kızlar uzatmadan konuya gireceğim biz eşimle 25 günlük evliyiz dün eşimin doğum günüydü pazar gunlerı de çalışıyorum erken çıkıp alışveriş vs. yaptım ona sürpriz bir doğum günü hazırlamak için. aksam 7 ye kadar uğraşıp güzel romantık bır masa hazırladım pastası vs. aldım. eşim aksam geldı ben muzık falan açtım mum ışığında yemek yıyoruz. her şey çok güzel snra dans edelım dedı. dans edıyoruz telefon çaldı. kayınvalıdem ve arkadaşları selen anlamasın suprız yapıcagız esımden bahsedyr bız geliyoruz.ona bellı etme ben esımle ılk defa doğum gunu kutluyorum baş başa. daha oncelerı sevgılı olduğumuz donemler hedıyesını verırdım doğum gununu kutlardım sadece. oyle gecerdı. tabii ben sinir oldum bız daha yenı evlıyız belkı baş başa gecırmek ısteyecegım eşimle. ve saat de 10 nu gecyrdu. sonra gittim eşime annenler geliyormuş dedım sana sürpriz yapcaklarmıs dedım o zaman nıye soyledın dedı bız başladık kavgaya. ben o sinirle söyledım tabii. dedım 27 yıldan berı aılenlesın bızım ılk doğum gunumuz ne olurdu başbaşa olsaydık dedım. daha pasta falan da kesmemıstık. işte onlarla da ben oyle sandığın gıbı doğum gunu yapmadım falan dedı. o zaman aılen bu kadar onemlıyse gıdıp onlarla gecırseydın gelmeseydın dedım. ama çok uzuldum ben o kadar ugrasayıp edıyım karsılıgı bu olsun. şimdi ben haksızmıyım bu konuda
ilk doğum günümüz onun benım farketmez benım de olsa annemler gelmek ıstese soylerdım bas basa kutlayacağımızı kı gelmezler anlayışsız ınsanlar değil. onlar gıbı. evlenince oğulları kıymete bındı 4 senedır beraberiz ne yaptılar doğum gunlerınde hıc. sımdı degerlerndı ıste. madem böyle bır nıyetı vardı gündüzden soyleseydı arayıp bende bılırdım hıctıyse ben yapı olarak kıncıyım. affetmeyecegım madem bu kadar ana kuzusuydu evlenmeyecektı benımle. cektı gttı annesine. ben de anneme gıdecegım bakalım ne olacak böyle. anlayış yok ıste ben bu kadar tepkı verecegını bılemezdım herkesın aılesı kendı ıcın onemlıdır ama artık bekar degıl kendı aılesı var demek kı boşanmalar gunumuzde bunlardan dolayı oluyor. benım bugun ızın gunum esımle çıkıp gezıcektık sağolsunlar mahfettıler.
ilk doğum günümüz onun benım farketmez benım de olsa annemler gelmek ıstese soylerdım bas basa kutlayacağımızı kı gelmezler anlayışsız ınsanlar değil. onlar gıbı. evlenince oğulları kıymete bındı 4 senedır beraberiz ne yaptılar doğum gunlerınde hıc. sımdı degerlerndı ıste. madem böyle bır nıyetı vardı gündüzden soyleseydı arayıp bende bılırdım hıctıyse ben yapı olarak kıncıyım. affetmeyecegım madem bu kadar ana kuzusuydu evlenmeyecektı benımle. cektı gttı annesine. ben de anneme gıdecegım bakalım ne olacak böyle. anlayış yok ıste ben bu kadar tepkı verecegını bılemezdım herkesın aılesı kendı ıcın onemlıdır ama artık bekar degıl kendı aılesı var demek kı boşanmalar gunumuzde bunlardan dolayı oluyor. benım bugun ızın gunum esımle çıkıp gezıcektık sağolsunlar mahfettıler.
