Haksizmiyim

kalbiminsahibisin

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
317
216
323
Herkese merabalar direk konuya girmek istiyorum eşim yemek konusunda çok çeşitlidir her zaman dört dörtlük yemek ister bugün yediğini yarın yemez yâda öğlen yediğini akşama yemez bu zamana kadar dikkat ettim yediği istediği gibi hazırladım.dogum iznim bitti ve ise döndüm. Dün akşam işten geldim bi önceki günden yemek vardı bende yemek yapmadım hem 2 küçük çocuğum var hemde işten gelmiştim. Çorba salata pilav ve anayemek vardı. Gördü ve delirdi neden aynı yemek yeniyormuş onun yemedigini bilmiyormuşum.yine şirinlik yaptım bak bugün ekstra çorbamız var dedim yok hala işi kavgaya çevirdi. Bak işten geldim bu her zaman böyle değil dedim hem çalışıp hem yemeğini yapacaksin dedi 2 gündür konuşmuyorum haksizmiyim

Siz haklısınız . Hem iki çocuk hem çalışıyorsunuz yemek salata valla helal olsun . Eşiniz az yesin de bi hizmetçi tutsun yazıktır günahtır insanın acıması olur . Eşim evde çocuğumuza beraber bakıyoruz ona rağmen günde bazen tek öğün yiyebiliyoruz . Akşam yemeği de tek çeşit ben de insanım siz de .

Hem haklı hem haksızsınız
Böyle alıştırmışsınız böyle gider
Nasıl baştan şu huyunu kabul ettiniz anlamıyorum
Madem kendisi aynı yemeği yemekten hoşlanmıyor kendisine yemek yapsın
Bu adamları böyle yapan kadınlar basit

Bir de çalışıyormuşsunuz eksiksiz yemek istemiyorsa çok para kazansın siz çalışmayın her şeyinizi eksiksiz karşılasın

kaldı ki böyle bir göreviniz yok
Ama bu zamana kadar bu olayın yanlış olduğunu söylememişsiniz sadece tartıştınız diye

2 gun sonra özür diler siz de aynı düzene dönersiniz

az yesin de uşak tutsun kendine beyefendi, tipe bak ya sinir oldum işte mutfak işte malzemeler , anasının kraliyet sarayında yetiştiği geleneklere buyursun devam etsin.

Haklısın ... O da essek gibi çalışıp her istediğinizi alsın o zaman.yetersiz olmasın ...bı dediğinizi iki etmesin eksiksiz olsun

Net bir sekilde haksizsiniz.

Bastan adami buna niye alistiriyorsunuz? 2 kucuk cocukla isten gelip adamin keyfine gore yemek yapa yapa adami paşa olduğuna, sizin de kölesi olduguna inandirmissiniz. Evliliklerde once esitlik, saygi, merhamet gibi seyler oturmali. Sonra cocuk yapilmali.

Ha esiniz olacak herif zikkim yesin o ayri konu. Ama ben sizi cok hakli bulmadim. Buna cok daha erken dur demeliydiniz.

Haksızsın, bak bu günde çorba var diye şirinlik yapmak nedir ya.

Devamına ne yazsam diye düşündüm düşündüm , farkettim ki ne yazarsam yazayım , çalışan , iki çocuklu bir kadın kocasının ne demek istediğini anlamayıp olayı şakaya vuruyorsa ,benim yoruma ne der diye yazmaktan vazgeçtim.

Haksız degilsiniz...ama özellikle belirteyim işe başladığınız yani geri dondugunuz bu ilk günler biraz kaos olacak yeni duzeniniz oturana kadar kendimden biliyorum.paşa bey kusura bakmayacak.siz de bir annenin evladisiniz sonuçta ...hem evde hem işte ziyadesiyle yoruluyorsunuz.isten eve dönünce özellikle pandemi nedeni ile direkt banyoya giriyorum.saat en erken akşam 7de mutfakta olabiliyorum.kahvalti bulsa yiyecek eşim.15er gün dönüşümle çalışıyorum.evden çalıştığım 15gun dolmak üzere iken adama bir haller oluyor.cunku ben yokken çocuğa bakıyor kendi evde..bakma da denirse...sadece gozuylegeliyorum eve mutfak perişan yemek yapılacak hale getirmek yarım saat alıyor en az.yemek yok diye dırdır ediyordu ki ben isyan ettim ne yaptım ben sana çalışmak suç mu zaman var da ben mi yapmadim bu psikolojik şiddeti gorecegime çeker giderim dedim.gecc saatt de olsa önüne yemek konuyor.bir bardak kaldirmiyorsun.sirtimda yük gibi taşımak zorunda değilim dedim.dank etti kafasına.normalde yemek de yapar ekmek de yapar sağlıklı yiyelim diye.ama ben ise dininde adamın kimyası değişiyor .velhasıl ciddi bir rest çekin.zaman var da siz mi yemek yapmıyorsunuz

Hem çalışıp hemde 2 çocuğu olan ve tüm evin duzeninden sorumlu olan bir kadına sadece 1 defaligina yaptığı birşey yüzünden neden aynı yemek diye kizmaya kimsenin hakkı yok amma velakin nasıl alistirirsak öyle gider diye bir gerçek te var malesef. Ben sırf eşim alismasin diye evde herşeyi bilerek dört dörtlük yapmıyorum. Aslında yapabilirim ama alisirsa başa çıkamam. Bu yüzden.

Ayni gun ust uste yemiyor ama diger gun yiyor aslinda esimde bana cok yardimci cocuklar konusunda ev temizligi konusunda gercekten elim ayagim gibi ama yemek konusunu asamiyoruz bi turlu isten geldigim icin bu sekilde davranmasi cok agir geldi demek ki benim hiç önemim yok yorulmuşum üzülmüşüm hiç umrunda degil

çok haklısınız da bu adam evlendiğinizden beri aynıdır cocuklar olur çalısınca kıyamaz bana idare eder diyemi düşündünüz bu zamana kadar bir sey demedinizmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…