- 1 Ağustos 2014
- 317
- 216
- 323
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
-
az yesin de uşak tutsun kendine beyefendi, tipe bak ya sinir oldumHerkese merabalar direk konuya girmek istiyorum eşim yemek konusunda çok çeşitlidir her zaman dört dörtlük yemek ister bugün yediğini yarın yemez yâda öğlen yediğini akşama yemez bu zamana kadar dikkat ettim yediği istediği gibi hazırladım.dogum iznim bitti ve ise döndüm. Dün akşam işten geldim bi önceki günden yemek vardı bende yemek yapmadım hem 2 küçük çocuğum var hemde işten gelmiştim. Çorba salata pilav ve anayemek vardı. Gördü ve delirdi neden aynı yemek yeniyormuş onun yemedigini bilmiyormuşum.yine şirinlik yaptım bak bugün ekstra çorbamız var dedim yok hala işi kavgaya çevirdi. Bak işten geldim bu her zaman böyle değil dedim hem çalışıp hem yemeğini yapacaksin dedi 2 gündür konuşmuyorum haksizmiyim
Haklısın ... O da essek gibi çalışıp her istediğinizi alsın o zaman.yetersiz olmasın ...bı dediğinizi iki etmesin eksiksiz olsunHerkese merabalar direk konuya girmek istiyorum eşim yemek konusunda çok çeşitlidir her zaman dört dörtlük yemek ister bugün yediğini yarın yemez yâda öğlen yediğini akşama yemez bu zamana kadar dikkat ettim yediği istediği gibi hazırladım.dogum iznim bitti ve ise döndüm. Dün akşam işten geldim bi önceki günden yemek vardı bende yemek yapmadım hem 2 küçük çocuğum var hemde işten gelmiştim. Çorba salata pilav ve anayemek vardı. Gördü ve delirdi neden aynı yemek yeniyormuş onun yemedigini bilmiyormuşum.yine şirinlik yaptım bak bugün ekstra çorbamız var dedim yok hala işi kavgaya çevirdi. Bak işten geldim bu her zaman böyle değil dedim hem çalışıp hem yemeğini yapacaksin dedi 2 gündür konuşmuyorum haksizmiyim
Haksız degilsiniz...ama özellikle belirteyim işe başladığınız yani geri dondugunuz bu ilk günler biraz kaos olacak yeni duzeniniz oturana kadar kendimden biliyorum.paşa bey kusura bakmayacak.siz de bir annenin evladisiniz sonuçta ...hem evde hem işte ziyadesiyle yoruluyorsunuz.isten eve dönünce özellikle pandemi nedeni ile direkt banyoya giriyorum.saat en erken akşam 7de mutfakta olabiliyorum.kahvalti bulsa yiyecek eşim.15er gün dönüşümle çalışıyorum.evden çalıştığım 15gun dolmak üzere iken adama bir haller oluyor.cunku ben yokken çocuğa bakıyor kendi evde..bakma da denirse...sadece gozuyleHerkese merabalar direk konuya girmek istiyorum eşim yemek konusunda çok çeşitlidir her zaman dört dörtlük yemek ister bugün yediğini yarın yemez yâda öğlen yediğini akşama yemez bu zamana kadar dikkat ettim yediği istediği gibi hazırladım.dogum iznim bitti ve ise döndüm. Dün akşam işten geldim bi önceki günden yemek vardı bende yemek yapmadım hem 2 küçük çocuğum var hemde işten gelmiştim. Çorba salata pilav ve anayemek vardı. Gördü ve delirdi neden aynı yemek yeniyormuş onun yemedigini bilmiyormuşum.yine şirinlik yaptım bak bugün ekstra çorbamız var dedim yok hala işi kavgaya çevirdi. Bak işten geldim bu her zaman böyle değil dedim hem çalışıp hem yemeğini yapacaksin dedi 2 gündür konuşmuyorum haksizmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?