Haksizmiyim?

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
Bizim küçük bir arabamız vardı biraz sorunluydu onu satıp modelini yükseltmek eşimle çok istediğimiz biseydi..neyse sattık aylar oldu satali...tam biz sattık kp kendi arabasını artık suremiyor yasli baya cesareti yok artık trafige ve sgalik sorunlarından dolayı ,alın siz kullanın dedi heralde eşime o gün bugün arabasi bizim kapıda ...eski ve hantal ağır bir araba ...simdi eşim babasının arabasına güvenerek yeni araba almamızı hep erteliyor ...var işte araba diyor şimdide..birzaman begenmedigim küçük arabamı arar oldum şimdi..bu muydu bizim hayalimiz diyorum ..bir sürü bahane üretiyor ...araci beraber kullanıyoruz hastane falan heryere ben arabanızla gidiyordum şimdi kp eski arabasını kullanmak zorunda kalıyorum ama çok mutsuzum bu durumdan...vallahi trafikte bana bakiyolar gibi bu arabayı suruyo diye galiba:( ...napicam ben nasil ikna edicem araba almaya...ben bu arabayı kullanmak zorundamiyim yaa vardı benim küçük kibar arabam ...hamileyim bide araba ağır direksiyonu bile zor dönüyor ...gerçekten zorlaniyorum eh beğenmiyorum da ...manuel olmasini hiç söylemiyorum bile...şimdi araçlar çok pahalandi ondan da bahanesi hazır ama 15bine kadarkredi çekip alicaktik zaten üstünü tamamlicaktik krediyle...baban suremiyor zaten satsın bize yardım etsin arabasizligimizi çok düşünüyor madem diyorum kp buna yanaşmıyor..onun tek derdi suremedigi araci kapısında paslanmasin o bu istiyor aracını kimse almasın bizde dursun...eşimde şimdi o araca güveniyor ..ama benn..beni düşünen yok..suremiyorum ağır hamileyim beğenmiyorum da ,beğenmek zorundamiyim ben kp in eski arabasını...kro gibiyim kendimi şoför nebehat gibi hissediyorum o aracın içinde...eşimi nasıl ikna edicem napicam ben...şimdide bı bahane bulmuş borçların bitsin öyle Alaçam diyor...DHA geçen konuştuğumuzda tamam bakalım alalaim hemen demişti...babası mi biseler diyor anlamıyorum ya ..çok sinirim bozuk ...kullanmak zorunda kalmam da ayrı bi gıcık durum ...şehir merkezlerine uzak yerlerde oturuyoruz ..çocuğu okula ben araçla getirip götürüyorum düşünün...ben haksizmiyim şimdi ?

Şahsen bebek sağlıkla doğusun da ondan sonra alin diye düşünüyorum . Onu bekleyin. Bebeklerin masrafları çok oluyor. Simdi kredi çekmeyin derim. Araba hoşunuza gitmiyorsa ilerde o zaman size küçük hoşunuza gidecek birsey alsın

Şahsen bebek sağlıkla doğusun da ondan sonra alin diye düşünüyorum . Onu bekleyin. Bebeklerin masrafları çok oluyor. Simdi kredi çekmeyin derim. Araba hoşunuza gitmiyorsa ilerde o zaman size küçük hoşunuza gidecek birsey alsın
Alirmi. Hiç kendine bile almiyorken bana mı alicak ..çok sinirim. Bozuk ya şuan anlatamam

İhtiyacınızı görüyor nasıl olsa.
Günde üç vesait yol yaparak kıta değiştirip okula giden biri olarak bu tavrınızı şımarıklık olarak görüyorum.

İhtiyacınızı görüyor nasıl olsa.
Günde üç vesait yol yaparak kıta değiştirip okula giden biri olarak bu tavrınızı şımarıklık olarak görüyorum.
Sizin açınızdan bakilirsa evet öyle ama herkesin içinde bulunduğu durum farklı..elimizde arabanın parası duruyor ve araba alamiyoruz yeniden sırf babasının arabası bizde diye ..benim durumum farklı sizinkinden

Alirmi. Hiç kendine bile almiyorken bana mı alicak ..çok sinirim. Bozuk ya şuan anlatamam

Kendinizi fazla bu yüzden strese sokmayın. Hamilesiniz insan bazen fazla kafayı birseye takabilir. Bence arabayi kullanmakta zorlanıyorsaniz bütçeye uygun birsey alsin.

