesinlikle haklısın cevabı için soruyordur.

Şu kahveler kapansa yeminle ülke olarak çığır açabiliriz.
Nerde boş beleş, vasıfsız, işsiz insan varsa doluşup maç, karı-kız muhabbeti, kumar, sığ siyaset(!) muhabbeti yapıp vakit öldürüyorlar.
Ailemle gezip dolaşayım, bir işin ucundan tutayım, bir hobi edineyim, okuyum, film izleyim, şehir gezeyim, sergi gezeyim, tiyatroya gideyim, bisiklet süreyim yok.
Kalitesiz yaşamlar. Mutsuz insanlar...
Aynen öyle canım
Kahvede ne varsa kahve Evde de var oyunsa oda evde kadınsa oda evde mevcut
Bunlar belalarini arıyor galiba :D
Bugun kahvede benimki ama dizim var zaten tarcinli cevizli kekimide yaptım fevkalade oldu çay eşliğinde keyif yapıcam. Kapansın o kahveye benimkıde huzur evinde değerimi bilen yok :)

Aynen öyle canım
Kahvede ne varsa kahve Evde de var oyunsa oda evde kadınsa oda evde mevcut
Bunlar belalarini arıyor galiba :KK70:
Bugun kahvede benimki ama dizim var zaten tarcinli cevizli kekimide yaptım fevkalade oldu çay eşliğinde keyif yapıcam. Kapansın o kahveye benimkıde huzur evinde değerimi bilen yok :)
Hahahaha:KK70: bu cok iyiydi yaaa.ben bugun annemlerdyim.gribim bide hic kimseyle ugrasamm valla.bak bu saat oldu esim hala eve gelmedi yani inat ettom bende aramicam yatip uyuycam burda kendi de disarda donsun

Su kahve bagimliligi gercekten evlerden ırak. Babam da gencken giderdi. Sonra sigarayı bırakınca kahveyi de bırakmak zorunda kalmisti. Ama annem az mi bekledi pencere onlerinde onu.
Amcam da keza oyle. Amcaminki asiri boyuttaydi, bir kere kuzenim acil ameliyata alinmisti da benlik bir sey var mi diyip gelmemisti. :KK57:
Sonra o da sigarayı bırakınca ancak birakabildi.
Oyun bagimliligi oldugu icin konusunca duzelme ihtimali pek olmuyor ne yazik ki.

haklısın, her şey kararında olmalı, evlenen insan arkadaş çevresinden birdenbire soyutlanması beklenemez arkadaşlarıyla da vakit geçirmek kadınların olduğu kadar, erkeklerin de hakkı, ama dozunda olmalı. siz arkadaşınızda 11-12 lere kadar kalsanız onun için nasıl olurdu?

Back
X