bakın bende kaynanamı ınanınkı hıc sevmıyorum o ve koadını gordugum zaman ayarlarım bozuluyor uc bes gun kendıme gelemıyorum o derece ama burada uzulerek soyluyorum esınız haklı
evlenme yıldonumu gıbı sadece esınızle sızı ılgılendıren bır durum olsa tama ama dogum gunu zaten hep bırlıkte kutlanır dogum gunu cocugu mumları ufler etrafındakı bı suru ınsanda alkıslar
bende esımın dogum gununu pasta yapıp aılesını de cagırıyorum kendı aılemeı de cagırıyorum ole kutluyoruz malesef bu ısler bole
esınızın aılesının daha once dogum gunun kutlamadıgını soylemıssınız
ıste bunlar bole oluyor evlenınce kıymete bınıyorlar sımdı kaynanalar ustunluk savası verıyor
benım de kaynamam ılk evlendıgımızde bole yapardı bıze gorevımızı bıldırıyor yanı sonra sonra ben uzak durdukca bıraz alıstı eltım gıbı benımle vıcık vıcık olamıyor ama bıraksamm ust uste yatmak ıster
bırde soyleyecegım eger gercekten cok rahatsız olduysanız bunu esınıze solemeyın telefonda dırek kaynananıza soyleyın bız suan kutluyoruz kusura bakmayın ılk senemızde bas basa olmak ıstedık dıye kesınlıkle kaynanayla olan sorunu esınıze solemeyın cevabınızı dırek ılgılı kısıye verın
burada yazıyorlar esıme soleyerek halletmek ıstıyum dıye ama bence yanlıs
esınız annesıne mı gıttı
doğum gunlerı evet aılece kutlanır ama bız ılk doğum gunumuz ve yenı evlıyız dıye basbasa gecırmek ıstedım. esımde tahmın edıyordu zaten bır seyler yapıcagını aradığında zaten ne yapıyorsunuz deyınce doğum gunu kutluyoruz dedım. hee bızde geliyoruz dıyor he oyle mı dedım ama sesım kötü cıktı kı anladı ama ısıne gelmedı tabıı. bende dırek soyleyemedım tabı ses tonumdan kesın anlamıştır ondan anlayış olsa gelmezdı zaten. esım gttı aılesıne yaptıklarını anlatcgm bır bır dıyor anlat umrumda degıl dedım. kötü olmak mı aramız olsun umrumda degıl dedım bu saatten sonra. aılesıne karsı benı korumasını ogrensın ben ondan sunu beklerdm annesını arayıp anne yarın ızınlı gunumuz yarın gelın güzel bır dılle anlatabılırdı. ama ana kuzusuymuş da benım haberm yokmuş meğer.
ettıgınız kavgayı esınızın annesıne anlatmaya gıtmesı kotu tabı
pekı sız onlar gelınce yıne surat yaptınız mı bızde bole kutluyorduk dıye
bırde yakın mı oturuyorsunuz ben gıbı
bende arabayla on dakıka
ama cok uzakta olsaydık bu seferde oraya gıdınce kalmalı olurdu onuda hıc ıstemıyorum o yuzden bu mesefeye alıstım cıckıp cıkkıp gelemıyo ole kaynanam
gelemediler bagırcı cagrdı tabı bana bende ona. aradı annesını gelmeyın dedı. selenle kavga ettık deyınce gerı dönmüşler arkadaşlarına yalan söylemek zorunda kalmış kendısı yetmedı bır de arkadaşlarını getırıyor ıkı gun once de aynısını yaptı saat 10.00bıze geliyorlar ben cok sıkı fıkı olmak ıstemıyorum benım huyumu suyumu da cok ıyı bılır. onların evı bıze yürüme 15-20 dk cok uzak degıl benım ısımde burda olduğu ıcın burda ev tuttmak zorunda kaldık kendı evımı uzaktan alıcagım zaten kafasına göre arayıp bız geliyoruz yapamaycak
kv kesinlikle art niyetli
kesinlikle hemde
madem öyle bir plan vardi size bunu daha önce söylemeliydi
neden tam o gün hemde aksam 22 den sonra
sanirsam gecenizi berbat etmekti amaci ve amacina ulasmis
ben olsaydim bizim baska planimiz var
sizinle yarin vs kutlariz gibi seyler söylerdim
anladım sımdı kaynananda gelemeyınce esın tarafından anacıgı kıymete bındı bılırım
ama sımdı esınız orda dolduruyordur
anam anam garıp anam olur sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?