Kendinizi fazla bu yüzden strese sokmayın. Hamilesiniz insan bazen fazla kafayı birseye takabilir. Bence arabayi kullanmakta zorlanıyorsaniz bütçeye uygun birsey alsin.
Ona da razıyım ben ama sırf kapıda araba var ya onun rahatlığıyla kendinden geçti sanki araba davasını kapattı sankikafasinda ben ne yapsam ya simdi

Bizim küçük bir arabamız vardı biraz sorunluydu onu satıp modelini yükseltmek eşimle çok istediğimiz biseydi..neyse sattık aylar oldu satali...tam biz sattık kp kendi arabasını artık suremiyor yasli baya cesareti yok artık trafige ve sgalik sorunlarından dolayı ,alın siz kullanın dedi heralde eşime o gün bugün arabasi bizim kapıda ...eski ve hantal ağır bir araba ...simdi eşim babasının arabasına güvenerek yeni araba almamızı hep erteliyor ...var işte araba diyor şimdide..birzaman begenmedigim küçük arabamı arar oldum şimdi..bu muydu bizim hayalimiz diyorum ..bir sürü bahane üretiyor ...araci beraber kullanıyoruz hastane falan heryere ben arabanızla gidiyordum şimdi kp eski arabasını kullanmak zorunda kalıyorum ama çok mutsuzum bu durumdan...vallahi trafikte bana bakiyolar gibi bu arabayı suruyo diye galiba:KK43: ...napicam ben nasil ikna edicem araba almaya...ben bu arabayı kullanmak zorundamiyim yaa vardı benim küçük kibar arabam ...hamileyim bide araba ağır direksiyonu bile zor dönüyor ...gerçekten zorlaniyorum eh beğenmiyorum da ...manuel olmasini hiç söylemiyorum bile...şimdi araçlar çok pahalandi ondan da bahanesi hazır ama 15bine kadarkredi çekip alicaktik zaten üstünü tamamlicaktik krediyle...baban suremiyor zaten satsın bize yardım etsin arabasizligimizi çok düşünüyor madem diyorum kp buna yanaşmıyor..onun tek derdi suremedigi araci kapısında paslanmasin o bu istiyor aracını kimse almasın bizde dursun...eşimde şimdi o araca güveniyor ..ama benn..beni düşünen yok..suremiyorum ağır hamileyim beğenmiyorum da ,beğenmek zorundamiyim ben kp in eski arabasını...kro gibiyim kendimi şoför nebehat gibi hissediyorum o aracın içinde...eşimi nasıl ikna edicem napicam ben...şimdide bı bahane bulmuş borçların bitsin öyle Alaçam diyor...DHA geçen konuştuğumuzda tamam bakalım alalaim hemen demişti...babası mi biseler diyor anlamıyorum ya ..çok sinirim bozuk ...kullanmak zorunda kalmam da ayrı bi gıcık durum ...şehir merkezlerine uzak yerlerde oturuyoruz ..çocuğu okula ben araçla getirip götürüyorum düşünün...ben haksizmiyim şimdi ?
Sattığınız aracın parasını TL'de tutmayın ,
Yoksa sattığınız arabayı bile alamazsınız.
Konuya yorumum budur.

Herkes size baksa ne olacak anlamadım. Trafikte kimse birbirinin arabasına bakıp eleştirmiyordur. Araba bir yerden bir yere götürüp amacını gerçekleştirse yeter bana göre.

Yahu koyun paranızı kenara, zaten türkiyede arabadan çok vergiye para gidiyor benim içim acıyo arabaya verilen paraya. Bizde kp in hantal arabasını kullanıyoruz ama bn çok memnunum paramız cebimizde kalıyo vergisini osunu busunu kp ödüyor :dondurma:

Yahu koyun paranızı kenara, zaten türkiyede arabadan çok vergiye para gidiyor benim içim acıyo arabaya verilen paraya. Bizde kp in hantal arabasını kullanıyoruz ama bn çok memnunum paramız cebimizde kalıyo vergisini osunu busunu kp ödüyor :dondurma:
Hadi yaa peki sen araç kullaniyormusun canım
Bende kullanmasaydim gerçekten bukadar sorun olmazdı ...

Hadi yaa peki sen araç kullaniyormusun canım
Bende kullanmasaydim gerçekten bukadar sorun olmazdı ...
Yok bn kullanmıyorum, ama gerçekten kullansam da umursamazdım, başkasının bakışlarını umursayıp kendi cebimden para çıkması fikrine her alanda karşıyım. Onlar bi kaç saniye seni görüp geçerler ama sen o aldığın arabanın parasını aylarca ödersin

Yok bn kullanmıyorum, ama gerçekten kullansam da umursamazdım, başkasının bakışlarını umursayıp kendi cebimden para çıkması fikrine her alanda karşıyım. Onlar bi kaç saniye seni görüp geçerler ama sen o aldığın arabanın parasını aylarca ödersin
Tek sebebp bu dehilki herşeyden önce emanet..diken üstündeyim kullanırken...benimseyemiyorum kendi arabamın rahatlığını tattktan sora zor oluyor emanet arabayı kullanmak

Back
X